Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Паркування в центрі Львова

Як вирішити питання з паркування в центрі міста Лева?

Залишити все як є.
9
8%
Закрити центр для транзитного транспорту.
15
13%
Платний в'їзд в центр міста.
27
24%
Вимагати від влади організувати паркінги (підземні, надземні) + пропозиція по розміщенні.
63
55%

Всього голосів: 114

bossjara
Ім'я:Антон
Стать:чоловік
Номер:59105TC
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 5 рази
Контактна інформація:
Re: Паркування в центрі Львова

Повідомлення bossjara » Пон, 24 березня 2014, 23:25

vovka, бачиш, ти вже починаєш говорити то саме шоя місцями.
але
1)штраф має бути по рішенню суду. інакше - то буде автоматична квитанція яку можуть собі в дупу запхати. внас суди і так фігньою страдають - хай працюють.
2)якшо ти дозволиш ментам пхати квитанції то штрафувати будуть не порушників(бо вони дадуть на лапу) а всіх підряд. не в нашій країні і не з нашими людьми той метод.
ну суть галичан така, спокінвіків була, шоб всьо порішати, через своїх і т.д. причому раніше давніше хабар навіть злочином не вважався.
vovka писав: так само зі службами доставки в магазини які приїжджають не в той час (дати їм вікно зранку, скажімо з 7 до 9 і ввечері)
мені так подобається ваш егоїзм це просто пздц....
там працюють живі люди, і працювати вони повинні оп нормальному графіку, в них жінки, діти, коти...
і чому то він має вставати в 03-00 ранку шоб на 7 доставити товар? ну це не правильно і не логічно так робити.
+ там ж не тільки продукти, багато доставок непродовольчих т оварів, вони завязані на перевізників які працюють теж з 9 до 18. кароче кажучи то дурна і нереальна затія.
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29544

Lui
Ім'я:Юра
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:

Повідомлення Lui » Вів, 25 березня 2014, 10:16

bossjara писав: vovka, бачиш, ти вже починаєш говорити то саме шоя місцями.
ахаха, можна до вас в прихожани записатись :D :D :D

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Вів, 25 березня 2014, 13:16

bossjara писав: кароче кажучи то дурна і нереальна затія.
дурна ідея - це розгружати бус в центрі міста вдень перекривши одну полосу на дорозі :confused

в нічну зміну хай возять, в день відпочивають. то все питання організації.
в центрі міста мусять бути строгі правила, інакше ніяк.
bossjara писав: 1)штраф має бути по рішенню суду. інакше - то буде автоматична квитанція яку можуть собі в дупу запхати. внас суди і так фігньою страдають - хай працюють.
для автоматичної квитанції потрібні зміни в законодавство.
та і якщо мент бачить погано припарковану машину то він не буде чекати того "мажора" щоб домовитися, а просто засуне квитанцію, зробить якесь фото та й піде собі дальше.

а те що ти пропонуєш по рішенню суду то як ця схема має виглядати ?

bossjara
Ім'я:Антон
Номер:59105TC
Подякували: 5 рази
Контактна інформація:

Повідомлення bossjara » Вів, 25 березня 2014, 13:50

vovka писав: те що ти пропонуєш по рішенню суду то як ця схема має виглядати ?
то й же мент виписує квитанцію за парковку. але не сує її під дворнік, а передає на розгляд в певний комітет чи суд разом з доказами, наприклад фото зроблені спецзасобом типу візир чи навіт нехай просто будь чим + підписи свідків можливо. Кстаті як варіант, може бути не обов’язковою наявність мєнта в принципі. будь хто бачить погано запарковану машину, фоткає, долучає заяву про попрушення пдр і передає спец органу, наприклад районий суд. далі суд(чи якийсь там комітет) розглядає докази, і якщо вина дійсно є, виписує штраф. далі почта, оплата і т.д.

поясню чому так.
ну саме просте. запаркувалась людина на тротуарі. прийшов мєнт,о на тротуарі, штраф. і всьо.
а може він там без порушення пдр запаркований? ну і т.д. і т.п.

тобто я пропоную щоб ця ситуація проходила додатковий, і бажано не залежний від попередньої інстанції контроль.
vovka писав: дурна ідея - це розгружати бус в центрі міста вдень перекривши одну полосу на дорозі
давай не будем кидатись в крайності. знову таки, якщо я умовно підприємець який має магазин в центрі міста, і мені потрібно щоденна доставка товару то в твоєму варіанті є лише один вихід - зобов’язати мене робити так, як потрібно тобі!
а в моєму варіанті є альтернатива -
-хочу, беру в оренду в міста кусок землі поруч з магазином, облаштовую там місце для стоянки/зупинки/парковки, і мої машини розвантажуються коли хочуть і скільки хочуть
-не хочу - розвантажуюсь вночі

а варіанти зробити парковку є різні. підземні, в дворах і т.д. і т.п.
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29544

Liuskywalker
Ім'я:Любомир
Дякував (ла): 76 рази
Подякували: 58 рази

Повідомлення Liuskywalker » Вів, 25 березня 2014, 14:01

vovka писав: а те що ти пропонуєш по рішенню суду то як ця схема має виглядати ?
та так само треба зміни в законодавстві, бо яке ж рішення без присутності віновніка ? Завжди можна оскаржувати і ця канітєль буде надовше , ІМХО .
А узаконивши фото- відео-фіксацію алгоритм мав би бути приблизно таким :
1. Поліцай бачачи порушення робить фотофіксацію .
2. Тут же на місці виписує квитанцію і кладе під щітку .
Бланк - нумерований , і той же номер служить для архіву справи в тому ж ДАЇ чи якійсь єдиній базі , вкуди по завершенню зміни зливаються фотодокази. Також в тому бланку можна передбачити якісь знижки типу лондонських і штрафи за овертайм .
3. По завершенні формування справи в електронній базі формується "лист щастя" (на випадок ,якщо квитанція під щітою втрачена\проігнорована ).
4. Водій\власник або платить , або оскаржує . У випадку оплати - має бути механізм автоматичної синхронізації платежу зі справою в базі і "погашення" справи у випадку вчасної оплати .
У випадку оскарження - так само має бути механізм синхронізації бази від системи судочинства .

Це така теорійка і моє ІМХО .
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©

Vexler
Ім'я:Віктор
Номер:металевий
Подякували: 8 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Vexler » Вів, 25 березня 2014, 15:15

Я підтримую ідею як в Кракові наприклад - зробити декілька підземних чи багатоповерхових надземних паркінгів за невеликі гроші. І бюджет поповнить і місця буде вільного більше.
Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення BOXER » Вів, 25 березня 2014, 15:48

Vexler писав: Я підтримую ідею як в Кракові наприклад
побудувати ІКЕА нарешті, з агромним паркінгом :D :D
Sad, but true.

Liuskywalker
Ім'я:Любомир
Дякував (ла): 76 рази
Подякували: 58 рази

Повідомлення Liuskywalker » Вів, 25 березня 2014, 15:52

BOXER писав: побудувати ІКЕА нарешті, з агромним паркінгом
за Оперним , на місці Добробуту :shout :D :facepalm
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©

vovka
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Вів, 25 березня 2014, 23:43

bossjara писав: якщо я умовно підприємець який має магазин в центрі міста, і мені потрібно щоденна доставка товару то в твоєму варіанті є лише один вихід - зобов’язати мене робити так, як потрібно тобі!
ні. це не тільки мені потрібно. якщо є паркомісце то будь-ласка паркуйся, розгружай, але не заважай іншим, в тому числі пішоходам. якщо ж того паркомісця нема, і така розгрузка створює незручності водіям - це має штрафуватися. просто на городоцькій таке бачив кілька разів - це якось дико.

доречі я читав що це нормальна практика в багатьох європейських містах. неможу зараз навести приклад, треба згадувати де я це читав ))

але помоєму таки це було в контексті того коли в центр був заборонений в'їзд взагалі, пішохідна зона..
з платним в'їздом то троха інше, хоча навряд чи "доставка" буде згодна платити за в'їзд і ще й за паркінг :) пенво буде вигідніше їм приїхати або зранку або ввечері коли безплатно :)
bossjara писав: -хочу, беру в оренду в міста кусок землі поруч з магазином, облаштовую там місце для стоянки/зупинки/парковки, і мої машини розвантажуються коли хочуть і скільки хочуть
-не хочу - розвантажуюсь вночі
та нема питань, якщо є спеціальне для того місце - то розвантажуй )

bossjara писав: то й же мент виписує квитанцію за парковку. але не сує її під дворнік, а передає на розгляд в певний комітет чи суд разом з доказами, наприклад фото зроблені спецзасобом типу візир чи навіт нехай просто будь чим + підписи свідків можливо.
ну можна і так.
ціль то одна - винний має понести справедливе покарання.

vovka
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Сер, 26 березня 2014, 16:20

BOXER писав: побудувати ІКЕА нарешті,
бракує її сильно, може з новою владою, ІКЕА згодиться тут побудувати магаз :ninja

до теми.
http://texty.org.ua/pg/news/textynewsed ... ishohidnym
Кілька місяців без проїзду по Хрещатику показали, що особливих незручностей при цьому не виникає.

Голова Київської міської державної адміністрації Володимир Бондаренко виступає за створення на вулиці Хрещатик у Києві пішохідної зони.
От Київ навіть не то щоби платний в'їзд розглядає, а взагалі пішохідний Хрещатик. А транспорту там побільше чим у Львові, і навіть ширші вулиці не помагають.

У Парижі от швидкісні магістралі вдоль Сени закрили, роблять пішохідні зони :)
http://delo.ua/world/naberezhnuju-seny- ... in-186740/
http://www.russian.rfi.fr/frantsiya/201 ... transporta

igorok
Ім'я:Ігор
Дякував (ла): 5 рази
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення igorok » Сер, 26 березня 2014, 22:54

vovka писав: От Київ
там метро, яке не то що рішає, а міняє свідомість людей. Товариш який купив новий Q7, на роботу їздить на метро, і то не через скупість, просто так швидше, але у Львові маршруткою ніколи не їде.

vovka
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Сер, 26 березня 2014, 23:05

igorok писав: там метро, яке не то що рішає, а міняє свідомість людей. Товариш який купив новий Q7, на роботу їздить на метро
метро метром, а машин все одно дохріна.

у Львові аналогом метро могла би стати стратегія виділених ліній для громадського транспорту. А приватним автівками достатньо виділити по 1 полосі на будь якій вулиці.
А одну полосу обовязково під громадський. Думаю тоді їзда в маршрутках і тролейбусах з трамваями стала б значно швидшою.
І контролювати дотримання правил.
Чомусь це працює в інших містах..

igorok писав: але у Львові маршруткою ніколи не їде.
у Львові відстані не ті ну і самі маршрутки плетуться не по виділеній полосі як метро, а в загальному потоці, відповідно час добирання страждає..
ми Київ осінню переїжджали з напрямку Борисполя в напрямок Львова. Більше 2 годин зайняло - на метро було б швидше. :confused

Demyan
Контактна інформація:

Повідомлення Demyan » Чет, 27 березня 2014, 08:56

bossjara писав: мені так подобається ваш егоїзм це просто пздц....
там працюють живі люди, і працювати вони повинні оп нормальному графіку, в них жінки, діти, коти...
і чому то він має вставати в 03-00 ранку шоб на 7 доставити товар? ну це не правильно і не логічно так робити.
А чому працівники деяких заводів, пекарень, лікарень, швидких, пожежників, працівники Метро, працівники call-центрів, сторожі і т.д. повинні працювати вночі? В них теж є коти і собаки :)
В центрі нема і не буде магазинів в яких потрібно кожну години завозити товар грузовиками і бусами. Тому один раз зранку до 7 00 привезти і розгрузити - це не проблема, а дрібний товар можна і в кульку привезти.
Щоб розвантажити центр в першу чергу треба позакривати непотрібні офіси в центрі. В мене знайомі мають деякі, так от на питання для чого? і ще й стільки платити? Відповідь - це круто, це модно, це пристижно...але мені як клієнту - не модно і не пристижно, мені краще заїхати в турфірму або в банк який знаходиться пожа межами центру, куди я швидше доїду і без проблем поставлю машину. А центр має бути в першу чергу розрахований для туристів та для відпочинку городян.

Lui
Ім'я:Юра
Контактна інформація:

Повідомлення Lui » Чет, 27 березня 2014, 09:29

Demyan писав: bossjara написав:

А чому працівники деяких заводів, пекарень, лікарень, швидких, пожежників, працівники Метро, працівники call-центрів, сторожі і т.д. повинні працювати вночі? В них теж є коти і собаки :)

Та що за брєдятіна про те що комусь важко нічкою товар привозити - це тупо триндьож людей які не знають, як працює постачання в нас в центрі :bad Всі великі і не рагулячі фірми, готелі, магазини у Львові - завозять в зону від теартальної до валової продукти, товари з 10 вечора до 7 ранку - бо в нас то вже як 5 років погоджено міською радою. А от рагульня всяка яка вважає що вона хоче тілько дньом працювати возе коли попало, що в свою чергу створює незручності. А механізму контролю і покарань нажаль немає - це вже поза межами компетенцій міської і районної ради :sad
Основна проблема в тому, що зона дуже маленька яка не розповсяджується на весь центр - але легко всі все возять, і я в тому ж числі 8-)

MAGYLA
Дякував (ла): 12 рази
Подякували: 4 рази

Повідомлення MAGYLA » Чет, 27 березня 2014, 11:42

Liuskywalker писав: 4. Водій\власник або платить , або оскаржує
ок, а хто відшкодовує витрати водія в разі доведення невинуватості і скасування штрафу?
знание законов позволяет нарушать их со знанием дела

ugine31
Ім'я:Євген
Контактна інформація:

Повідомлення ugine31 » Чет, 27 березня 2014, 12:04

на рахунок паркування. наразі в нас таке законодавство, шо якшо мені пред*являть за парковку шось, то я кажу-то не я припаркував, а кум/брат/сват я тільки забираю машину, вибачєйте. і допобачення.

vovka
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Чет, 27 березня 2014, 13:08

Demyan писав: Щоб розвантажити центр в першу чергу треба позакривати непотрібні офіси в центрі. В мене знайомі мають деякі, так от на питання для чого? і ще й стільки платити? Відповідь - це круто, це модно, це пристижно...але мені як клієнту - не модно і не пристижно, мені краще заїхати в турфірму або в банк який знаходиться пожа межами центру, куди я швидше доїду і без проблем поставлю машину. А центр має бути в першу чергу розрахований для туристів та для відпочинку городян.
непотрібно тут адміністративних таких жостких методів.
якщо це престижно модно і т.п. - то ОКЕЙ, хай працюють в офісах і банки і турфірми і т.п.

але за це "престижно і модно" треба відповідно ПЛАТИТИ! за вїзд, за парковку, згоджуватися на деякі інші обмеження от як доставка і т.п. і от тоді вже орендарі самі розберуться чи варто переплачувати за "престижно", чи простіше переїхати десь подалі від центру.

Доречі щодо парковок банків і інших приватників які беруть зараз місця в оренду в міста і там по півдня пусто.
Як на мене це моральний злочин що міська влада дає такі дозвола, але з нинішнім законодавство мабуть так має бути бо за парковку тяжко зібрати гроші легально.

Взагалі стратегічно місто немає давати в оренду на місяць місце якійсь фірмі, яке буде по півдня пустим, а решту півдня буде стояти блокіратор. Занадто це дороге задоволення для центру.
Це має коштувати або ДУЖЕ дорого і то в певних місцях, або такого немає бути взагалі.
Адже за той час поки воно пусте, там може припаркуватися 100500 машин туристів і просто "транзитерів" які мають дрібні справи, по 10 хв, оплативши парковку по погодинному тарифу. Більша кількість машин зможе запаркуватися, тут і "соціальна функція" :D

weber

Повідомлення weber » Нед, 25 травня 2014, 18:34

Не знав, що навпроти Магнусу є паркомат. Європа 8-) :-)
Вкладення
2014-05-25 13.34.05.jpg

Дмитриус
Ім'я:Дмитриус

Повідомлення Дмитриус » Нед, 25 травня 2014, 20:09

mikenat писав:
veresen писав: Єдиний варіант зробити всім добре це під проспектом своботи побудувати паркінг підземний.
Вопрос конечно глупый, но... Полтву куда девать?
Осушить [цензура] :D
Маю всякi вкуснастi...

Дмитриус
Ім'я:Дмитриус

Повідомлення Дмитриус » Нед, 25 травня 2014, 20:18

bossjara писав:vovka, бачиш, ти вже починаєш говорити то саме шоя місцями.
але
1)штраф має бути по рішенню суду. інакше - то буде автоматична квитанція яку можуть собі в дупу запхати. внас суди і так фігньою страдають - хай працюють.
2)якшо ти дозволиш ментам пхати квитанції то штрафувати будуть не порушників(бо вони дадуть на лапу) а всіх підряд. не в нашій країні і не з нашими людьми той метод.
ну суть галичан така, спокінвіків була, шоб всьо порішати, через своїх і т.д. причому раніше давніше хабар навіть злочином не вважався.
vovka писав: так само зі службами доставки в магазини які приїжджають не в той час (дати їм вікно зранку, скажімо з 7 до 9 і ввечері)
+ там ж не тільки продукти, багато доставок непродовольчих т оварів, вони завязані на перевізників які працюють теж з 9 до 18. кароче кажучи то дурна і нереальна затія.
+100500
Маю всякi вкуснастi...

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей