Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
TAXI,
лишній доказ що переатестація мвс нічим не допоможе, тільки Грузинський варіант, не важливо який він буде дорогий, складний, болючий, але тільки реформа за Грузинським зразком, дасть позитивні зміни.
лишній доказ що переатестація мвс нічим не допоможе, тільки Грузинський варіант, не важливо який він буде дорогий, складний, болючий, але тільки реформа за Грузинським зразком, дасть позитивні зміни.
- Dexter
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
Re: Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
клоун з "львівської передової"."райвідділи палили"
хто впізнає голос, поясніть в неділю на мрео хай трошки опуститься на землу
хто впізнає голос, поясніть в неділю на мрео хай трошки опуститься на землу

Work hard! Play hard!
- Vexler
- Ім'я:Віктор
- Номер:металевий
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
Dexter, хто автор відео?
і чого домахався до ДАІ?
і чого домахався до ДАІ?

Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор
- gribkoff777
- Ім'я:Тарас
- Номер:BC ☻ AA
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
От саме [цензура] з цього і треба починати! Більше нема що змінювати
http://www.pravda.com.ua/news/2014/03/31/7020867/

Новопризначений начальник Державтоінспекції Анатолій Сіренко пропонує прибрати маржу швидкості в 20 км на годину.
Про це він заявив в інтерв'ю "Комсомольська правда в Україні".
"Що стосується маржі в 20 км/год, її треба прибрати. Такого немає ніде в Європі", - заявив він.
Сіренко пообіцяв, що перегляд швидкісного режиму будуть здійснювати, консультуючись з громадськістю. "Самостійно такі рішення приймати не хочемо. Це стосується не тільки Києва, але і всіх великих міст", - запевнив він.
"От у Києві запропонували підняти ліміт на 21 ділянці. У підсумку люди підтримали лише 11. Приміром, щодо Малої окружній суперечок не виникло, а ось проспект Перемоги, на якому ми хотіли виставити ліміт в 80 км/год, люди не підтримали", - зазначив він.
За його словами, "на небезпечних ділянках, біля шкіл" ліміт швидкості навпаки будуть знижувати.
Сіренко також розповів про майбутнє спецпідрозділу ДАІ "Кобра". За його словами, воно потребує "серйозного переформатування".
"Будемо проводити чистку до тих пір, поки не залишаться тільки порядні люди. Зараз думаємо, скільки людина залишити", - розповів керівник ДАІ.
"Справа в тому, що раніше ці хлопці були задіяні в супроводі перших осіб держави. Сьогодні ні прем'єр, ні в. о. президента в особі голови парламенту супроводом не користуються", - запевнив він.
У той же час, за словами Сіренка, за рахунок скорочення спецпідрозділу ДАІ зможуть збільшити кількість рядових даїшників.
Сіренко також розповів, що автоматичну фіксацію порушень ПДР поки вводити не будуть огляду на економічну ситуацію в країні. Також він запевнив, що "найближчим часом ніяких заходів по тонуванню (скла авто) не планується".
Хочеш миру - готуй Parabellum
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
gribkoff777, об*єктивно закон правильний, а суб*єктиво... Задовбали!
По наших уйопіщних трасах і так за всякими грузовиками і маршрутками 60 ледве плентаєшся, а тепер ще й гірше буде.
По наших уйопіщних трасах і так за всякими грузовиками і маршрутками 60 ледве плентаєшся, а тепер ще й гірше буде.
- Fabio Rossi
- Ім'я:Volodymyr
- Контактна інформація:
сьогодні водій виїхав в рейс на малотонажці, вантаж обладнання, яке виступало за борт на 20см, позначене жовтими стрічками як годиться. Так ось, на відрізку траси, Тернопіль-Вінниця, 7 постів(фактично кожні 30км)!!! І як завжди по кущах, і кожний тормозить "подивитися що везете". Чим ближче виборів, тим більше мусорів вилазить на трасу касу поповняти, тепер лише питання чию.
-
- Ім'я:Dima
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... kqIRj2yUZo
відомі факти
відомі факти
менти козли
- viper
- Ім'я:Бодік
- Контактна інформація:
чому вони не базуються, далі, у місцях дислокації? спецоперація вже закінчилась по всій Україні.
вчора мав зустріч веселу , з наглим вікриванням дверей і таке подібне.
вчора мав зустріч веселу , з наглим вікриванням дверей і таке подібне.

- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
viper, покаж відео з регіка)
Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

- viper
- Ім'я:Бодік
- Контактна інформація:
наразі суть не у відео.його можливо і не буду викладати. бо якщо вже викладати то і справу треба розкручувати. питання
viper писав: чому вони не базуються, далі, у місцях дислокації?
Люди загинули, а деякі виродки і далі продовжують брати, так як і продовжують давати

щось даі якийсь неправильний висновок зробило із останніх подій:
правда незрозуміло чим закінчилась історія
правда незрозуміло чим закінчилась історія

- pikach00
Дауни з ДК вирішили повимахуватись пєстіком? От скажи Морозов, мєнти були неправі в тій ситуації? На місці мєнтів я б тих [цензура] прям там і постріляв.Vanjabest писав: Повна версія
-
- Контактна інформація:
pikach00, +1
Тим більше недавно самих ДАІшників так і постріляли.
Мені цікаво якби в штатах отак вилетів травмат з бардачка поліцейський би спитав чи в нього є дозвіл, чи спочатку застрелив водія а потім спитав дозвіл?
ДК штука потрібна, але інколи вони займаються фігньою, і як на мене більшість тих активістів зараз знімають всяку херню.тільки кількість роликів збільшують, і крутять канал на ютубі.
Тим більше недавно самих ДАІшників так і постріляли.
Мені цікаво якби в штатах отак вилетів травмат з бардачка поліцейський би спитав чи в нього є дозвіл, чи спочатку застрелив водія а потім спитав дозвіл?

ДК штука потрібна, але інколи вони займаються фігньою, і як на мене більшість тих активістів зараз знімають всяку херню.тільки кількість роликів збільшують, і крутять канал на ютубі.
Чесно ?pikach00 писав: От скажи Морозов, мєнти були неправі в тій ситуації?
Я тут ментів не побачив, типові мусора яким реально не місце у МВС, для чого направляти зброю на людей ? Так у салоні була зброя і що це дає право направляти зброю на людей ? Ти почув від цих виродків запитання: "що за зброя, дозвіл на неї є ? " Ми живемо у державі де можна мати травматичну зброю, то що тепер мусора як тільки бачать у кось пістолет то відразу розстрілювати, навіть не поцікавшишись чи вона зареєстрована ? та це взагалі може бути пневматика чи запальничка...
Працівник міліції поводити себе так панічно не може, адже у нього справжня бойова зброя і через розлади психіки його палець може "дрогнути", таким істотам не можна довіряти охорону закону і тим паче видавати бойову зброю, думаю у цій історії буде продовження і ми побачимо праві чи не праві були мусора.
- pikach00
Morozov, все з тобою ясно
Варто згадати, що даного водія під час подій на майдані також "розстріляли" та спалили йому авто, причому він стверджує що це були працівники мвс адже питали про відо із доказами про події майдануkafe-korchma писав: Тим більше недавно самих ДАІшників так і постріляли.

kafe-korchma писав: Мені цікаво якби в штатах отак вилетів травмат з бардачка поліцейський би спитав чи в нього є дозвіл, чи спочатку застрелив водія а потім спитав дозвіл?

це у совку б розстріляли, а у сша якось так:
хоча до чого тут взагалі сша ? ми в Україні а не у сша ! та і говорити за все сша це як мінімум смішно, адже штати великі, закони там різні...
pikach00,
Ти конкретно можеш сказати чим тут водій "перегнув палку" ?
Так у нього є зброя, вона зареєстрована, він нею не махав і нівкого її не напрвляв, що тут не так ? Ти почув від мусора питання про дозвіл і що це взагалі за зброя ? хіба це нормально що мусор направляє ак в лице людині просто побачичши пістолет і навіть не запитавши про дозвіл ?
Ти конкретно можеш сказати чим тут водій "перегнув палку" ?
Так у нього є зброя, вона зареєстрована, він нею не махав і нівкого її не напрвляв, що тут не так ? Ти почув від мусора питання про дозвіл і що це взагалі за зброя ? хіба це нормально що мусор направляє ак в лице людині просто побачичши пістолет і навіть не запитавши про дозвіл ?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей