Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Igor4ik писав: мені лень робити таблицю!!! висміяти чи щось доказувати не збираюсь! але факт є фактом!ваг більш розбірніший і дешевший, оскільки має замінники!на відміні від мазди!
стрелятись після ДТП :)rubilnik писав:A1, vovik, T5-R, а що робити фанатам китайців![]()
нє там ше є китайські підробки .серйозно!мав справу з тою ху-ою .cat-yellow писав: все тільки нове по космос цінам...
китайські підробки на китайський оригінал? це пздц!andriy320e30 писав: нє там ше є китайські підробки .серйозно!мав справу з тою ху-ою .
Шо за дурне питання? Конечно на е60, або на Ф10Just be писав:Ви ще не вирішили що краще ?![]()
![]()
![]()
ЗІ. Може хтось порадить на що поміняти е39 ?
Це популярна фішка в штатах для тойотиT5-R писав: pikach00, як думаєш, навіщо в новій кемрі компас?
продати то гівно і купити одну з вищеперечислених, та відправити есемес на 565rubilnik писав: T5-R, а що робити фанатам китайців
Фас для японоводів)В конце апреля Volkswagen анонсировал разработку 10-ступенчатой DSG.
Ото доречі страшне гівно буде. Народ і так плюється на 7-ми і 8-ми ступки, бо коли треба прискоритись вони страшно туплять, поки поскидають передачі.CAT писав:Фас для японоводів)В конце апреля Volkswagen анонсировал разработку 10-ступенчатой DSG.
Не знаю про які ти говориш автомати, але нові бмв-шні 8 ступки працюють просто бомбезно. Як в плані прискорення так і в плавності переключень.telko писав:Ото доречі страшне гівно буде. Народ і так плюється на 7-ми і 8-ми ступки, бо коли треба прискоритись вони страшно туплять, поки поскидають передачі.CAT писав:Фас для японоводів)В конце апреля Volkswagen анонсировал разработку 10-ступенчатой DSG.
Саме про них, працюють плавно, і туплять при педалі в полік.Just be писав: Не знаю про які ти говориш автомати, але нові бмв-шні 8 ступки працюють просто бомбезно. Як в плані прискорення так і в плавності переключень.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей