Рекламні оголошення товарів та послуг

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Правила форуму
1. В даному розділі дозволяється створення тем рекламного характеру на комерційній основі.
2. Назва теми повинна бути інформативна, в тексті оголошення обов'язково вказаний перелік товарів/послуг/видів діяльності та контактна інформація.
3. Розміщення оголошень в даному розділі є платним, за деталями звертайтесь до модераторів розділу.
4. Всі зібрані кошти йдуть тільки на підтримку працездатності форуму і розвитку Клубу.
5. Адміністрація Клубу не несе відповідальності за якість представлених товарів та послуг.
6. Після закінчення оплаченого терміну розміщення, тема видаляється.
Відповісти
Автоцивілка, КАСКО, зелена карта Львів від СК БРОКБІЗНЕС !
Vexler
Ім'я:Віктор
Стать:чоловік
Номер:металевий
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 8 рази
Контактна інформація:
Re: Автоцивілка, КАСКО, зелена карта Львів від СК БРОКБІЗНЕС

Повідомлення Vexler » Пон, 31 березня 2014, 15:35

VAVAN, :cheers
Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор

Vexler
Контактна інформація:

Повідомлення Vexler » Чет, 17 квітня 2014, 16:36

«ЕКСПЕРТ-РЕЙТИНГ» ПОНОВИВ РЕЙТИНГ ФІНАНСОВОЇ СТІЙКОСТІ СТРАХОВОЇ КОМПАНІЇ «БРОКБІЗНЕС» НА РІВНІ «uaAA-»

31 березня 2014 на засіданні рейтингового комітету РА «Експерт-Рейтинг» було прийнято рішення оновити рейтинг фінансової стійкості страховика Приватного акціонерного товариства «Страхова компанія «БРОКБІЗНЕС» за національною шкалою на рівні «uaAA-», за результатами роботи Компанії в 2013 році.
«Проаналізувавши діяльність Страхової компанії «БРОКБІЗНЕС» за 2013 рік, Агентство дає позитивну оцінку результатам роботи, виконаної Компанією. Істотна активізація діяльності страховика стала причиною поліпшення показників ділової активності та прибутковості, про що свідчать:
• Зростання валових премій на 40,68 % (до 187 млн. грн.) ;
• Зростання операційного фінансового результату на 26,28 % (до 48 млн. грн.) ;
• Зростання чистого прибутку на 31,97 % (до 48,3 млн. грн.) ;
• Рентабельність продажів на рівні 25,71 % і рентабельність власного капіталу в розмірі 37,9 %.

Вищевказані показники на тлі перекапіталізації і хорошого рівня ліквідності характеризують Страхову компанію «БРОКБІЗНЕС» як надійну і платоспроможну Компанію. Також Агентство відзначає, що введення тимчасової адміністрації в ПАТ «БРОКБІЗНЕСБАНК» ніяк не вплине на роботу Страхової компанії. Незважаючи на схожі назви, більше року ці установи мають різну структуру акціонерів, а бізнес і якість резервів Страхової компанії слабо залежать від подій навколо ПАТ «БРОКБІЗНЕСБАНК» - як повідомляється в звіті агентства.
Страхова компанія «БРОКБІЗНЕС» - українська компанія національного масштабу працює на страховому ринку України з грудня 1993 року. Основним акціонером є ПАТ «ЗНКІФ «Каскад-Інвест» (Україна) - 50%, інші 50% належать юридичним особам-нерезидентам.

На сьогодні регіональна мережа налічує понад 50 підрозділів по всій території України. Має 44 ліцензії, з них 20 на добровільні, 14 на обов'язкові та 10 на обов'язкові державні види страхування.

Рейтинговим агентством «Експерт-Рейтинг» Компанії присвоєно один з найвищих рейтингів фінансової стійкості в Україні за національною шкалою на рівні «uaAА-», що повністю відповідає рейтингу «А-» за міжнародною шкалою. Компанія має сертифікат відповідності системи менеджменту якості ISO 9001:2008.

Vexler
Контактна інформація:

Повідомлення Vexler » Вів, 22 квітня 2014, 09:30

Зображення

pikach00
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » Вів, 22 квітня 2014, 12:31

Щойно прийшла така малява, вона правомірна?
Зображення

Vexler
Контактна інформація:

Повідомлення Vexler » Вів, 22 квітня 2014, 12:39

pikach00, це в інтересах клієнта, бо в грудні 2013 р. Опель коштував у гривневому еквіваленті на 40% менше, ніж зараз. Тобто авто треба дострахувати. Хоча в більшості СК дозволяється відхилення страхової суми від реальної ринкової 10% в меншу\більшу сторону, але наразі при курсі 11.2 всеодно автомобіль значно виріс в ціні, тому треба дострахувати.

RULES
Ім'я:Роман
Дякував (ла): 6 рази
Подякували: 157 рази

Повідомлення RULES » Вів, 22 квітня 2014, 12:41

клієнту це важливо хіба на випадок тоталу чи угону. при середніх і мілких дтп все відшкодовуватиметься згідно рахунку з сто?
VAG вже не той

pikach00

Повідомлення pikach00 » Вів, 22 квітня 2014, 12:48

Vexler, воно то так, але якщо курс впаде сумніваюсь що частину грошей хтось буде віддавати :D

pikach00

Повідомлення pikach00 » Вів, 22 квітня 2014, 12:53

Припустимо заплатив я 1к баксів по курсу 8, тут курс став 10, то що вони хочуть щоб ще 2 тис грн доплатити?
З якого переляку?
Особисто я платив частинами, тому ще розумію чому мене можуть попросити доплатити, а ті хто платив відразу то якого фіга вони мають доплачувати?

Vexler
Контактна інформація:

Повідомлення Vexler » Вів, 22 квітня 2014, 12:58

pikach00, ймовірно все таки курс стане 10, а тому 25% ріст все таки відбувся і розбивка платежу не впливає на ситуацію. Клієнт вирішує сам, його ніхто не заставляє.
Просто якщо приміром авто вкрадуть, і ск заплатить приміром 100тис грн, а зараз авто коштує 125тис грн, то клієнт скаже що за діла - я за 100к не куплю таку ж машину і т.п. :-)

pikach00

Повідомлення pikach00 » Вів, 22 квітня 2014, 13:18

Vexler, розумієш, наприклад дав я страховій 8к грн, вона їх перегнала в оффшор. І має там ту 1к баксів. А тут на рівному місці хочуть ще 25%. Можливо там піде перерахунок за остаточну кількість місяців, але все одно доплачувати з власної кишені ще 100-200 баксів бажання мало.

Vexler
Контактна інформація:

Повідомлення Vexler » Вів, 22 квітня 2014, 14:00

pikach00, бо ти мислиш відразу як ск може заробити, але насправді це далеко не так. :-) Збитковість в середньому 40-50% в СК це раз, а по друге усі резерви в гривнях, а не у валюті. Тобто весь платіж ніхто не перевів і ніхто 1000$ не відклав на чорний день. Бо на іншому кінці України в когось вкрали Прадо і треба 400тис грн виплатити потерпілому - таких як в тебе каско треба вже 50 договорів і т.п.
У страхуванні не все так просто як здається на перший погляд.

pikach00

Повідомлення pikach00 » Вів, 22 квітня 2014, 14:06

Та навіть якщо вони ті бабки покладуть на депозит, можна отримати 20% навару.

Vexler
Контактна інформація:

Повідомлення Vexler » Вів, 22 квітня 2014, 14:21

pikach00, повторюсь, що одразу всі твої гроші на депозиті не пролежать весь рік, а по друге не під 20%, а менше, бо з цього депозиту треба знімати гроші для виплат, а по третє - треба в кращому випадку років 2, щоб вийти в 0 від одномоментноого подорожчання $ на ринку на 40% тобто,щоб знецінення гривні не відчутно позначилось на СК. Але платити по новозавезених і дорожчих запчастинах для іномарки треба вже в 2014 році, бо клієнт попадає вже , а не в 2016 :-)
Одним словом, не все так просто. Доплачувати чи не доплачувати вирішувати клієнту.

DNK
Ім'я:Діма
Дякував (ла): 0
Подякували: 3 рази

Повідомлення DNK » Вів, 22 квітня 2014, 16:25

чи можна застрахувати мото?2005 рік 600 кубіків мотор?
Я гнівався на Бога за те що не мав взуття,
доки не побачив людину яка не мала ніг...
ВОРОГИ-ЖУЛЄН

Vexler
Контактна інформація:

Повідомлення Vexler » Вів, 22 квітня 2014, 16:47

DNK, так, можна :-) і по каско, і по автоцивілці.

