Юридичні поради, допомога при ДТП, спілкування з ДПС, трактування ПДР

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
pikach00
Стать:чоловік
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази
Re: Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.

Повідомлення pikach00 » Чет, 10 квітня 2014, 09:55

Morozov, тобі згадати про випадок коли даїшників розстріляли? Вони зараз всі на взводі, для чого долбодятли з ДК напружують ситуацію?

Morozov
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення Morozov » Чет, 10 квітня 2014, 10:05

pikach00 писав: тобі згадати про випадок коли даїшників розстріляли?
І що ?
Тобі згадати скльки людей покалічили мусора (даного водія також три місяці тому розстріляли мусора) ? Для чого цей непотріб продовжує робити такі речі якщо народ зараз реально готовий розірвати їх на шматки !
Але саме головне, вкажи конкретно, чим водій порушив закон чи спровокував мусорське бидло ? Лежить травмат у бардачку, це причина для наведення АК в лице водію ? Тут на форумі не одна людина також возить схожу зброю у бардачках і що тепер на всіх націлювати автомати ?
Ще раз, що не так зробив водій ???

pikach00
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » Чет, 10 квітня 2014, 10:14

Morozov, нема бажання тобі щось доводити.

Morozov

Повідомлення Morozov » Чет, 10 квітня 2014, 10:18

pikach00,
Нема чи не можеш ?
Та і тут взагалі немає про що говорити, мусора ці мають бути звільнені, направляти АК на водія всього навсього за те що у бардачку лежить пістолет, це злочин який загрожує життю людини !
Твоя позиція взагалі якась ідіотська, тут ти оправдовуєш мусорів які без причини направили зброю в лице водію, а у сусідній темі хизуєшся як їздиш 160 км/год %) От такі у нас реалії - мусорів захищають тільки ті, хто сам регулярно порушує закон, чи не так ?

Jarevych
Тюнінг клуб
Ім'я:Ярік
Дякував (ла): 10 рази
Подякували: 82 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Jarevych » Чет, 10 квітня 2014, 11:09

Morozov, ти звичайно вибач, але ти не прав, як на мене то ДАІшники поступили правильно, мало хто там в машині, то можуть бути і терористи, в світлі останніх подій можливо все. Він ж міг дістати той пістолет і вистрілити, і тоді було би вже пізно рипатись. Я розумію що ніхто не вистрілив, але могли...
Тим більше думаю що є якась інструкція в міліціонерів і ДАІ про реагування на такі випадки, не зря їм АК-47 повидавали.
Машина не жінка , помилок не пробачає

Morozov

Повідомлення Morozov » Чет, 10 квітня 2014, 11:24

Jarevych писав: як на мене то ДАІшники поступили правильно,
Знайдеш інструкцію, якою передбаченно направляти АК на водія, у салоні якого лежить пістолет, навіть не поцікавшись дозволом на нього ?
Jarevych писав: Тим більше думаю що є якась інструкція в міліціонерів
І я думаю що є, наврядчи у ній написано " при виявленні предмета схожого на пістолет - відразу направляти бойову зброю у лице водію" :sing
Всетаки ми заслуговуємо на таку владу... :|
мусор направив на людину автомат нізащо, а тут знаходяться люди які це оправдовують, причому жоден не може сказати що поруш чи просто не так зробив водій, адже зброя зареєстрована, і він нею не махав а вона просто лежала у бардачку, з таким підходом у нас вічно будуть "небесні сотні", Врадіївка, люди стрілятимуть самі в себе 5 раз будучи в наручниках .. :|

Morozov

Повідомлення Morozov » Чет, 10 квітня 2014, 11:40

Ще одне відео для тих хто любить писати " у сша вже б завалили..." :

ось це нармальний міліціонер, а на відео істеричка "мавпа з гранатою" яка не може служити у мвс, адже безпістано направляє зброю на людей.
Стосовно закону та інструкцій:
http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/z1125-11/conv
МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ УКРАЇНИ

Н А К А З

07.09.2011 N 657

8. Категорично забороняється:

8.1. Під час несення служби проводити розбирання зброї.

8.2. Вимикати запобіжник, досилати патрон до патронника, якщо в застосуванні чи використанні зброї немає необхідності. Недбале або необережне поводження зі зброєю, особливо якщо патрон знаходиться в патроннику, може призвести до випадкового пострілу.

9. Категорично забороняється:

9.1. При поводженні з вогнепальною зброєю безпідставно спрямовувати ствол зброї у бік людей, транспорту, будинків, інших будівель та споруд. За необхідності вогнепальна зброя має бути спрямована на поверхню, яка зможе прийняти кулю, наприклад: на землю, стовбур дерева, кулеуловлювач або вгору під кутом 45-60 градусів.
Які підстави були для того щоб направляти зброю на водія ? Пістолет зарежстрований, просто лежав у бардачку, його ніхто не виймав і ним не махав !
Нагадую, не один наш форумчанин має аналогічну травматику чи пневматику і також возить її у бардачку, своїми повідомленням "мусора все правильно зробили" ви фактично підтримуєте потенційне застосування сили чи навіть вбивство звичайних людей (палці у них трусяться і можуть...), які законно володіють травматичною. пневматичною чи газовою зброєю з метою самозахисту, одумайтесь !!!

Jarevych
Тюнінг клуб
Ім'я:Ярік
Дякував (ла): 10 рази
Подякували: 82 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Jarevych » Чет, 10 квітня 2014, 11:54

Morozov писав: Знайдеш інструкцію, якою передбаченно направляти АК на водія, у салоні якого лежить пістолет, навіть не поцікавшись дозволом на нього ?
в таких випадках як на мене не до перевірки доків, це могло бути терористичне угрупування!
Morozov писав: При поводженні з вогнепальною зброєю безпідставно спрямовувати ствол зброї у бік людей, транспорту, будинків, інших будівель та споруд
тут не безпідставно, у них була підстава, наявність зброї це вже підстава.
Я не буду з тобою сперечатись і щось доказувати, бо тут в кожного своя думка, але уяви таку саму ситуацію але при умові що це не ДК а потенційні терористи/провокатори/окупанти, які спеціально порушили, що їх зупинили, і мета яких застрелити Мєнта щоб [цензура] ситуацію в регіоні.
Машина не жінка , помилок не пробачає

Dexter
Дякував (ла): 37 рази
Подякували: 187 рази

Повідомлення Dexter » Чет, 10 квітня 2014, 11:59

два уйопка з ДК. маю підозру шо ваділа спецільно рукою провів біля ствола, який стояв на самому видному місці
ваділа брехун "бют па стєклу"
слухати уважно з 5:12-5:52 оператор гарно опустив ваділу
Vanjabest писав:
ше сподобалось "я з газети дорожній контроль" - "такої газети не існує" :facepalm :shout
"аваков уже знаєт, все едут сюда" :shout клоуни повеселили, даїшники молодчаги!
Work hard! Play hard!

Morozov

Повідомлення Morozov » Чет, 10 квітня 2014, 12:09

Jarevych писав: в таких випадках як на мене не до перевірки доків, це могло бути терористичне угрупування!
То тебе також варто застрелити, бо ти також можеш бути шахідом із вибухівкою на поясі...
Для чого тоді видавати дозволи на зброю, якщо як тільки її у тебе побачать то відразу приставлять тобі АК до голови %)
Jarevych писав: тут не безпідставно, у них була підстава, наявність зброї це вже підстава.
Покажи де таке написано,
сперичатись тут явно нема про що, закон чітко описує дану ситуацію і водій вже написав заяву на цих працівників МВС, сподіваємось що їх звільнять, адже вони грубо та безпричинно порушили закон,
все решта це просто власна думка яка формується не законом чи інструкцією, а просто власними переконаннями, а поясненям типу "це могли бути терористи" можна оправдати вбивство будь - якої особи, впринципі ти так і не розумієш, що наші мусора весь час і вдаються до таких безглуздих виправдовувань "хлопець помер в кемері від самогобства яке вчинив методом стрибка із лавки, Музичко сам собі встадив 5 куль будучи в наручниках, дід 80 років напав на роту беркута..." а ви тут щей оправдовуєте такі відверто недолугі та небезпечні дії цих виродків !
Нагадую, цього відодія три місяці тому мусора викрали та поранили із метою відібрати відеоматеріали про події майдану !

Dexter

Повідомлення Dexter » Чет, 10 квітня 2014, 12:12

Jarevych, побережи свій час ;) ти вже ітак шахідом вийшов :|
Morozov писав: То тебе також варто застрелити, бо ти також можеш бути шахідом із вибухівкою на поясі...
Work hard! Play hard!

Morozov

Повідомлення Morozov » Чет, 10 квітня 2014, 12:31

Оскільки на відео присутні саме виродки які безпіставно направляють на людей АК із так званої "кобри", то буде актуальною наступна новина:
Українським водіям обіцяють оновлену «Кобру»
Незважаючи на всі гучні заяви та прийняте 26 лютого рішення про розпуск спеціального підрозділу ДАІ «Кобра» , цей « прославлений » загін діє і понині.Замість ліквідації , головний ДАІшник України Анатолій Сіренко заговорив про переформатування цього спецпідрозділу . Сіренко підкреслив , що « Кобра » має стати «обличчям» очолюваного ним відомства і викликати у громадян почуття довіри і захищеності.З цією метою буде проведена повна переатестація співробітників « Кобри» . Під час іспитів члени спецпідрозділу продемонструють свої знання та вміння в області законодавства , фізичної підготовки та вмінні керувати транспортними засобами. Особливу увагу буде звернено на психологічну стійкість співробітників та їх вміння спілкуватися з людьми. За підсумками атестації обіцяють істотно скоротити підрозділ і залишити в ньому тільки кращих з кращих. Нагадаємо , що сьогодні штатна чисельність співробітників «Кобри » становить 246 осіб .Також відзначимо , що це не перше гоніння на спецпідрозділ . У 2008 році « Кобра» була ліквідована повністю після непристойного жесту співробітника підрозділу на адресу Арсенія Яценюка , який на той момент обіймав посаду спікера Верховної Ради України .У 2010 році після приходу до влади Януковича «Кобра» була реанімована Анатолієм Могильовим , який посів крісло міністра МВС України .
http://www.autoexpert.in.ua/ua/5935-ukr ... kobru.html

igorok
Ім'я:Ігор
Дякував (ла): 5 рази
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення igorok » Чет, 10 квітня 2014, 12:46

Morozov, чого ти розпинаєшся? Ти бачив чим вони махали в салоні?
Я почув "на спряч".
Ніхто зброї не застосував, а від того, що навели ніхто не постраждав - підстава була, і не заперечуй, бо не ти визначаєш підставу, а особа яка при виконанні і яка за це відповідає. Якщо б стрільнули - то так, а тут цілком зрозуміло просили вийти з машини.
А от то, що посвідчення не захотіли показувати - це так, гімнюки, але і водій комікс, міг дозвіл показати, а не "я не вийду, бо вони бандити".
Цирк і провокація, одним словом ДК, якщо б то був хтось інший - все б рішилось за 2 хв.
Знайомий мав подібний випадок, коли під час якогось відпрацювання, гайці побачили в кемрі під сідухою домкрат, який чимсь схожий на приклад автомата (хз не бачив де він і на що схожий), але розстебнули кобуру і попросили вийти з машини не ховаючи руки. То був якийсь 2008 чи 9 рік, времйа, самі розумієте не таке як зараз.

Sluva
Ім'я:Славік
Дякував (ла): 14 рази
Подякували: 28 рази

Повідомлення Sluva » Чет, 10 квітня 2014, 12:50

Я б на місці тих ДАЙців зробив би все аналогічно,ліпше перебдіти і дістати потім наганяй ніж з діркою в морзі лежати
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма

Morozov

Повідомлення Morozov » Чет, 10 квітня 2014, 13:57

Sluva писав: Я б на місці тих ДАЙців зробив би все аналогічно,
А не краще просто зробити по нормальному, для початку запитати "що за зброя, справжня чи забавка, якщо справжня то чи зареєстрована..."
а вже потім на основі відповідей приймати рішення, а то прикласти невинній людині АК до голови це взагаліто порушення закону. :sing
igorok писав: о не ти визначаєш підставу,
Не я, але тримати пістолет у бардачку дозволено законом, тому це не може бути піставою для таких дій !
igorok писав: Якщо б стрільнули - то так,
:shout
От повториш ці слова, коли такий же неадекватний мусор шмальне по тобі, бо на його думку у нього бдуть пістави.
igorok писав: Цирк і провокація, одним словом ДК,
Конкретно можеш написати що тут порушив водій ?
Зброя зареєстрована, він про це відразу заявив та сказа що покаже дозвіл як тільки опустять автомат, руки весь час тримав на видному місці, приїхав спецпідрозділ і впринципі більш менш адекватно зясував всю ситуацію, чому кобра не зробила так як спецпідрозділ ? Чому не запитала про дозвіл та просто не попросила його предявити ?

Dexter

Повідомлення Dexter » Чет, 10 квітня 2014, 15:12

Morozov писав: А не краще просто зробити по нормальному, для початку запитати "що за зброя, справжня чи забавка,
я думаю ті троє даїшників, яких ростріляли під києвом якраз таке питалися :facepalm
Work hard! Play hard!

Sluva
Ім'я:Славік
Дякував (ла): 14 рази
Подякували: 28 рази

Повідомлення Sluva » Чет, 10 квітня 2014, 16:00

Dexter писав:
Morozov писав: А не краще просто зробити по нормальному, для початку запитати "що за зброя, справжня чи забавка,
я думаю ті троє даїшників, яких ростріляли під києвом якраз таке питалися :facepalm
+мульйон, спочатку тре запобігти можливості використання, мало який там псіх в машині сидить,а далі вже виясняєм,що і куди...
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма

Morozov

Повідомлення Morozov » Чет, 10 квітня 2014, 16:42

Sluva писав: +мульйон, спочатку тре запобігти можливості використання, мало який там псіх в машині сидить,а далі вже виясняєм,що і куди...
:shout :shout :shout
Ну ви даєте...
Аж не віриться що люди таке можуть написати.
Людина виробила дозвіл на зброю у міліції, бо постраждала від міліції, а тепер при виявленню зброї на яку ж міліція видала дозвіл, сама ж міліція буде наставляти АК до голови цій же людині %)
Цирк на дроді, дивно чому ви не підтримували путлєра стосовно подій у Криму, це ж він ввів військових по такій же логіці: "агресія з метою захисту від не існуючої загрози".

Maniak716
Ім'я:Петро
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Maniak716 » Чет, 10 квітня 2014, 22:34

на мій погляд ДКшники явно провокували, бо я як людина в яку ДАІшники тикали зброєю, можу опиратись на власний досвід...
враховуючи двіжуху в країні на місці ДАІшників поступив так же ну крім того, що вони не показав доків (старі звички просто так не зникають)
але на місці ДКшників - тикнули зброєю, вони загнались, ти показа дозвіл, далі викликай кого хоч і жалійся куди хочеш, нафіга ті двіжі хз...
іна справа якби дозвіл показали а мінти двіжували далі
всі ми люди і всі хочемо прийти з роботи додому живими і здоровими (і [цензура] що то мінти)

andrew
Ім'я:Андрій
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 47 рази
Контактна інформація:

Повідомлення andrew » Чет, 10 квітня 2014, 22:43

Сьогодні якийсь двіж - купа народу. ДАІ, камери на Кульпарківській на заправці ANP перед Тойотою... хто в курсі??

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість