в 100500 раз. При чому у всих очі по по 5 копійок від того дійстваserega_l1 писав: сімка, яка пре боком 90 в повороті, кручєєєє

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
в 100500 раз. При чому у всих очі по по 5 копійок від того дійстваserega_l1 писав: сімка, яка пре боком 90 в повороті, кручєєєє
звичайно що очі такі і в слід говорять,он який [цензура] поїхавInfernal писав: При чому у всих очі по по 5 копійок від того дійства
бо то всьо відбувається на дорозі загального користуванняв 100500 раз. При чому у всих очі по по 5 копійок від того дійства
то зроби VFTS, а не піхай тут фото лівої сімки на бичих дисках... Моя в 94 році на стоках перла 180 по стрийській панельці... Було дуже страшно, було таке враження, що панель відпаде, руля ніхто не чув, але тоді був дикий азарт.... Але тоді варіантів не було! А тепер: або побудуй щось гідне обговорення, або, рот закрий і не харь форум!!!Infernal писав: в 100500 раз.
Судя по тому как запарковался - чудак на букву "М" еще тотIhorek писав:SRT8
Шо вони там собі думають то вже їх питання.Enter писав: звичайно що очі такі і в слід говорять,он який [цензура] поїхав
Ай та не вжеMEGASinK писав: ,а не на спеціально відведеній трасі
serega_l1 писав: то зроби VFTS, а не піхай тут фото лівої сімки на бичих дисках... Моя в 94 році на стоках перла 180 по стрийській панельці... Було дуже страшно, було таке враження, що панель відпаде, руля ніхто не чув, але тоді був дикий азарт.... Але тоді варіантів не було! А тепер: або побудуй щось гідне обговорення, або, рот закрий і не харь форум!!!
В неділю по дорошенка заповненій людьми летів як придурокIhorek писав:SRT8
та хоч ламборджіні міураInfernal писав: Ай та не вжеА якшо якась Беха так зробить , то ніби все в поряді ж , нє ??
оо, почав правильні фотки закидуватиAutofot+ писав:![]()
Їздив на ній. 650і в спорт пакетіAutofot+ писав: Хтось бачив бмв 6 серию тау як біла тільки синього кольору і вс номер ?
Фотография находиться на сайте ОдноклассникиBlack писав: но
бачив такий самий, тільки синьо-жовтий, якшо не помиляюсь, тоже здається на тойотіBlack писав:Не знаю фотожоп или нет но :
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей