дійсно непоганооксана2013 писав:Felix, та я на газі тільки 450 км накатала, то мені ше важко судити про розхід. Але ніби не погано

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
дійсно непоганооксана2013 писав:Felix, та я на газі тільки 450 км накатала, то мені ше важко судити про розхід. Але ніби не погано
то капєц, де ти тільки маєш гроші заправляти того прожоруwazzup писав: середній зріс до 4.4.
потрібно заливати до відстрілу, а не по вінця.R2-D2 писав: заливаю завжди 45-47л по вінця
а чого? чим шкодить по вінця? просто до відстрілу влізає 35-37л, а так залив 47л і довше катаюсь без заправкиDeep_Shadow писав:потрібно заливати до відстрілу, а не по вінця.R2-D2 писав: заливаю завжди 45-47л по вінця
А гази куда мають діватися?R2-D2 писав:а чого? чим шкодить по вінця? просто до відстрілу влізає 35-37л, а так залив 47л і довше катаюсь без заправкиDeep_Shadow писав:потрібно заливати до відстрілу, а не по вінця.R2-D2 писав: заливаю завжди 45-47л по вінця
Vusiko писав: А гази куда мають діватися?
Нефіг фасолю і горох жертиVusiko писав: А гази куда мають діватися?
Ну кагби бак роздувається і може дати тєчь і тріснути,але я нігди про таке не чув :)R2-D2 писав: ну якшо їм нема куда діватись, то як вони шкодять, поясніть будь-ласка, бо я в тім нуб повний..
Sluva писав: а як правильно отой відстріл піймати? бо я коли ставлю пістоль в горловину,зажимаю на ньому кніпку і зачинає текти бєнз то в мене відразу відстрілює навіть при пустому баку
ахаха, то ти певно в стінку повним напором лупиш, от і вибиває, в мене теж пару раз таке булоSluva писав: то в мене відразу відстрілює навіть при пустому баку
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей