Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Пів року мому Крузу
- jedi
- Ім'я:Юрій
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Хочу поділитися враженнями про своє авто ,може комусь буде цікаво.
Шевроле круз 1,8 механіка 141 коняка 176 нютонів моменту .Рестайлінгова версія.
З вересня 2013 накатав майже 5000 км ,поки політ нормальний нічого не відкрутилось і не відпало .Розхід бензини зимою був порядка 8,8 -9,4 по місту зараз впав до 8-8,5 на трасі при 90-100 6,0 літрів коли трохи притоплю 130-140 виростає до 6,2-6,4 літрів на сотню.
максимальна комплектація на механіці включає :датчики дощу і світла ,АВС,ЕСП ЕБД і ще куча матерних слів ,подушок теж куча спереду дві в переднії сідушках дві,в задніх стойках теж є,систему май лінк,тіпа 7 дюймовий монітор з кучою прибамбасів є ЮЗБ і АУКС,правда нема сідюка,є блютуз то телефона (зручна штука)головне тримати включений блютуз на телефоні ,а коли сідаєш в авто воносамо конектиться ,є круїз контроль,керування звуком і телефоном на кермі ,борт комп,повний пакет ,зеркала правда самі не складаються ,є задній парктронік ,атермальні стекла,три ступені підігріву сидінь (правдв я ним так і не скористався ) не зрозуміло нафіг він взагалі
ходова як на мене щось середнє між буже жорско і пів жорстко ,якби не 60 профіль резини було би тряско ,зате на трасі непогано стоїть на курсі
єруль гідрач непогане має відчуття
Тепер критика
дуже тяжко підібрати диски на авто 5*105 зовсім не ходова розболтовка
взяв ДЕЗЕНТ РЕ фотка є
не хватає 6 передачі на трасі при 100-120 вже 3000 обертів 6 ступінь аж проситься
тепер про плани ,хочу ковані диски на 17 з відповідною резиною ,хотілося СЛІК ,але при теперішній ситуації хай самі на них іздять ,буду збирати на ББС,хочу поставити холодний впуск і зробити чіповку ,може почарую потім над вихлопом
Хотілось би поставити спорт вали ,але знову вся петруха в росії
ну в загальному все тепер пару фоток
Шевроле круз 1,8 механіка 141 коняка 176 нютонів моменту .Рестайлінгова версія.
З вересня 2013 накатав майже 5000 км ,поки політ нормальний нічого не відкрутилось і не відпало .Розхід бензини зимою був порядка 8,8 -9,4 по місту зараз впав до 8-8,5 на трасі при 90-100 6,0 літрів коли трохи притоплю 130-140 виростає до 6,2-6,4 літрів на сотню.
максимальна комплектація на механіці включає :датчики дощу і світла ,АВС,ЕСП ЕБД і ще куча матерних слів ,подушок теж куча спереду дві в переднії сідушках дві,в задніх стойках теж є,систему май лінк,тіпа 7 дюймовий монітор з кучою прибамбасів є ЮЗБ і АУКС,правда нема сідюка,є блютуз то телефона (зручна штука)головне тримати включений блютуз на телефоні ,а коли сідаєш в авто воносамо конектиться ,є круїз контроль,керування звуком і телефоном на кермі ,борт комп,повний пакет ,зеркала правда самі не складаються ,є задній парктронік ,атермальні стекла,три ступені підігріву сидінь (правдв я ним так і не скористався ) не зрозуміло нафіг він взагалі
ходова як на мене щось середнє між буже жорско і пів жорстко ,якби не 60 профіль резини було би тряско ,зате на трасі непогано стоїть на курсі
єруль гідрач непогане має відчуття
Тепер критика
дуже тяжко підібрати диски на авто 5*105 зовсім не ходова розболтовка
взяв ДЕЗЕНТ РЕ фотка є
не хватає 6 передачі на трасі при 100-120 вже 3000 обертів 6 ступінь аж проситься
тепер про плани ,хочу ковані диски на 17 з відповідною резиною ,хотілося СЛІК ,але при теперішній ситуації хай самі на них іздять ,буду збирати на ББС,хочу поставити холодний впуск і зробити чіповку ,може почарую потім над вихлопом
Хотілось би поставити спорт вали ,але знову вся петруха в росії
ну в загальному все тепер пару фоток
- Taras:)
- Ім'я:Taras
- Номер:**4040**
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 32 рази
- Контактна інформація:
Re: Пів року мому Крузу
гарне авто!!!
собі навіть таку приглядав....
собі навіть таку приглядав....
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29266
www.facebook.com/groups/1453938778186033/
www.facebook.com/groups/1453938778186033/
- VIK17
- Ім'я:Віктор
Класна машинка
ВІТАЮ

ВІТАЮ

- andriy320e30
- Ім'я:andriy
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
- Йосип
- Ім'я:Йосип
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
Гарна машинка
- DaimlerBenzE500
- Дякував (ла): 13 рази
- Подякували: 2 рази
бльо, на славкові такаж бідаjedi писав: на трасі при 100-120 вже 3000 обертів

вісюлька на люстерку вапше всьйоTaras:) писав:накидка на сідусі вогень![]()

Все грамматические ошибки являются авторским стилем изложения материала.
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
і мене пре цей круз) роки два тому сидів в салоні в ньому, щупав, такий нічьо китаєць 

Sad, but true.
- rubilnik
- Ім'я:Роман
- Номер:АТ
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 10 рази
файне машинко
не треба там ніяких валів і т.д., хороші колеса і все 

- shockdude
екранчик на сонці не блікує ?
- romanbelyj
- Ім'я:Роман
- Номер:ВС****AI
- Дякував (ла): 8 рази
- Подякували: 10 рази
гангстерська вісюлька !DaimlerBenzE500 писав: вісюлька на люстерку вапше всьйо
теж про таке подумав!rubilnik писав: не треба там ніяких валів і т.д., хороші колеса і все
машинка подобається мені також. вітаю.
Мені не важливо, що про мене подумають! Всім не вгодиш, для всіх не будеш правий!
- bodik01
- Ім'я:Богдан
- Подякували: 6 рази
Особливо непотрібно тонування.andriy320e30 писав: нормальна машина .тільки непотрібно там тюнінгу
раіся впердє
- yurec13
- Ім'я:yurec13
- Подякували: 5 рази
в товариша на повному фулі. Салон там гарно дивиться, шкірою обшите все, комбінація коричневого з чорним. Диски там 18 чи 19 (в оригіналі), тому не раджу тобі, табуретка ще та. І взагалі (чисто моя думка), авто тих грошей не вартує. Не їде взагалі, автомат працює жахливо, шумоізоляція ніяка і т.д.
- b_andriy
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
Файна машинка, тільки запчастів нема нігде 

- jedi
диски там 18 чи 19 (в оригіналі), тому не раджу тобі, табуретка ще та. І взагалі (чисто моя думка), авто тих грошей не вартує. Не їде взагалі, автомат працює жахливо, шумоізоляція ніяка і т.д.[/quote]
диски в оригіналі 17 резина 215/50 ,на рахунок динаміки знаю ,тому й автомат не брав ,бо тупуватий блін ,з механікою непогано рве але після 3000 ,раніше слабенький момент ,тому хотілось би щось робити і думав про вали і чіповку ,
по ціні я брав за 170000 за такі гроші ,авто з таким фаршем навіть і рядом не було все добре мінімум на 10000 грн дорожче ,а той на 20000 грн
диски в оригіналі 17 резина 215/50 ,на рахунок динаміки знаю ,тому й автомат не брав ,бо тупуватий блін ,з механікою непогано рве але після 3000 ,раніше слабенький момент ,тому хотілось би щось робити і думав про вали і чіповку ,
по ціні я брав за 170000 за такі гроші ,авто з таким фаршем навіть і рядом не було все добре мінімум на 10000 грн дорожче ,а той на 20000 грн
- jedi
shockdude писав: екранчик на сонці не блікує ?
поки не замічав ,але вона ще нормального сонця і не бачила ,літом перевірю
- jedi
T5-R писав: Купувався новим?
так новим на Галичині авто ,що на Городоцькій
коли вибирав авто читав відгуки ,то про розхід файних не було і тому сумнівався ,але сам тепер бачу ,що не всі відгуки правильні ,розходом задоволений
- jedi
Машина не продалась ,так ,що юзаю сам. 18 вересня був рік так що річний звіт може комусь цікаво буде.
Перше ТО на Галичині-авто завартувало 1459 грн це зі знижкою. 5 л масла і 2 два фільтра ,салонний ще не по регламенту ,а бензиновий в баці міняється разом з насосом
за рік накрутив рівно 10 тис км.
По експтлуатації ніяких проблем (3 рази по дереві стукнув),бензина в бак і газу .
Зразу поміняв стокову Ханхук оптіму 205/60 16(повне барахло ) на 215/55 16 Кумхо екста КУ 31 різниця в кращу сторону відчувається
Щодо витрат палива по місту літом вписуюсь в 7-7,4 зимою 7,8-8,2 виходить по трасі вкладуюсь в 6,5-6,7 причому особо не економлю деколи і 140-150 валю (коли з Карпат вертаюсь).Розганяв до 180 по GPS далі не ризикнув,хоча запас під ногою ,ще трохи був.
По салону поки ніякого зносу не видно фарш весь працює і радує
Перше ТО на Галичині-авто завартувало 1459 грн це зі знижкою. 5 л масла і 2 два фільтра ,салонний ще не по регламенту ,а бензиновий в баці міняється разом з насосом
за рік накрутив рівно 10 тис км.
По експтлуатації ніяких проблем (3 рази по дереві стукнув),бензина в бак і газу .
Зразу поміняв стокову Ханхук оптіму 205/60 16(повне барахло ) на 215/55 16 Кумхо екста КУ 31 різниця в кращу сторону відчувається
Щодо витрат палива по місту літом вписуюсь в 7-7,4 зимою 7,8-8,2 виходить по трасі вкладуюсь в 6,5-6,7 причому особо не економлю деколи і 140-150 валю (коли з Карпат вертаюсь).Розганяв до 180 по GPS далі не ризикнув,хоча запас під ногою ,ще трохи був.
По салону поки ніякого зносу не видно фарш весь працює і радує
-
jedi писав: Щодо витрат палива по місту літом вписуюсь в 7-7,4 зимою 7,8-8,2 виходить по трасі вкладуюсь в 6,5-6,7 причому особо не економлю деколи і 140-150 валю (коли з Карпат вертаюсь).Розганяв до 180 по GPS далі не ризикнув,хоча запас під ногою ,ще трохи був.
Як мені подобаються такі меседжі!

Офіційні цифри автовиробника:
По місту у тебе вийшло менше ніж в даних автовиробника.Расход топлива (городской цикл), л. на 100 км: 8.9
Расход топлива (загородный цикл), л. на 100 км: 5.2
Расход топлива (смешанный цикл), л. на 100 км: 6.6
Ти нам розказуєш байки про розхід 6,5-6,7 і на спідометрі 140-150 км./год.!
Друже такий розхід хіба в режимі пенсія і то з хорошим пальним та при ідеальних погодніх та польових умовах.
Жесть!

Нафіг Фордівський Екобуст з космічними цінами на ТО. Шевроле 1,8 рішає в плані економії!

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей