сиди тихо, не забираю славу Корвета, тут про ВАЗ говорилось
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
При чім тут це? Я можу заробити на Поло Седан, І що ? Може його ще і купити ??)) Подобаєтся - їздиш. Але навіщо говорити про інші машини як про недомашини ставлячи свою особняком? Що за випади в сторону старих Москвичів, Побєд? Люба машина може бути супер класною и також люба машина може бути абсолютною парашею. Ставлення її власника визначає те, яка вона є.Bohdan писав: Сам то, можеш заробити на новий Поло Седан?
Суть в старому тупаку.AndrewK писав: якщо не можеш заробити на нормальну машину, то не виправдовуйся тим, що старий трупак то є тренд і кул
AndrewK писав: якщо не можеш заробити на нормальну машину, то не виправдовуйся тим, що старий трупак то є тренд і кул.
Те що є кул - в то вклалося грошей більше, ніж коштує сучасний аналог . А старий ваз - то є не більше ніж ностальгійне хоббі, корч вихідного дня або дешевий самоход для тих, хто не може собі дозволити кращого.
А ось це - стара добра класика
Якщо він при цьому не має нормальної машини, то так воно і єInfernal писав: викинь квадратний стереотип того , що на ВАЗ класиці їздять тільки ті, хто не може заробити на "нормальну машину".
А ось тут можна поспоритиLiuskywalker писав: витрачати більше грошей на утримання \ТО
Спитай в жінки і дітейLiuskywalker писав: Тому переконай мене , чому я маю сплавити свою дуповозку і хобі на "шрот" і взяти дорожчу "нормальну" машину
згоден !AndrewK писав: Класичний олдскул, придатний на кожен день (як не шкода буде) виміряється десятками кілобаксів і пофіг що було донором.
AndrewK писав: А ось тут можна поспорити
во-во.. веселить коли ті хто на бляхах чмихають думають шо їм всі заздрятьПетро писав: по твоєму краще їздити шо 5 днів на перетин?я б махав там стояти хоч мені до границі 20 хв їзди
Для мене і картинг нормальна машина. З радістю їздив би на ньому, тільки нажаль не дозволятьAndrewK писав: Хахаха. Чоловіче. Нормальну машину за 4600 не купиш. Так що як то кажуть не тринди і не сміши людей. Фейспалм ололо
Насправді, кожні 5 днів їздять тільки ті, хто на цьому заробляє. Переважно, жителі місцевих прикордонних сіл з картками МПР. Ну або ті, кому нема що робити. Для інших то все не так страшно виглядає. Хто в темі, той знає. Але нікого не переконую, особиста справа кожногоvovka писав: кожні 5 днів думати шо то треба їхати за кордон, торчати в черзі і бути до того привязаним роками - ну це жесть.
і що з того? від того поло седан став машиною?AndrewK писав: Дохтур, лічи свої комплекси. Триндиш про ваз, в підписі S65 AMG (дрочиш небось?), а їздиш на старій омезі з бляхами. Фейспалм ололо
Ти просто занадто довго варився на одному форумі і інший погляд для тебе то є ніби жорсткий троллінг. Заходь на lada-vfts.ru ,St-ART писав: скільки тобі років? Ти жостко тролиш, чи ти справді в то все віриш, що пишеш? Я не вірю, що є такі люди
St-ART писав: Ну але 2107 на базі тої ж копійки 2007 чи якого там року - то І
купляють... і ще Чіну куплять, бо думають, що як воно нове, то не буде гемору...Myself писав: Чомусь я їм вірю
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей