Danko писав: за екраном і Пецдиш там...

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Danko писав: за екраном і Пецдиш там...
Jack, я так зрозумів з діалогів що болти для цього каркасу не мали бути якогось там стандарту чи певного індексу міцносты (8.8, наприклад). Вони мали бути МІЦНІ за словами токаря.Jack писав:Подивися відео в нігера з сеатом і зроби висновки. Не став гамняні болти - це ж для Твоєї власної безпеки....На дріфті теж дах можна легенько стрільнути....
ти головне хамити мені не починай, бо ми незнайомі, і до тебе я звертався виключно у ввічливому ключі.Danko писав: Перефоткати тобі всі болти, щоб ти спав спокійно!?![]()
Danko писав: Мені здається, що я ближче усіх можу знати, що твориться на DE...І коли я дзвоню кожного дня до них і питаю які болти мені купити, як площадки правильно приваритиі і мені говорять... то твої аргументи із-за екрану виглядають як тупа не обгрунтована баклановка!
Чи ти теж за екраном можеш дати висновок болтам і зварціDanko писав: 2)Ти Чемпіон в засудженні якості зварки за екраном, по інтернету! Якщо Так, то ти Герой! Вітаю! З такими здібностями ти б мав на Ферарі їздити, а не на капєйці жигулях...
3)Ти чемпіон в засудженні міцності болтів за екраном, по інтернету! Якщо Так, то ти Герой! Вітаю! З такими здібностями ти б мав на Ферарі їздити, а не на капєйці жигулях...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей