є46 330 на мех .навіть можна DJust be писав: Може хтось порадить на що поміняти е39 ?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
є46 330 на мех .навіть можна DJust be писав: Може хтось порадить на що поміняти е39 ?
або на є38 якшо в пріоритеті комфортRULES писав: на e38
нє,ну всьо харашо але місця ззаду, аж нервує питання, [цензура] там 4 дверки!andriy320e30 писав: є46
ну так або спорт або комфорт .мало місця береш є39 але жертвуєш динамікою на тому самому моторі . мені на є46 місця хватало і в заді і з переду .при зрості 1.84. .кстаті динаміка на 330і 6.5 до 100.330д 7.5 .але в дизеля після 100 нормально за рахунок моменту і розхід 7л .Igor4ik писав: нє,ну всьо харашо але місця ззаду, аж нервує питання, [цензура] там 4 дверки!
330д буде до 10л по місту .330і хзн може 14-15.тому я і кажу на даний час можна і дизель глянути .іменно 3л дуже хвалять по надійності і недорогому ремонту паливної якшо шо .Igor4ik писав:330і - ну 15 в місті буде!?при нормальному режимі?
неспорю .якшо не страшить розхід то чому б і ні . 330і має більший баланс динаміка розхід бензJust be писав: 540 зробить 330 що до 100 що після 100.
хіба вже апгрейд до 335 є90. по характеристиках то космічний корабль .тільки по довговічності питання як і у всіх турбо з прямим вприскомJust be писав: 540 зробить 330 що до 100 що після 100.
А тепер останнє:Igor4ik писав:німці то німці, там хоть ходова по запчастинах продається а не в зборі [цензура]!
І не треба сїжати і уникати правди.Igor4ik писав:мені лень робити таблицю!!! висміяти чи щось доказувати не збираюсь! але факт є фактом!ваг більш розбірніший і дешевший, оскільки має замінники!на відміні від мазди!
Є в тебе досвід, яким ти можеш обгрунтувати те що ти написав?DNK писав: х5 на 20 дюймовках поїздив то там би стукало все ,ну але то для бехи стандарт
в мене є досвід протилежного - в знайомого є саме x5 десь 2011 року на 20" вже другий сезон. нічого там взагалі не стукає.axel писав:Є в тебе досвід, яким ти можеш обгрунтувати те що ти написав?DNK писав: х5 на 20 дюймовках поїздив то там би стукало все ,ну але то для бехи стандарт
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей