Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
(пропустив слово)KENT писав:Breaker ти телік не дивишся там взагалі зараз ніхто не ходить,бардак на кордоні повний
Ти скажи, що в Діда Мороза віриш.....Breaker писав:і з Польщі машини не треба буде переоформляти
Хіба полонези до 1980р.в.Breaker писав:і з Польщі машини не треба буде переоформляти
А яка різниця, я купив допустим машину за 5к машині скажем 15 років, я її тепер продам за 900 баксів зато куплю собі машину за 2к але машину якій не 15 а 8-10 років.vovka писав:різке падіння цін невигідне багато кому, мені наприклад теж, тим хто недавно прикупив машину по теперішніх цінах теж.
Ну в цьому випадку може і так..Fobos писав:А яка різниця, я купив допустим машину за 5к машині скажем 15 років, я її тепер продам за 900 баксів зато куплю собі
застрелится!vovka писав:А що робити тим хто купив машину в кредит за космічні гроші ?
в тому то й прикол - що ти втратиш 5000-900 = 4500 усд. а потім, щоб купити 8-10 річну: 2000-900 = 1100 докладеш. От і вийде, що ти влетів сумарно на 5600 - і далі їздиш на старому(соррі, новішому :) ) хламі з німців.Fobos писав:А яка різниця, я купив допустим машину за 5к машині скажем 15 років, я її тепер продам за 900 баксів зато куплю собі машину за 2к але машину якій не 15 а 8-10 років.vovka писав:різке падіння цін невигідне багато кому, мені наприклад теж, тим хто недавно прикупив машину по теперішніх цінах теж.
А зараз я докладу 2200 і буду їздити на хламі з німців.Mc писав:в тому то й прикол - що ти втратиш 5000-900 = 4500 усд. а потім, щоб купити 8-10 річну: 2000-900 = 1100 докладеш. От і вийде, що ти влетів сумарно на 5600 - і далі їздиш на старому(соррі, новішому ) хламі з німців.
ну наприклад ти купив новий ланос за 12к в кредит на 5років, виплатив 3-4к першого внеску.. і тут бац ціни впали.. на базарі появилися 5 річні бехи за 7к.. а ти змушений той кредит платити ще 5 років.. якось негарно получаєтьсяMc писав:щодо того, що робити тим, хто купив дорогі тачки - так там вдорожчання десь в районі до 2-4К порівняно з закордоном(залежно від моделі) - тому це можна віднести до переплати за кредитом
Yar4ik писав:Breaker, продавай шоху і купляй тєлік - буш в курсі новин
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей