Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А европу хоч почни з себе! якщо всі байдужі до чужої проблеми, і аби поржати.. то нащо дивуватись що влади немає..Lui писав:Я ридаю, друг автора лоушараа![]()
![]()
![]()
А ви дивуєтесь як Яник і йому подібні втікли, якщо в нас такі унікуми в СБУ працюють то чому там дивуватись
Dikiy-Derskiy писав: европу
А при чому тут порушення постраждалого до викрадення авто? За порушення відповідальність передбачена по закону. Бо виходить, красти куплене за нечесні гроші (красти крадене, нищити майно порушників) - типу не злочин, чи як?t309 писав: що він ізначально не правий
сам не повірив, він казав що колишній, моя думка він це поставив (це в ВК внього) для якогось залякування чи що (типу вмене є звязки)Cr@zy писав:як СБУ, можуть працювати настільки тупі люди, це для мене ШОК!
дата день перед створенням цієї тем (можливо 2 точно й не пригадаю) грощей 1000 грн дав, для чого телефон? ща зараз дзвонили до нього незрозуміло для чого і щоб він позбувся його? а авто наскільки я зрозумів сеат "чобіток", так казав хлорець, і номерів він не запамятав (казав в такій ситуації не зорієнтувався.t309 писав:Але найбільше вкурвлює що він ніде ніразу не написав який телефон був у викрадача, скільки він йому передав бабок, коли точно це сталося, на якому авто і з якими номерами той був.
я її не видумував просто скпіював, "зврепостив" тільки додав номер власника.DNK писав:просто жесть,автор теми ти маєш працювати піар менеджером якоїсь газети,таку історію просто так не придумаєш,верняк твого кента розводять його друзі,цікаво кому [цензура] треба галімий шрот ,щей німецький.
це взалі до чого тут?? ні, звичайно дякую за піар мого корча, але?Vanjabest писав:будьте нормальні накиньте пацику оверуhttp://www.drive2.ru/cars/bmw/3_series/ ... y/journal/
Dikiy-Derskiy писав: я її не видумував просто скпіював, "зврепостив" тільки додав номер власника.
Dikiy-Derskiy писав: Vanjabest написав:
будьте нормальні накиньте пацику оверу http://www.drive2.ru/cars/bmw/3_series/ ... y/journal/
Dikiy-Derskiy написав:це взалі до чого тут?? ні, звичайно дякую за піар мого корча
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 21 гостей