нормальну машину бажано гнати з німеччини, потім реєструвати в пл. бо в тих пшеків одне гімно полишалось. Поляки трохи варвариSt-ART писав: А в Польщі в прикордонні таки дійсно ціни підуть вверх, поляки ще ті гендлярі

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
нормальну машину бажано гнати з німеччини, потім реєструвати в пл. бо в тих пшеків одне гімно полишалось. Поляки трохи варвариSt-ART писав: А в Польщі в прикордонні таки дійсно ціни підуть вверх, поляки ще ті гендлярі
невдала паралель. там нові машини для населення були заборонені на продаж. з 60х роківSt-ART писав: якшо шо, є така місцина, Куба називається. Там таке заборонено. І автопарк відповідний. Такі раритети можна зустріти! Може варто задуматися про оформлення виїзду на ПМЖ? Думаю, сподобається
+1,треба їхати в сторону ЩецінаT5-R писав: нормальну машину бажано гнати з німеччини, потім реєструвати в пл. бо в тих пшеків одне гімно полишалось. Поляки трохи варвари
Ну то значить нам треба ще заборонити продаж нових! Щоб всі такі, як відписувалися вище, точно були собою задоволені і впевнені, що навіть через 30 років продадуть машину по ціні новоїBOXER писав: там нові машини для населення були заборонені на продаж. з 60х років а в нас нових дофіга і вільно можна купити.
з нових йде мито в державний бюджет!St-ART писав: Ну то значить нам треба ща заборонити продаж нових!
А то нічого, що з пригнаних б/у теж йдуть в державний бюджет? Але просто їх ніхто не купує, з тими космічними митами. Відповідно, держава не одержую ВЗАГАЛІ нічого, замість того, щоб податки знизити і одержати дуже великі прибутки, бо автопарк буде масово оновлюватися.vovka писав: з нових йде мито в державний бюджет!
в теперішніх умовах жосткої економії то критично важно.
а з чого ти рішив що вони впали на 30% через мито а не через події останніх 3 місяців в державі ?St-ART писав: що продажі нових впали на 30%, то теж нічого?
якщо розмитнюють то нехай їдуть.St-ART писав: А то нічого, що з пригнаних б/у теж йдуть в державний бюджет?
vovka писав: а з чого ти рішив що вони впали на 30% через мито а не через події останніх 3 місяців в державі ?
може зараз людям трохи не до нових машин і інших побрякушок ?
Мінімум - це акциз, закладений у вартості бензину. А з нашими середніми зарплатами, умовами життя в порівнянні вартості мит - то і не має нічого з польських блях йти в бюджет! Бо держава нічого останні 20 років не робила, щоб людина могла на той автомобіль собі заробити, а тільки ускладнювала життя. Може тільки зараз щось зміниться.vovka писав: а з польських блях шось в бюджет йде ?
утиль то таке діло - я тоже проти нього бо то штучно придумано. але крім утиля є ще інші збори. а польські бляхи неплатять ніфіга.St-ART писав: Шо ж то ВР так затупила, проголосували сьогодні за відміну утилю в першому читанні
хто тобі таке сказав ? скажи німцю в Європі хай привезе туда машину з України.St-ART писав: І чого європейці, ніби не дурні люди, не мають ніяких проблем з транзитами, інозменими номерами і т.д.?
та хватить стогнати на умови життя, набридла та волинкаSt-ART писав: А з нашими середніми зарплатами, умовами життя
його всі платять. то до ввозу машини стосунку ніякого немає. це експлуатація.St-ART писав: Мінімум - це акциз, закладений у вартості бензину.
Інші збори - не штучно придумані?vovka писав: я тоже проти нього бо то штучно придумано. але крім утиля є ще інші збори.
Чому? Я хочу кращі умови для всіх, а не вимагаю чогось особисто для себе.vovka писав: просто ти не хочеш простішу машину на яку можеш заробити в тих умовах шо є для всіх, а хочеш надурити державу, незаплатити ні рубля мита, привезти автівку , їздити тіпа транзитом 10 днів і робити вигляд шо то нормально
Не обвалиться аж на стільки. А як обвалиться, то й добре. Може стане розуму тоді відмінити ті всі побори-мита, і буде все ок в нас.Nazarini писав: я звичайно що ЗА цей закон але чую що він буде провальний як мінімум тим що ринок машин як і нових так і внутрішній (тобто переоформлення) і розмитнення старих призупинеться бо кожен другий пересяде на польські бляхи і до бюджету перестануть надходити кошти і вони подивляться що намутили і скасують.....імхо
Тоді було "айс" знаймомі їздили на таких машинах і говорили, що ніхто на митниці за тим не слідкував, як тепер !St-ART писав: І вкотре повторюсь - а ви вкурсі, що в 2004 році термін транзиту був 90 днів?
слідкують бо нова базаKELEVRA писав: Тоді було "айс" знаймомі їздили на таких машинах і говорили, що ніхто на митниці за тим не слідкував, як тепер !
я про 2004рік...Doktor писав: слідкують бо нова база
тобто "призупинеться"? а що хтось старі тачки силно розтаможує??Nazarini писав: і розмитнення старих призупинеться бо кожен другий пересяде на польські бляхи і до бюджету перестануть надходити кошти і вони подивляться що намутили і скасують
тоді срати 100 раз=)KELEVRA писав: я про 2004рік...
Вписуйся співвласником і не шукай собі проблем. Без тебе власник і так не може нічого з машиною зробити. Будеш мати "карту поязда" на руках (бріф), техпаспорт, купчу. Що ще треба?mazhor_chik писав: Тааак, народ, анука просвітіть мене ще в одній фігні..: якщо я купляю авто на пл. бляхах, то як там з документами? мене можуть вписати як співласника, чи можна переоформити авто на себе?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 29 гостей