ще тиждень повисить на підйомнику і прийдеться кузов лататиtelko писав: Поки авто втикає на СТО, було вирішено зняти турбіну і віддати в ремонт, а то вона посвистує і підсирає маслом.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ще тиждень повисить на підйомнику і прийдеться кузов лататиtelko писав: Поки авто втикає на СТО, було вирішено зняти турбіну і віддати в ремонт, а то вона посвистує і підсирає маслом.
Дійсно не доливав, вона напевне вже давно срала маслом, але не сильно, а от свист вже замахав.AntikvAr писав: судячи по відео то навряд чи правда, а ви дивились маслопроводи можливо масло "срало" не з турбіни? У мене було схоже підтікання масла думав міняти турбіну зняв і походу справи вияснилось що була тріщина на трубці зливу масла з турбіни а сама турбіна в хорошому стані Замінив трубку і тепер нема ніде навіть каплі масла)))
Я незнаю як то пояснити. Ось тут на відео при обгоні чути як вона свистить. Вартість 3кгрн.hrdrive писав: а як той свист відрізнявся від звиклого? Вартість ремонту турбіни?
ГгAntikvAr писав: свистить типу :віть- віть- віть, тьох-тьох-тьох аяяй ох-ох-ох )))
T5-R писав: ще тиждень повисить на підйомнику і прийдеться кузов латати
То всьо турбінаBOXER писав:telko, на відео чути якийсь дешевий шансон і постійний монотонний свист
В тому місці де ти обганяв на підйомі, праворуч люблять стояти гєри, ловити таких гонщиків.telko писав: Я незнаю як то пояснити. Ось тут на відео при обгоні чути як вона свистить. Вартість 3кгрн.
Я знаюT5-R писав: В тому місці де ти обганяв на підйомі, праворуч люблять стояти гєри, ловити таких гонщиків.
Я теж характерного свисту не почув, музика все заглушила
неа, не в межахT5-R писав: їхати 100- 150 по населеному пункту це в межах правил?
Так всі дизелі то тракториNovel писав: Звук мотора що в трактора - спочатку подумав, що це мій бус, але без того свиста що в МАЗ-ах.
СмалишBOXER писав:T5-R, при меншій швидкості чути як опель гниє![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей