буду міняв свічки і заціним разом

92 на укрнафті краща від 95енерджі укрнафти (тупить капец через ті присадки), в чому прікол не пойму... 95й звичайний як і 92й звичайний - осбисто мій 1.5 в8 не чує різниці
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ти шось путаєш92 на укрнафті краща від 95енерджі укрнафти (тупить капец через ті присадки), в чому прікол не пойму... 95й звичайний як і 92й звичайний - осбисто мій 1.5 в8 не чує різниці
так так , перепрошую - 92 енерджіsashanova писав: "звичайної" 92 нема в помині тільки енерджі,
ухти в мене шось подібне в 09Fobos писав: тріщить не тросік спідометра, а банальна детонація, прислухався, і перейшов на 95, тросік спідометра як на диво тріщати перестав
якийсь той 95й енерджі до йного місцє... а вот 95й простий на укрнафті в сам разFobos писав: бо після того енерджі
роскажеш то десь в іншому місці. Кожен бачить те, що хоче бачити.Йосип писав: в мене 2 літрова 10
я ніразу енерджі не лив, тікі простий 95! а на хулєру на Героїв Майдану на чвертій летіти, там споко на 3-ій можна їхати, крім того зіґзаґи крутіR2-D2 писав: якийсь той 95й енерджі до йного місцє... а вот 95й простий на укрнафті в сам раз на 4й передачі по гвардійській вверх їде фест
Fobos писав: везу маму, навіть з мамою
Незнаю чи має значення, але 95 я заливав саме на укрнафті, а 95 енерджі на АНП, може і дійсно не треба тих присадок, або воно щось там присадками вимивати почало, кароче опасностьR2-D2 писав: вот 95й простий на укрнафті в сам раз
Я коли з малим їду, то він кричить: "тату, поворот, газу!"R2-D2 писав:Fobos писав: везу маму, навіть з мамою
пора тобі Юрец дзєтско повозити, тоді подивишся
Fobos писав: я ніколи не їжджу в режимі везу маму, навіть з мамою
1.5 в8 авешний мотор бере з короткими пробігами по 20-30 км в день з швидкістю пересування 60-80 по місту --- 10-10.5л (з кондюком 11л)Fobos писав:роскажеш то десь в іншому місці. Кожен бачить те, що хоче бачити.Йосип писав: в мене 2 літрова 10
йо, шо я провтикав, не знав шо в тебе є кіндер, альбо забув, сорі менFobos писав: Я коли з малим їду, то він кричить: "тату, поворот, газу!"
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей