DBF писав: нарешті я зміг насолодитись легкістю руля
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
DBF писав: нарешті я зміг насолодитись легкістю руля
ну обігрівом взагалі не користуюсь, запасу є але трііішки зовсім.Генератор лежить на 80а але шків під поліклін незнаю де взяти на звичайний ремінь,хто знає підкажіть.andrew писав: На Ланосах 75 хватало якраз нормально зимою із музикою, обігрівати і т.д.
то типу тюнінх на сенсіFobos писав: А то на всіх ланосах ЕГПК? Чи то типу тюнінг з опеля?
Печенюшки при зустрічі будуть.romanbelyj писав: ну то як на рахунок печенька з пивом для нас з Боксером ?
А зимою заднє скло як обігріваєш??? Запальничкою..DBF писав: ну обігрівом взагалі не користуюсь
так я тобі про зиму говорив, що не користуюсь з нього толку ніякого для мене, за 2 роки ним користувався один раз.andrew писав: А зимою заднє скло як обігріваєш??? Запальничкою..
не нормуль шум мінімальний. Сам пробував, мацяв, крутив. Всьо прикольно легко. Кароч Святко мужигггb_andriy писав: фест жужить?
в якому розумінні ноль.. коли замерзає заднє скло - ти що так і їдеш???DBF писав:так я тобі про зиму говорив, що не користуюсь з нього толку ніякого для мене, за 2 роки ним користувався один раз.andrew писав: А зимою заднє скло як обігріваєш??? Запальничкою..
так і їзджу а [цензура] воно мені як є бокові дзеркала! Довгий час їздив на бусі привик так їздити! Шо б не флудити перший факт написав, другий поїздки переважно 3-10 км по місту і воно мені тим більше [цензура] не треба!andrew писав: коли замерзає заднє скло - ти що так і їдеш???
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей