Дик вона в колектрорі який завширшки 2-2.5 метра.mikenat писав:Вопрос конечно глупый, но... Полтву куда девать?veresen писав: Єдиний варіант зробити всім добре це під проспектом своботи побудувати паркінг підземний.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Паркування в центрі Львова
- veresen
- Ім'я:Павло
- Стать:чоловік
- Номер:BC 0433 AO
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
^_^
- Babak
- Адміністратор
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
Re: Паркування в центрі Львова
підтримав варіант з платним вїздом.
опціонально:
для тих кому направду(робота, доставка..) треба заїжджати в центр, зробити абонементи з якоюсь знижкою.
але цивілізовано без зловживань.
опціонально:
для тих кому направду(робота, доставка..) треба заїжджати в центр, зробити абонементи з якоюсь знижкою.
але цивілізовано без зловживань.
Блекджек і все таке!)
-
за це проголосував, варіант 3RULES писав: робити простіше, як в Британії - камери на вїздах в центр і автоматичні квитанції власнику додому
- mikenat
- Контактна інформація:
.. и ровно посредине проспекта.veresen писав: Дик вона в колектрорі який завширшки 2-2.5 метра.
Дело в том, что коллектор - это только цветочки. А ягодки - это вся гидрология почв вокруг Полтвы.
- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
після цієї фрази давайте спочатку такі засоби на життя як в Лондоні !vovka писав: наприклад у Лондоні платний в'їзд
Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Можна плаваючий тариф. Типу чим менше стає місць, тим дорожчеvovka писав: ставиш ціну 8 грн.. 100 місць. 100% заповняємість. 800 грн в годину.
піднімаєм до 10 грн. 100%. 1000 грн дохід.
піднімаєм до 15 грн. дороговато.. заповняємість 80-90%, бо для решти дорого. 1200-1350 грн.

Але звісно щоб були рамки, наприклад від 5 до 10 грн :)
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
ну ти чудікtopper писав:після цієї фрази давайте спочатку такі засоби на життя як в Лондоні !vovka писав: наприклад у Лондоні платний в'їзд

- Babak
- Адміністратор
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
тож автоматизація пздц, на то спишуть 100500 млн.грн за розробкуpikach00 писав: Можна плаваючий тариф. Типу чим менше стає місць, тим дорожче
Але звісно щоб були рамки, наприклад від 5 до 10 грн :)

Блекджек і все таке!)
- veresen
- Ім'я:Павло
- Номер:BC 0433 AO
- Контактна інформація:
Babak писав: тож автоматизація пздц, на то спишуть 100500 млн.грн за розробку

^_^
- bossjara
- Ім'я:Антон
- Номер:59105TC
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 5 рази
- Контактна інформація:
Пояснюю. Платний вїзд буде плодити корупцію, і нічого з тим не зробиш. Бо менталітет галичан споконвіку такий. Стосовно громадського транспорту - а нафіга нам повний центр тих сараїв? Мова не йде про переформування мережі трамвай/тролейбус. Але оті автобуси нафіга? Певний час я дуже довго їздив автобусом з сихова. Коли запустили 5 маршрут(тепер 4а) він їхав тільки до короля данила. Зараз валить через весь центр на пл. Різні. Нафіга? Де логіка? Кому треба - перейдеться. І я так кажу не тому що я на машині, а тому що так дійсно краще всім. Переввзнику - коротший маршрут, менше пробок, більшетрейсів а значить і перевезено пасажирів меншою кількістю одиниць транспорту. Водію - менше стоїть в пробці в центрі, а значить менше палива, нервів. Ну не призначені наші вузькі вулички для тих сараїв. Пасажиру теж краще, бо рейси коротші, маршрутки приїжджають скорше, тісняви менше.
а перейтись пішки від скажімо добробуту до короля данила то не є проблема
Я памятаю часи коли маршрутки на сихів тільки від шотаруставелі їздили. І саме осианнє - те що я пропоную дійсно вирішить проблему, а платний вїзд лише набьє кишені певним особам баблом.
а перейтись пішки від скажімо добробуту до короля данила то не є проблема
Я памятаю часи коли маршрутки на сихів тільки від шотаруставелі їздили. І саме осианнє - те що я пропоную дійсно вирішить проблему, а платний вїзд лише набьє кишені певним особам баблом.
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29544
- topper
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
сам ти чудікpikach00 писав: ну ти чудік в кого є бабки заправляти авто знайде і на парковку

Таксамо і з тим, такшо не треба путати мухи з яйцями

Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

- telko
- Дякував (ла): 55 рази
- Подякували: 41 рази
Мене і перший варіант влаштовує, ніколи немав проблем з парковкою в центрі, та і пройтись декілька метрів мені не важко.
- igorok
- Ім'я:