я фару не вскривав, я під ущільнювач ставив (ущільнювач між фарою і капотом!andy_m писав: бо може потіти потім.
Ну тошо попса, не спорю, але на деякий час хай буде!
Літом глобальніший тюнінг оптики планується!
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я фару не вскривав, я під ущільнювач ставив (ущільнювач між фарою і капотом!andy_m писав: бо може потіти потім.
для цього є ксенонові жарівки з температурою 4300К і жодних проблемvazik писав:Ясно що ксенон може трохи і краще, але от на мокрій дорозі цікаво як зі своєю "білизною"?
vazik писав: Для порівняння ще є сенс, оптика однакова, а не світить ніфіга...
DBF писав: вбило наповал! То як так не світить, в сенса фари такі самі як в ланоса але в ланоса світять!
згідний!Sluva писав: для цього є ксенонові жарівки з температурою 4300К і жодних проблем
так справа не в оптиці получається! Ладно забули.vazik писав: В тому то і справа, що оптика однакова, але лампи різні стоять,
vazik писав: Доречі, там стоїть фільтр нульовик, і попередній власник дав якийсь балончик для нього, типу після мийки фільтра, попшикати тим балоном... хто роздуплить, як правильно то має бути...
Чи викинути в топку той фільтр і поставити звичайний?
боюсь щоб не провтикав почистити його вчасно, і щоб всяка фігня не попадала в впуск.
Бо звичайний замінив коли масло міняю, і катаю далі.
vazik писав: Буду міняти передні стойки з упорними підшипниками,
гімноjedi писав: фільтр нульвик
візьму на замітку!jedi писав: я собі поставив БК мультитронік ,якраз ставав під магнітолою ,рекомендую ,вещщщь
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей