ппевно дивляться і панімають "что лучче не спрашіваць",

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я також ту заправку завжди уважую своїми відвідинамиVETERAN писав: авжди заправляюсь на АНП перед Равою
Я під'їжджаю машиною.Sally писав: там тільки один мінус - ну дуууже далеко йти до каси в мороз
Постійно заправляюсь на Шелл! Нарікань за три роки не було. Ціна нижча від Окко та Wog,якість краща за Укрнафту. Вже "доріс" в них до преміум карточки...оксана2013 писав:А на шелл хтось газом заправляється? Нарікання є?
п.с. а то я готуюсь до газу, а укрнафти близько нема, тільки шелл, хоть і трошки дорожче, по 6.65
Я минулого тижня приїхав заправлятися туди (Укрнафта біля ашану), питаю чи до повного заправите, він каже а скільки бак? я кажу 45, але влазить 33л і балон ше не пустий........карочє він просто сказав касиру що я замовляю 45 л, а залив мені до відстрілу, получилося 25л і я пішов платити.......так що вони не намахують походу!Sally писав:Kost, вона там їде нормально, але вони завжди питаються який бак. я не розумію що їм то дає, бо я інколи приїжджаю не з порожній баком, і я їм кажу,що в мене в ньому ще є газ і я не знаю скільки, а вони далі: скільки бак і скільки бак. мене це дратує. а, і заправщик там частенько вгашений
як переконався?? в мене чомусь все чітко сходиться.(читай повідомлення вище)VETERAN писав: біля Ашану - переконався, що дурять безбожно.
вже з 2 тижня така ціна. я вже спостерігаюДенис писав: Цiна на Шелi сьогоднi 6,65грн
ну я не бачу логіки в цьому запитанні, все одно якщо в мене бак 70 то 70 туди не влізе ніяк. інколи "включаю дурочку" і кажу шо не знаюTopic_40 писав: ак що вони не намахують походу!
Я пробував казати більше. Спеціально. Всеодно ще жодного разу не влізло. :)Sally писав:ну я не бачу логіки в цьому запитанні, все одно якщо в мене бак 70 то 70 туди не влізе ніяк. інколи "включаю дурочку" і кажу шо не знаюTopic_40 писав: ак що вони не намахують походу!але останнім часом стараюсь там не заправляти
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість