Та знаю, та педаль якось сама ся нажимаєBOXER писав:telko писав: де можна притиснутиа можна 130telko писав: 200+ валю

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Та знаю, та педаль якось сама ся нажимаєBOXER писав:telko писав: де можна притиснутиа можна 130telko писав: 200+ валю
але то всьо грошиweber писав: та шо там грузіком більше менше
пробіг 115 780кмwazzup писав: пробіг 114 830км - перевзувся, попередили в шиномонтажі, шо гума нова, і через 1000км можливо треба буде перебалансувати
Перший раз таку шнягу чую ) шо гумі стає через 1000 км? Набирає ваги? ))wazzup писав: чи перебалансовував хтось нову гуму через +/- 1000км?
Не чув. Де то такі казкарі?wazzup писав: чи перебалансовував хтось нову гуму через +/- 1000км?
розводять щоб ще раз ніначому заробитиweber писав: Де то такі казкарі?
нажаль не зникає, якщо їхати більшеweber писав: На рахунок вібрації на 120, їдь більше 120 і всі діла
когда резину ставят новую, то после обкатки, ее балансируют снова
так точно, просто цікаво було чи лапшу вішали, чи попереджали шо може статись. виходить шо правду казали!andriy320e30 писав: перебалансуй і все буде ок .в мене раз так було
мабуть це не мій варіант, я їх відшурував як міг перед шиномонтажем, і там 'дочистили'pikach00 писав: Може бути що просто десь болото налипло.
всі 4 диски рихтовані, зараз ніби рівні, але були дуже яйцями після попередньої зими. тут не пропунували рихтувати.andriy320e30 писав: то можливо якшо резина і диски не ідеально рівні
ну рихтовані то зле .вибери кращі на перед і перебалансуй .wazzup писав:всі 4 диски рихтовані, зараз ніби рівні, але були дуже яйцями після попередньої зими. тут не пропунували рихтувати.andriy320e30 писав: то можливо якшо резина і диски не ідеально рівні
але кілометів з 500 проїхав, і все було ідеально
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей