Наприклад мені потрібно продати машину, скажем так за 30 000$. Є покупець, я знімаю з обліку, а далі мене цікавить момент передачі грошей. Думаю, що логічно це проводити через банк, якщо хтось знає - розпишіть що і як

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
і платити за це процент державіGleb писав: Думаю, що логічно це проводити через банк
Thorn писав: Просто знімаєш з запобіжника....
Ну так написав в довідці-рахунку 149 тис.грн.pikach00 писав:Радники, ви хоч в курсі що по закону зараз все що більше 150 тис має іти через банк? Як це рішаєте?
коли машину знімаєш з обліку нашо до нотаріуса йти? а банк для того, щоб перевірити справжність купюр.Ziro-cool писав: veresen, в більшості в нотаря,
банк, хз нашо.
поможуть "шо мертвому віник"serega_l1 писав: кентів з собою
тому я і їхав сам... ніхто тобі не допоможе, якщо сам собі не допоможеш...Ziro-cool писав: поможуть "шо мертвому віник"
банк за провірку кожної банкноти бере кеш. Самий оптимальний варіант то це перевірка на автозаправці вог/окко 50грн.Gleb писав:Цікавить наступне питання, можливо хтось знає:
Наприклад мені потрібно продати машину, скажем так за 30 000$. Є покупець, я знімаю з обліку, а далі мене цікавить момент передачі грошей. Думаю, що логічно це проводити через банк, якщо хтось знає - розпишіть що і як
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей