Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Honda Prelude 2.0 Turbo
- Андрей
- Ім'я:Андрій
- Стать:чоловік
- Номер:ВС 8885
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
uborka, Напилась иди домойй)))
ドリフト)、私は人生を愛し)生活です)
Re: Honda Prelude 2.0 Turbo
[quote="Rosko"]uborka, харе пости набивати для того аби брезенти тут продавати! комерція платна[/quote
Ну так нада согласно правил 10 штук.
А заехать с Андрюхой могу.
Ну так нада согласно правил 10 штук.
А заехать с Андрюхой могу.
- Chell
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
соррі, но я під столом!Dexter писав: "придбаю дві штуки, треба замість поліків в бмв постелити "

- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
тут вже ходять чутки, шо я сильно вдарився в велосипеди, і забив на машину, але то насправді не так
машина є, їздить, бі-бікає, всьо як має бути. буквально недавно помітив одну особливість, якшо збоку сидить якась ґвовт перелякана людина, яка постійно верещить як тільки чуток дам газу, і говорить заклинання накшталт: "та ну тебе накуй, тормози блєать"
, то можна легко добитись розходу в 7-7,5 літрів по трассі
відразу наперед напишу, що все по старому, без турби, без губи, з наклейками замість фарби... не панікуєм і чекаєм кращих часів і хоть якоїсь зарплати

відразу наперед напишу, що все по старому, без турби, без губи, з наклейками замість фарби... не панікуєм і чекаєм кращих часів і хоть якоїсь зарплати

Хондоводи настільки сурові....
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 3 рази
став газ - буде ще меншеAnGeL писав: буквально недавно помітив одну особливість, якшо збоку сидить якась ґвовт перелякана людина, яка постійно верещить як тільки чуток дам газу, і говорить заклинання накшталт: "та ну тебе накуй, тормози блєать" , то можна легко добитись розходу в 7-7,5 літрів по трассі

- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
Romko, нікагда
хондоводи настільки сурові, шо будуть катати раз в рік, але на бензі і палити 40 літрів на 100 км
а по суті, шо від того мотора хотіти, практично звичайний середньостатистичний 2-літровий атмосферник, єдине що степінь стиску 8,2, майже як в УАЗа, можна і 76 лити якшо шось
єдине шо страшно бісить, так це рейка і задні супорта, одне спереду товче, друге ззаду, і якшо супорта можна пофіксити, то з рейкою важче(((

а по суті, шо від того мотора хотіти, практично звичайний середньостатистичний 2-літровий атмосферник, єдине що степінь стиску 8,2, майже як в УАЗа, можна і 76 лити якшо шось

єдине шо страшно бісить, так це рейка і задні супорта, одне спереду товче, друге ззаду, і якшо супорта можна пофіксити, то з рейкою важче(((
Хондоводи настільки сурові....

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей