Юридичні поради, допомога при ДТП, спілкування з ДПС, трактування ПДР

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
Morozov
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.

Повідомлення Morozov » Чет, 10 квітня 2014, 22:59

Maniak716 писав: іна справа якби дозвіл показали а мінти двіжували далі
Так водій скажав же що справді є пістолет і він зареєстрований, дозвіл покаже як тільки опустять автомат, в тому то і проблема, що мусора не питали дозвіл а як істерички продовували кричати "руки на капот" :facepalm
нехай у них здали нерви і вони побачивши пістолет відразу напрвили зброю на водія, але після розяснень водія для чого провжували цирк ?
Тут дискусій не може бути, в даному випадку оправданя для виродків немає, направити зброю із патроном у патроннику це не прсто порушення закону, це загроза для життя людини, яка ще раз наголошую, пару місяців тому була підстрілена такими ж мусорами !!!.
Чому ви так перймаєтесь житям мусорів які вічно калічать мирних людей ?
Ось відео із цим водієм:

і стаття:
http://roadcontrol.org.ua/node/2010

Bohdan
Стать:чоловік

Повідомлення Bohdan » П'ят, 11 квітня 2014, 10:57

Morozov писав: Тут дискусій не може бути, в даному випадку оправданя для виродків немає, направити зброю із патроном у патроннику це не прсто порушення закону, це загроза для життя людини,
Якби моїх колег розстріляли так як тих ДАІшників під Києвом, і мені через пару днів попався такий хитровироблений активіст піар спілки ДК з стволом в машині і так нагло себе поводив, я б не тільки ствол на нього направив....

Morozov

Повідомлення Morozov » П'ят, 11 квітня 2014, 11:05

Bohdan писав: я б не тільки ствол на нього направив....
От напевне такі як ти і служать у ДАІ,
закон і інструкції вас не цікавить, у вас існують якісь власні правила які зрозумілі тільки вам.
А ще скажи будь - ласка, щоб ти зробив, якщо б на тебе, як на даного водія, перед цим напали мусора і підстрелили ? :surprised

Bohdan

Повідомлення Bohdan » П'ят, 11 квітня 2014, 11:24

Morozov писав: От напевне такі як ти і служать у ДАІ,
І такі як я, і такі як ти. Чи може вони всі інопланетяни?
Morozov писав: у вас існують якісь власні правила які зрозумілі тільки вам.
Ну судячи з обговорення тут, то якраз тільки в тебе існують якісь правила, зрозумілі тільки тобі. Бо крім тебе, ніхто не розуміє як себе по іншому мали вести ДАІшники.
Morozov писав: А ще скажи будь - ласка, щоб ти зробив, якщо б на тебе, як на даного водія, перед цим напали мусора і підстрелили ?
Як мінімум не робив би нічого, що могло б спровокувати їх ще раз шмальнути по мені. Раз вже нарвався, то нащо вдруге шукати собі пригод? Маєш дозвіл - покажи одразу, не маєш - руки на капот і далі по накатаній...

Sluva
Ім'я:Славік
Дякував (ла): 14 рази
Подякували: 28 рази

Повідомлення Sluva » П'ят, 11 квітня 2014, 11:29

Morozov писав: А ще скажи будь - ласка, щоб ти зробив, якщо б на тебе, як на даного водія, перед цим напали мусора і підстрелили ? :surprised
Ну я б купив собі зброю,а в в цьому конкретно випадку я б попередив,хлопці так і так,не лякайтесь в бардачку лежить ствол-травмат,дозвіл маю,лежить в кишені...
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма

Morozov

Повідомлення Morozov » П'ят, 11 квітня 2014, 11:41

Bohdan писав: Бо крім тебе, ніхто не розуміє як себе по іншому мали вести ДАІшники.
Так як пише закон !
А закон заброняє робити те що вони вчинили !!!
Я допускаю можливість того що у них здали нерви (хоче це також не припустимо), але водій відразу заявив "так у мене є зброя, вона зареєстрована, дозвіл покажу відразу як опустите автомат" - все на цьому інцедент мав закінчитись, автомат мали опустити на 45% і провірити документи на зброю.
Істина тут єдина - мусора порушили закон !!!
Водій написав про це заяву, отже не важливо що ти, чи ще хтось вважає вчинок мусорів правильним, факт залишається фактом - це було порушення закону, про це написана заява, на водія не складено жодного пртоколу - отже він зробив все вірно (законно)
Bohdan писав: Як мінімум не робив би нічого, що могло б спровокувати їх ще раз шмальнути по мені.
Я звичайно вибачаюсь, але це якась рабська позиція, водій не збирається ні перед ким "ставати на коліна", він обрав шлях юоротьби, причому законної боротьби, зброю має зареєстровану, перевозить її у дозвоеному стані і правильному місці, тому слово провокація тут зайве, та і взагалі як показали останні події, слово провокація вживають тільки ті хто намагається вигородити бандитські дії.
Але пісумую твою позицію :
Якщо ти даішник і десь вбили даішника, то відразу без розбору готовий наставити АК в голову водію, але при цьому якщо б тебе самого підстрелили мусора - то ти б просто старався не провокувати їх більше,
де логіка ? :surprised

pikach00
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » П'ят, 11 квітня 2014, 11:42

Morozov, ти вже підхарив своїм законом. Абсолютно ВСЕ по закону робиш?

Morozov

Повідомлення Morozov » П'ят, 11 квітня 2014, 11:47

Sluva писав: Ну я б купив собі зброю,а в в цьому конкретно випадку я б попередив,хлопці так і так,не лякайтесь в бардачку лежить ствол-травмат,дозвіл маю,лежить в кишені...
Ну приблизно все так і зробив водій, він же відразу як на нього направили АК сказав що у нього справді є пістолет, він його особистий і зареєстровани, опустіть автомат і я покажу дозвіл, в чому тут проблема ?
Мусора явно були не адекватні, бо після його слів всерівно продовжували кричати "руки на капот" людям які сидять у авто :facepalm
Я ж з самого початку писав, вони не мають права служити в МВС, їм не можна видавати зброю, не відомо чи це вони мають проблеми із психікою, чи просто істерички, але вони явно повелись не професійно (як мінімум), міліціонер мав би якось грамотно, чітко, злагодженно та холоднокровно повестись згідно їхніх інструкцій, а вони просто як "мавпи з гранатою"...
Це відео є доказом того, що міняти потрібно всіх, нам потрібна міліція яка вміє грамотно працювати навіть у самих складних ситуація а не почиати істерику при таких відносно простих подіях.

Morozov

Повідомлення Morozov » П'ят, 11 квітня 2014, 11:53

pikach00 писав: Абсолютно ВСЕ по закону робиш?
Я то тут до чого ? Тут обговорюємо дії ДАІ, от ти почав діалог але сказати конкретно що порушив водій ти так і не спромігся, так само як і не можеш вказати яким законом чи інструкцією керувались кобрівці.
Ти розумієш, що завтра ти так само можеш стати власником травмата, і випадково опинешся у такій же ситуації як водій, а мусора замість того щоб просто провірити документи на зброю, наставлять АК тобі в голову і цілком ймовірно що палець таки смикнеться, а ти залишися із діркою в голові, а все через те, що сам підтримуєш порушення закону, причому оправдовуєш дії людей, які замість того щоб охороняти порядок, піддають ризику життя водіїв.
pikach00 писав: ти вже підхарив своїм законом.
як я і казав:
Morozov писав: От такі у нас реалії - мусорів захищають тільки ті, хто сам регулярно порушує закон, чи не так ?

Bohdan

Повідомлення Bohdan » П'ят, 11 квітня 2014, 11:56

Morozov писав: дозвіл покажу відразу як опустите автомат
Може вони ще мали йому віршик розказати? Що це за умови такі? В нього найшли СТВОЛ, дозволу нема (бо не показав) і ще якісь умови висуває :facepalm
Morozov писав: Я звичайно вибачаюсь, але це якась рабська позиція, водій не збирається ні перед ким "ставати на коліна", він обрав шлях юоротьби
Ну то чого він ображається? Боротися хотів - отримав відповідь. В мене чомусь ДАІшники не стріляють, і калаші не наводять :sing
Morozov писав: Якщо ти даішник і десь вбили даішника, то відразу без розбору готовий наставити АК в голову водію, але при цьому якщо б тебе самого підстрелили мусора - то ти б просто старався не провокувати їх більше
+100500 Добре що ти це зрозумів.
Morozov писав: слово провокація вживають тільки ті хто намагається вигородити бандитські дії.
А якими словами правий сектор вигороджував п'яне чмо, яке в Києві під рестораном підстрелило людину? Провокація - саме популярне слово в розповідях про цей інцидент зі слів всяких активістів.
Короче, я так розумію ти в житті ні разу не їздив по місту більше 60 км/год, за містом більше 90 км/год, не паркувався під знаком, не курив в публічних місцях, не давав хабарів, не переходив дорогу в недозволених місцях і т.д. А якщо все таки щось порушував, то не корч з себе святого і не будь лицеміром.

Morozov

Повідомлення Morozov » П'ят, 11 квітня 2014, 12:07

Bohdan писав: дозволу нема (бо не показав) і ще якісь умови висуває
Як він мав показати, якщо йому сказали руки на капот ???
вони у нього навіть не запитали дозволу, а він же сказав дозвіл є, опустіть зброю і покажу, думаю якщоб він кудись поліз за дозволом, то його б ці клоуни пристрелили, бо вони явно не адекватні.
Bohdan писав: Боротися хотів - отримав відповідь.
Ти хоч розумієш що сталось ? Мусора отримали заяву, начальник отримав геморой із за своїх клоунів, міністр має чергову новину у змі із доскримінацією мвс, у мережу потрапило ще одне відео яке демонструє непрофесійність сучасної міліції.
Bohdan писав: +100500 Добре що ти це зрозумів.
Я не розумію чому так ? в одній ситуації ти б націлював зброю, а у іншій ти просто "підняв руки в гору" ? підтсрелили мусора - автомат, мусор підстрелив - руки вгору %)
Bohdan писав: А якщо все таки щось порушував, то не корч з себе святого і не будь лицеміром.
І знову ж таки, до чого тут я ?
Ми тут про дії даі, ось конкретна ситуація, я скинув посилання на нормативний акт у якому описане поводження із зброєю, мусора порушили як мінімум два пункти ! От і все, є зафіксована подія, чітко видно як мінімум два грубих порушення з боку даі, причому поруннея мали явну загрозу для життя людей.

mikenat
Контактна інформація:

Повідомлення mikenat » П'ят, 11 квітня 2014, 12:33

Не собираюсь ни с кем спорить, особенно с Morozov-ым. Просто выскажу свое мнение о ситуации.
1. Действия гайдонов - абсолютно непрофессиональные и вопреки всем инструкциям и просто здравой логике:
- оружие в людей не направляется;
- гайдон с пистолетом единственное что сделал правильно - поставил пистолет в боевое положение (ст. 15 прим. ЗУ О милиции);
- гайдон с автоматом обязан был снять с предохранителя как минимум, а вообще-то привести оружие в состояние готовности к стрельбе (загнать патрон в патронник);
- расположение гайдонов кучей с левой стороны, спереди - большего идиотизма и нарушения инструкции придумать нельзя. Я хоть и не боевик - спецназовец, но уроки подготовки к миротворческим операциям и поездки в бывшую Югославию хорошо помню. Насчитал как минимум 8 - 10 моментов, когда водитель или пассажиры при желании могли совершенно безопасно для себя "срезать" гайдонышей насмерть причем с гарантией. А у них в глазах паника и абсолютно непрофессиональные действия.
Гайдоны в такой ситуации ОБЯЗАНЫ были уйти за линию задних дверок, по обе стороны машины, приблизительно по линии продолжения бортов (наилучший вариант), раздельно (а не толпой), самое оптимальное - все действия проводить сзади - справа, дав команду сидящим в машине не поворачиваться, руки держать на виду, ИЗ МАШИНЫ НЕ ВЫХОДИТЬ!!!! Затем дать команду медленно достать и показать разрешение на оружие. Ну и после этого уже убедиться в соответствии оружия разрешению и дальнейший осмотр или досмотр в рамках закона.

2. Действия "журналисдов" - тоже бред полный. Вместо того чтобы успокоить ситуацию - сознательно ее раскачивают. Да, выходить не надо, но законность оружия показать надо не доводя до греха... А по инструкции гайдоны могли применить оружие на поражение (причем без предупредительных выстрелов - сейчас это не обязательно). Разрешение можно было показать (даже не раскрывая, раскрыть только после предъявления удостоверений милиции) практически сразу, и затем еще сильнее дурачков загнобить. Слова о том что разрешение есть - это только слова и самим разрешением они не являются.

Morozov

Повідомлення Morozov » П'ят, 11 квітня 2014, 12:46

mikenat писав: Да, выходить не надо, но законность оружия показать надо не доводя до греха...
На якій секунді відео, ти почув вимогу показати дозвіл на зброю ?

Morozov

Повідомлення Morozov » П'ят, 11 квітня 2014, 12:50

думаю ці виродки не пройдуть реорганізацію:
Спецпідрозділ Управління Державтоінспекції “Кобра” буде реорганізований.

Про це заявив під час брифінгу начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко, повідомляє УНІАН.

“Що стосується реорганізації підрозділу “Кобра”, то на сьогодні ми почали проводити повну переатестацію особового складу цього підрозділу. На сьогодні штатна чисельність цього підрозділу становить 262 одиниці, вони працюють у всіх регіонах нашої держави”, - повідомив він.

Також начальник ДАІ вважає, що цей підрозділ має складатися зі 100-120 чоловік, щоб забезпечувати заходи зустрічі іноземних делегацій та для супроводження вантажів.
http://www.5.ua/ukrajina/suspilstvo/ite ... anizovanyi
Реорганізовувати це стадо барін це імітація роботи, але добре що їх скоротять і змінять їхнє призначення, тепер нехай їздять із делегаціями.

A1

Повідомлення A1 » П'ят, 11 квітня 2014, 19:58

один сайт по доставці квітів сьогодні "отжог", прислали на мейл

Зображення

Morozov

Повідомлення Morozov » П'ят, 11 квітня 2014, 20:28

A1,
І що ти не скористаєшся такою пропозицією :shout

Morozov

Повідомлення Morozov » П'ят, 11 квітня 2014, 21:14

Начальник ДАІ заборонив ставити автівки українців на штрафмайданчики
Сьогодні, 11 квітня, начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко заборонив ставити автомобілі на штрафмайданчики.

"Так, як існували евакуатори і штрафмайданчики до недавнього часу, — це велика корумпована складова, тому я категорично проти цього. Я заборонив ставити автомобілі на штрафмайданчики", - заявив Сіренко.

"Ціна за доставку та зберігання транспортних засобів неприпустима для громадян України. Плата за штрафмайданчик повинна складати 15-20 грн на добу", - вважає начальник ДА
http://tsn.ua/ukrayina/nachalnik-dai-za ... 44774.html
ДАІ може перетворитися на Дорожню поліцію
ДАІ можуть перейменувати в Дорожню поліцію в рамках реорганізації Міністерства внутрішніх справ України.

Про це у п'ятницю, 11 квітня, на брифінгу в Києві розповів начальник департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко.

"МВС планує повний перегляд штатної структури... Можливо, Державна автоінспекція буде Дорожньою поліцією", - зазначив він.

Разом з тим Сіренко наголосив, що ДАІ вже подала свої пропозиції щодо реформування у Міністерство внутрішніх справ.

"Неважливо, як буде називатися Державтоінспекція, це лише пропозиція", - сказав Сіренко.

Крім того, Сіренко попередив особовий склад ДАІ, що за недбале ставлення до своїх професійних обов'язків і корупційні дії передбачено суворе покарання.

"Покарання будуть стосуватися не тільки працівника, який вчинив правопорушення, але і його керівників", - йдеться у зверненні начальника департаменту ДАІ.

Читайте також: Даішник розповів шокуючу правду про побори в ДАІ: $ 200 "данини" і $ 3000 за посаду

Зокрема, мова йде про те, що співробітник ДАІ, який взяв хабар, буде звільнений з органів внутрішніх справ, а його безпосередній начальник буде понижений у посаді або йому буде оголошено про неповну службову відповідність.

"Наше завдання - відновити довіру людей у суспільстві до співробітників Державтоінспекції і змінити негативне ставлення до нашої служби", - зазначається у зверненні начальника ДАІ.

Як повідомлялося раніше, ветерани вимагають звільнити новопризначених керівників ДАІ за "гріхи минулого". Заступник міністра внутрішніх справ пообіцяв їм розібратися з обвинуваченнями.
http://tsn.ua/ukrayina/dai-mozhe-peretv ... 44796.html
шкода що толку від тої реорганізації буде мало, всетаки потрібно всіх розганяти, це хоч і важче зате ефект буде кращий. :|

Morozov

Повідомлення Morozov » Нед, 13 квітня 2014, 16:45

Тут присутнє і ДК і ДАІ, але думаю відео всетаки про дії інспектора:

COMANDOR

Повідомлення COMANDOR » Нед, 13 квітня 2014, 20:58

Morozov писав: Тут присутнє і ДК і ДАІ, але думаю відео всетаки про дії інспектора:
от для чого такі вийо...ня ? Пост біля Великосілок, знаки про зменшення швидкості йдуть почергово з 70 до 50 і 30 км. Автор ролику гнав 87, порушив, працівник ДАІ попередив щоб не гнав, бо там справді перехід через котрий, доречі, реально часто люди ходять і відпустив би і так, а нє, повимахуватись треба... А потім ми ще на ДАІ наганяємо..
P/S/ ДАІ не захищаю.
Хочеш миру - готуйся до війни.
адвокат 0,5 нуль 64 два 7 16два

Morozov

Повідомлення Morozov » Нед, 13 квітня 2014, 22:40

COMANDOR,
Бо є проблема, на дорозі зандто сильно обмежують швидість руху і до цьогопотрібно привернути увагу, нехай задумаються чи не варто там зробити надземний перехід, а водія не обмежувати швидкість, а до того часу поки не організують безпеку руху без зайвого обмеження швидкості, будуть у мережі відео ролики такого плану.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей