Fobos, та да, вважаю тих казкарів жлобами, які вигороджують це жлобствоFobos писав: не розводити байки як машина краще їде на 92 і як погано на 95.

а потім теми по форумах, не їде, глохне, і т.д.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Fobos, та да, вважаю тих казкарів жлобами, які вигороджують це жлобствоFobos писав: не розводити байки як машина краще їде на 92 і як погано на 95.
+100500Felix писав:Demyan, не вартує
не нада робити ажіотаж - а то ше нам ціни піднімуть
їжжай краще на окко чи сокар
ну от навіщо знову всіх під одну планку ? Чи у всіх вже давно всі мотори і паливна уніфіковані і однакові ?Fobos писав: байки як машина краще їде на 92 і як погано на 95.
Liuskywalker писав: нагадуєте групу художників , яким дали завдання намалювати білого коня з чорною лівою передньою ногою і вони намалювали білого коня ...з одною чорною лівою передньою ногою !
я сьогодні пішки прийшовLiuskywalker писав: Я наприклад вже зараз рахую витрати на бєнзу уважніше . І в дні , коли точно знаю , що маршрут буде "дім-робота-дім" - віддам перевагу ГТ . Хай і з втратами по часу трохи ...
Ета пі**єц таваріщі...twin писав: зараз бензин ще по курсу 9.5 на заправках, реальний курс перевалив за 11.30 тому нова ціна яка нас чекає 15грн за літр
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей