Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ідіотизм - то заразнооксана2013 писав:їхала десь в 17.30, там вже кілька машин так стоялиz@k писав: Сьогоднішній шедевр. Просто ппц. Городоцька, крайній лівий ряд.
Приєднані файли:
FoH9M8cAK9I.jpg [ 208.48 Кб | Переглянуто 11 разів ]
не трамвай, об'їдеkuandrew писав: так там же вроді тролейбуси ходять???
а ті шмари, ще щось газують, я, тіпа, нікому не мішаю...Babak писав: 1-3 зауваження роблю
тихо будьLiuskywalker писав: майданчики біля поліклініки - де можна запаркуватися , не створюючи незручностей іншим.
ага,догана,канєшнаBabak писав: Карлсберг рагапіл, при бажанні закиньте на групу в фейсбуці, бо я не зараеєстрований)
MEGASinK писав: ага,догана,канєшна
Ходять, але не так як колись тою смугою проти шерсті.kuandrew писав:так там же вроді тролейбуси ходять???
23/04/2014 - Ось яка ситуація не виконання правили дорожнього руху а саме Паркування Був наказаний водій аудіо розбитою фарою свого авто.
Приємно що Водій аудіо прийняв свою вину і не виставляв претензій до водія Мана , так як розумів що неправильне паркування його авто спричинило ЗАТОР і пошкодження його власного авто Аудіо
Водій аудіо
це мотиватор! місто паркінгів не будує, віддаляє епіцентр паркування від центру, тим самим спонукає крадіїв авто! Крім того не дає дозволів на встановлення металевих гаражів!oleg-energy писав: Хороший демотиватор )
так це ж навпаки класноtopper писав: віддаляє епіцентр паркування від центру
от нафіга тобі страхопіздище?думаєш звідти машину не потянуть?topper писав: не дає дозволів на встановлення металевих гаражів!
Я ж кажу "хрунь"andrew писав: а йому на 15 хв...
Там мудак стоїть на пішохідному переході біля нещодавно збудованого підземного паркінга, там навіть табличка в кадрі.topper писав:це мотиватор! місто паркінгів не будує, віддаляє епіцентр паркування від центру, тим самим спонукає крадіїв авто! Крім того не дає дозволів на встановлення металевих гаражів!oleg-energy писав: Хороший демотиватор )
а нє, приємно через день відмивати гівно після пташок...Sluva писав: от нафіга тобі страхопіздище?думаєш звідти машину не потянуть?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 29 гостей