Димон, чувак ты не шаришь о чём тут речьDimon писав:romario, турбинкА ..одна :)

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Димон, чувак ты не шаришь о чём тут речьDimon писав:romario, турбинкА ..одна :)
когда люди слышат слово "турбо-мотор" у них начинаеться дикое желание туда вдуть побольше, и не просто побольше,а вдуть так что бы шатуны коромыслом стали.И для этого они скупают по всему миру ведра нереальных размеров за аналогичные размерам деньги,Вместо того что бы вдуть положеное-вовремя, дать на это все нужную!!порцию топлива, и очистить вовремя камеру сгорания.Andre писав:Переставив турбіну на меншу та більпотенціальну
GARRETT GT42RS Hybrid - холодний хаузінг від Garrett GT42RS, гарячий хаузінг від GT40RS - тобто менший рази в два вiд мого старого Turbonetics Y2K.
Відповідно надіюсь отримати вже 1 бар. бусту при 4000 об/хв.
детальніше з фото тут:
http://www.aso-motorsport.com/forum/vie ... 6&start=90
Yelik писав:дуже цікаво знати, що за апарат!
Хотеть не вредно!!!Andre писав:Ніхто не гнався за тим щом вдути побільше - просто тюнінг це вічний процес.
Якщо знаєш з Києва Олега з Турбогаражу - він поміняв три турбіни різних ромірів на своїй машині щоб добитись того що він хотів. А зараз будує нову машину оскільки вважає що добитись кращого на Е36 вже більше нереально.
Я йду цим самим шляхом. Буст в 1,5 бара в піку в мене нормально працював і машина на ньому їхала причому форсунки 1000сс працювали тільки на 60%, Тепер хочу вдути 1,8 в вуличних умовах - на дразі під 2 бара на нормальному бензині і залізо в мене до цього готове, і форсунок вистарчить і кількості палива - просто меншу турбіну ставлю для того щоб на 3,800 об.хв. мати вже бар надуву, Причому для їзди по місту краще надути бар на 4000 об.хв та тримати їх до 7700 об. хв. за допомогою бустконтролера, ніж надути 1 на 5500 і до 7700 набрати 1,5 Взагалі прикольно коли машина виходить раніше на буст.
А для драгу - в мене взагалі не буде лагу.. тому що після переключення в фуелкаті 7900 обороти падатимуть на 5200 - а там вже буде біля 2 бари надуву. от і все. Що ж тут не зрозуміло?
Хочу поїхати менше 11 сек.
Я мав на увазі в окремій теміAxmet писав:Yelik, AntikvAr,
нечего там описывать S4 как S4.
"почти" сток :)
в кузове авант.
2.2Турбо
6ст мех КПП
полный привод с принудительной блокировкой.
в стоке на таких машинах было 230 лс 350Nm.
никак ее нету - весь выхлоп в термобинтах термотек и всё... нормальный радиатор и нормальные вентиляторы.. от и всё.zapppp писав:Андре ты как с теплоотдачей под капотом борисшся?
не писти багато... ти шось зроби спочатку а потым свисти. не зли мене..alexrovno писав:Хотеть не вредно!!!Мы уже читали как ты на стоковых поршнях дул хюндая.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей