курс долара плаваючий, тобто залежить від попиту. Росте попит - гривня падає...А долар купляють ті, хто плате кредит в валютіMorozov писав: припинитись то припинеться, але цікаво до якої ціни долар повернеться ? Чи залишиться на такому ж рівні.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
курс долара плаваючий, тобто залежить від попиту. Росте попит - гривня падає...А долар купляють ті, хто плате кредит в валютіMorozov писав: припинитись то припинеться, але цікаво до якої ціни долар повернеться ? Чи залишиться на такому ж рівні.
транш МВФ сильно не опустить доллар...думаю в межах гривніTimeKeeper писав: Маєм надію що це скоро припинеться-як тільки надійде перший транш МВФ.
Ну як я думаю, впаде до 10.50 для початку. Не думаю що може залишитись на такому ж рівні, якщо брати до уваги що така ситуація поки зберігається тільки в нас(девальвація нац.валюти).Morozov писав:припинитись то припинеться, але цікаво до якої ціни долар повернеться ? Чи залишиться на такому ж рівні.TimeKeeper писав: Маєм надію що це скоро припинеться-як тільки надійде перший транш МВФ.
ну та але конвертація валюти, типу купують же бакси!andreyclk писав: валютні кредити заборонені в Україні,
сумніваюсь. в нас ще долар толком ніколи не падав. ну може скоректується там в межах півгривні, гривні, але і в тому недуже віриться.TimeKeeper писав: Ну як я думаю, впаде до 10.50 для початку
так і жопа в економіці теж тільки в насTimeKeeper писав: якщо брати до уваги що така ситуація поки зберігається тільки в нас(девальвація нац.валюти).
vovka писав: так і жопа в економіці теж тільки в нас
vovka писав: сумніваюсь. в нас ще долар толком ніколи не падав. ну може скоректується там в межах півгривні, гривні, але і в тому недуже віриться.
якраз потім по заміні свічок, чистці форсунок в ноль вийдешПетро писав:на укрнафті на гривник менше,поки шо
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 38 гостей