DNK

Повідомлення DNK » Вів, 22 квітня 2014, 17:02

Vexler писав: так, можна і по каско, і по автоцивілці.
а які ціни?
ВОРОГИ-ЖУЛЄН

Vexler
Контактна інформація:

Повідомлення Vexler » Вів, 22 квітня 2014, 17:05

DNK, на півроку (якраз сезон) грубо кажучи 200грн , якщо реєстрація м. Львів
Каско - приблизно 8-9% тариф від вартості мота (страхова сума виключно в грн) якщо говорити про найкращі умови 0% франшизи і т.п.

DNK

Повідомлення DNK » Вів, 22 квітня 2014, 17:06

Vexler писав: на півроку (якраз сезон) грубо кажучи 200грн , якщо реєстрація м. Львів
Каско - приблизно 8-9% тариф від вартості мота (страхова сума виключно в грн) якщо говорити про найкращі умови 0% франшизи і т.п
ану порахуй мені ямаха р6 2005 рік,я незнаю яка в вас там ціна того мота,візьмемо нехай 6тис доларів,то скільки я маю тобі закинути грн?
ВОРОГИ-ЖУЛЄН

Vexler
Контактна інформація:

Повідомлення Vexler » Пон, 28 квітня 2014, 09:17

DNK, відписав в ПП

Vexler
Контактна інформація:

Повідомлення Vexler » Вів, 06 травня 2014, 12:12

З червня 2014 року можлива зміна тарифів на "автоцивілку"
Таким чином МТСБУ сподівається зупинити демпінг. Моторне транспортне страхове бюро України (МТСБУ) збирається з червня 2014 змінити правила відрахування коштів до резервного Фонд захисту потерпілих премії за договорами автоцивілки . Ці відрахування хочуть прив'язати до частки договорів з застосуванням зменшених значень базового страхового платежу та коригуючих коефіцієнтів . Як стало відомо « Вістям» , проект відповідного рішення буде найближчим часом винесений на затвердження координаційної ради МТСБУ.

Фактично мова йде про скорочення ряду коефіцієнтів , що впливають на ціну поліса , в тому числі і бонус- малус (система знижок для водіїв , які не потрапляють в аварії). Автори ідеї сказали « Вістям» , що їх мета - зупинка демпінгу ряду страховиків , які необгрунтовано занижують вартість полісів автоцивілки , щоб наростити продажі . Більшість з них згодом вдається до різного роду хитрощів і не платить водіям після аварій.

«У короткостроковій перспективі ці заходи дійсно трохи скоротять практику неправомірного використання знижок і приведуть до збільшення обсягу зібраних премій. Це непогане рішення , яке можна оперативно реалізувати , що в підсумку дозволить уникнути непотрібних потрясінь на ринку автоцивілки » , - прокоментував « Вістям » ініціативу глава правління страхової компанії PZU в Україні Мачей Шишко .

Для водіїв же це означатиме одне - підвищення тарифів з автоцивілки в середньому на 30 %. На сьогоднішній день середня вартість цього поліса в Києві знаходиться в районі 800 грн.

« Страховикам буде невигідно застосовувати при розрахунку страхового тарифу коефіцієнт« бонус- малус »менше 0,8 через додаткових відрахувань до МТСБУ. Відповідно, підвищується вартість поліса » , - пояснив нам директор департаменту андеррайтингу та методології СК« НОВА » Владислав Борець .

Але є надія , що при цьому буде підвищено розмір покриття : максимальна сума виплати з автоцивілки , яка поки , згідно з чинним законодавством , не може перевищувати 50 тис. грн. «Якщо МТСБУ прийме рішення підвищувати ціну на автоцивілку , то робити це потрібно одночасно з істотним підвищенням лімітів виплат , - вважає він. - Адже вже в найближчому майбутньому кількість збитків , що перевищують нинішній ліміт по майну ( .. 50 тис грн) , може зрости в межах 30 % від нинішнього показника. А це означає , що більшій кількості водіїв доведеться покривати збитки понад ліміт зі своєї кишені , або купувати додатковий поліс » , - пояснив « Вістям » ситуацію Мачей Шишко .

При цьому експерти вважають , що з часом було б правильніше перейти до практики вільного ціноутворення на автоцивілку : поки методика розрахунку тарифів для водіїв і гранична вартість автоцивілки в нашій країні затверджується Нацфінпослуг (регулює діяльність страхових компаній) з подачі Моторного бюро. «Це дозволить страховикам скоротити вартість полісів для деяких автовласників. Деякі водії сьогодні платять за свій поліс більше , ніж це необхідно , виходячи з реальної збитковості . Інші навпаки - менше » , - говорять в ПЗУ.
http://insurance.lviv.ua/?q=news/%D0%B0 ... D%D0%B0-30

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей