Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ZAZ VIDA
-
- Ім'я:Vova
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Підкажіть дорогі форумчани або власники цього авто ЗАЗ Віда 1.4АТ
Варто брати її чи ні? Я про сервіс якість зборки і комфорт
Варто брати її чи ні? Я про сервіс якість зборки і комфорт
- Bohdan
Re: ZAZ VIDA
Варто брати чи ні то поняття дуже розтяжиме. Якась альтернатива? З чого ще вибираєш? Нова? На пару років думаю точно вистачить без особливих проблем.
-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
вона вроді в салоні понад 12 штуцерів? я б сказав пас, якшо тільки не критично треба новий автамат
да десь чув (не буду гарантувати), шо кузова в нас робляться і через пару років починають ржавіти... може не у всіх - але стрьом присутній...
хатя пару місяців тому мені в салоні менеджер расказував шо там кузава по новій технології роблять, з нового металу і тіпа всьо чікі пікі
але шось важко віриться... 

да десь чув (не буду гарантувати), шо кузова в нас робляться і через пару років починають ржавіти... може не у всіх - але стрьом присутній...
хатя пару місяців тому мені в салоні менеджер расказував шо там кузава по новій технології роблять, з нового металу і тіпа всьо чікі пікі

- Bohdan
Серед нових є трошки дорожче Деу Джентра. Як на мене, суттєво кращий варіант з автоматом на 6 передач і новеньким GM-мовським двигуном.
-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
та то вроді лачік узбекі чуток переліцовалиBOXER писав:шо за джентра?

- Bohdan
BOXER, Лачетті з новим мотором, новою коробкою, дешевше і зібране узбеками.
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Кіздєц... Куда котиццьо страна... Якщо "зібрано узбеками" якісніше звучить, ніж маде ін юкрайн...
- cat-yellow
Забув добавити по темі...
В салоні - нормально (терпимо)
Рулиться - нормально
Їде - нормально
Якість збірки - жопа ... (2 гарантійних випадки за перші 2 тищі кеме)
В салоні - нормально (терпимо)
Рулиться - нормально
Їде - нормально
Якість збірки - жопа ... (2 гарантійних випадки за перші 2 тищі кеме)
- Bohdan
Віда?cat-yellow писав: Якість збірки - жопа ... (2 гарантійних випадки за перші 2 тищі кеме)
-
- Ім'я:Іван
- Контактна інформація:
Daewoo Gentra (Дэу Гентра) - переднеприводный седан класса «C». Производство и продажи модели стартовали летом 2013 года.
Gentra нельзя называть самостоятельным автомобилем, поскольку это всего лишь перелицованная версия Chevrolet Lacetti, которую сделала таковой компания Uz-Daewoo. Изменениям подверглась лишь лицевая часть седана, получившая иные передний бампер, решетку радиатора, головную оптику и чуть видоизмененную форму капота. Произошли изменения и в интерьере, однако они минимальны.
Что касается технической составляющей, то, как и у Лачетти, в передней подвеске Дэу Гентра использованы стойки McPherson, а сзади установлена многорычажная конструкция. Дисковыми тормозами инженеры оснастили все колеса, с той лишь разницей, что спереди они вентилируемые.
В базовую комплектацию Гентра включен кондиционер, фронтальные подушки безопасности для водителя и переднего пассажира, стальные 15-дюймовые колесные диски, иммобилайзер, тканевая обивка сидений, регулируемая по высоте рулевая колонка, гидроусилитель руля, передние противотуманные фары и электростеклоподъемники всех дверей. В более дорогих же версиях автомобиль «ходит» на легкосплавных дисках, в нем есть подлокотник по центру заднего дивана, поясничная регулировка передних сидений, вставки «под дерево», регулировка руля по вылету, ABS, подогрев передних сидений, люк, CD-плеер и многое другое.
В движение Daewoo Gentra приводит 1,5-литровый бензиновый двигатель, выдающий 105 л. с. мощности и работающий в паре либо с 5-ступенчатой механической коробкой передач, либо с 4-диапазонной автоматической. Заявленный производителем средний расход топлива на 100 км пути равен 8,46 литра на с механической КПП и 9,46 литра с «автоматом». По уровню выбросов в атмосферу вредных веществ, двигатель соответствует стандарту Евро-5.
В свое время под именем Gentra на некоторых ранках продавался Chevrolet Lacetti предыдущего поколения.
Gentra нельзя называть самостоятельным автомобилем, поскольку это всего лишь перелицованная версия Chevrolet Lacetti, которую сделала таковой компания Uz-Daewoo. Изменениям подверглась лишь лицевая часть седана, получившая иные передний бампер, решетку радиатора, головную оптику и чуть видоизмененную форму капота. Произошли изменения и в интерьере, однако они минимальны.
Что касается технической составляющей, то, как и у Лачетти, в передней подвеске Дэу Гентра использованы стойки McPherson, а сзади установлена многорычажная конструкция. Дисковыми тормозами инженеры оснастили все колеса, с той лишь разницей, что спереди они вентилируемые.
В базовую комплектацию Гентра включен кондиционер, фронтальные подушки безопасности для водителя и переднего пассажира, стальные 15-дюймовые колесные диски, иммобилайзер, тканевая обивка сидений, регулируемая по высоте рулевая колонка, гидроусилитель руля, передние противотуманные фары и электростеклоподъемники всех дверей. В более дорогих же версиях автомобиль «ходит» на легкосплавных дисках, в нем есть подлокотник по центру заднего дивана, поясничная регулировка передних сидений, вставки «под дерево», регулировка руля по вылету, ABS, подогрев передних сидений, люк, CD-плеер и многое другое.
В движение Daewoo Gentra приводит 1,5-литровый бензиновый двигатель, выдающий 105 л. с. мощности и работающий в паре либо с 5-ступенчатой механической коробкой передач, либо с 4-диапазонной автоматической. Заявленный производителем средний расход топлива на 100 км пути равен 8,46 литра на с механической КПП и 9,46 литра с «автоматом». По уровню выбросов в атмосферу вредных веществ, двигатель соответствует стандарту Евро-5.
В свое время под именем Gentra на некоторых ранках продавался Chevrolet Lacetti предыдущего поколения.
КУПИЛ МАЗ И НЕ ЖАЛЕЮ!... НИКОГО НЕ ЖАЛЕЮ!
- cat-yellow
так, то було про ВідуBohdan писав:Віда?cat-yellow писав: Якість збірки - жопа ... (2 гарантійних випадки за перші 2 тищі кеме)
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
невже не можна якоюсь декоративною кришкою прикрити мотор і ті всі провода
виглядає як в дешевій японській бричці
а вставки "під дерево" то ппц повний

а вставки "під дерево" то ппц повний

Sad, but true.
-
- Ім'я:Sasha
- Дякував (ла): 99 рази
- Подякували: 156 рази
Ти шо з скляним капотом їздиш?BOXER писав: невже не можна якоюсь декоративною кришкою прикрити мотор і ті всі проводавиглядає як в дешевій японській бричці
![]()

- tiko
Непотрібні кришки на моторі в машинах які часто ламається, то все так задумано, щоб водій не напрягався її знімати 

akelth
- 4HOts
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 7 рази
Up
Приглядаюсь до хетчбека на автоматі. Зараз акція на 2012 року збірки за 99тис. грн. При теперішньому курсі варто брати? 

- Andriy01
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 4 рази
4HOts, класний варіант на 8000 уо
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей