Львів-Жовква-Червоноград-Жовтий Кіт-фляшка-УАЗ-Радехівhrdrive писав: а як мені до радехова доїхати?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Львів-Жовква-Червоноград-Жовтий Кіт-фляшка-УАЗ-Радехівhrdrive писав: а як мені до радехова доїхати?
сто відсотків :)Myself писав: Львів-Жовква-Червоноград-Жовтий Кіт-фляшка-УАЗ-Радехів![]()
дуже до речі буде, бо на УАЗкі тента нема, довелось би так їхати :) в такому разі без оної не получиться :)фляшка
Їдьте Дубно-Луцьк і не видумуйте. Минулого року в Брест їздила таким крюком, за всю дорогу туда і назад злапала одну!!! яму. Вчора їздила Львів-Червоноград-Сокаль, я цілий світ прокляла. Від Великих Мостів живого місця нема. Була б там польова дорога, куда лекше б їхалось. На Радехів те саме, це лише напрямки, а не дороги.inozemets писав: Вагаюся між:
1. Львів-Жовква-Червоноград-Нововолинськ-Володимир Волинський
2. Львів-Радехів-Горохів-Нововолинськ-Володимир Волинський
Що порадите?
+100500оксана2013 писав: Від Великих Мостів живого місця нема.
Оксано, дякую за відповідь. Дуже доречний коментар. І я б не проти гайнути через Дубно, зрештою, але це майже +200 км до подорожі. І замість +/-500 км отримую майже 700 км маршруту. Плюс втома.оксана2013 писав: Їдьте Дубно-Луцьк і не видумуйте. Минулого року в Брест їздила таким крюком, за всю дорогу туда і назад злапала одну!!! яму. Вчора їздила Львів-Червоноград-Сокаль, я цілий світ прокляла.
Я ось також починаю замислюватися, нафіга з Польщі машину тарганив. А ще я у великому захопленні від нашого митного кодексу. Якби не він, то перетинав би кордон у Львівській області на машині з польськими номерами.MAECTP0 писав: два тижні назад поїхав на маршрутці й тішився що не машиною.
Вони більш ніж страшні. Повірте, той гак фігня порівняно з тим як Ви намучитесь.inozemets писав: Чи справді Червоноград з околицями аж настільки СТРАШНІ, що варто йти на гак 200 км?
Можна питання: а для чого Устилуг, вам нема де час вбити, чи що? Раз туди поїдете, більше не захочете.inozemets писав: Десь за тиждень (27 квітня 2014) збираюся їхати зі Львова на Варшаву через пункт пропуску Устилуг у Волинській області (біля Володимира Волинського).
Я буду їхати на Провідну Неділю. Не думаю, що в цей час в Устилузі будуть великі черги. Мене більше дороги насторожують...St-ART писав: Можна питання: а для чого Устилуг, вам нема де час вбити, чи що? Раз туди поїдете, більше не захочете. Дорги туди нема, і в черзі годин 6-10 будете стояти.
Не можу на Раву-Руську. Машина на польських номерах. В’їхав через Львівську область, виїхати повинен через Волинську (бо хочу в батьків 10 днів побути).St-ART писав: Їдьте на Раву-Руську, і не видумуйте.
Як варіант. Але знову туди доведеться добиратися через Дубно. Той самий гак.St-ART писав: Якщо обов'язково треба в ті краї (Волинь), то тоді тільки на Ягодин.
Ну-нуinozemets писав: Не думаю, що в цей час в Устилузі будуть великі черги.
Та нема туди нормальної дороги. Проїхати можна, звичайно, залежить на скільки дорога своя машинаinozemets писав: Мене більше дороги насторожують...
Цитую користувача Buts, запис від 11 серпня 2013 рокуДенис писав: Хто через Белз iздив,вiдпишiть стан дороги. Знаю,що тудою на 12км довше,але колись там була бiльш менш нормальна дорога,а як зараз?
Джерело: viewtopic.php?f=3&t=7419&start=240Buts писав: Відписуюсь.
Дорога через Белз трохи краща. Біля Острова ями як на об"їздній Червонограда. Біля Белза ями.
Є ями що пригальмовуєш, переїхав на другій і дальше розгін.
Немає суцільних та тривалих ям як у Гірнику, що їдеш на 2-гій і біда.
Гак В.Мости - Острів через Белз по часу приблизно 40 хв.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей