Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ну в мене турбіна більша і степінь більша . має бути прихід нормальний ,але сильно пізнє запалювання трохи зле для турбіни бо буде високе егтAnGeL писав: а моя з 130 в стоку і 0.5, тобто десь 180-190 мала,
і машина легша, і мотор кращий, вобщем в тебе і на 0,5 в сток має тиснути аццкі. а пізнє запалювання то є швидший спул, типу працює як антилаг. ну і ше шоб понизити температуру, треба максимально ефективний випуск робити, і даунпайп має бути тоже по максимуму великий.andriy320e30 писав: ну в мене турбіна більша і степінь більша . має бути прихід нормальний ,але сильно пізнє запалювання трохи зле для турбіни бо буде високе егт
зараз порахую і намалюю. до скількох будеш крутити?andriy320e30 писав: ше треба глянути на турбокарту і зрозуміти скільки вона сил видасть і при якому наддуві на мому моторі .бо я вже і забув шо ми там рахували
в мене с-ка там нема місцяAnGeL писав: треба максимально ефективний випуск робити, і даунпайп має бути тоже по максимуму великий.
а то добре є .бо по трасі я не збираюся довго тиснути щоб турбіна не згорілаAnGeL писав: а пізнє запалювання то є швидший спул, типу працює як антилаг
то би було круто майже як дизельAnGeL писав: теоретично на 0,5 бар вона вже може вийти після 2000, тобто майже зразу
і то норм.AnGeL писав: 2500, десь так +/-.
більше я хіба буду дути на середніх оборотах 3-4.5к 1.3-1.5 а потім плавно зменшувати на 6к так до 1 .до 7000 я тільки відсічку поставлю ,а так хіба небуду крутити до кінця .AnGeL писав: і більше 1 бара думаю також не треба.
і не дивно що тут на форумі мало хто викладає свої проекти .Sluva-задроти то ті хто тикають кнопки і ніхрена не роблять по темі .а в мене вже багато чого зроблено .і лишилося тільки пару зч купити .пішло тільки 1.5к дол на турбо з.ч і ше треба 300-500.щоб все стояло. короче я поняв чого Данко так нервується на тому форуміА хтось казав що форум спить,он які два задроти сидять
темп вже підбавляю .по планах вже до 2міс має стояти стейдж1 .на рахунок дріфту то я неможу змінювати виворіт ,розвал, ставити каркас ,тому що майже кожен день їжджу в мене нема другої машини.хіба блокіровку поставлю щоб пробувати дріфтувати . дріфт просто дуже сильні навантаження на кузов дає ,тай на мотор тоже.Danko писав: але трішки б темп підбавити...
І що Дріфт взагалі не катірується? Only Drag?
я тільки за .але далеко живу 70км до арени львів . думаю як все поставлю то частіше буду до львова приїжджатиDanko писав: andriy320e30, теж цікаво було б зустрітись поспілкуватись...
то без питань .як тільки так зразуDanko писав: а так відтянутись на арені за компанію
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей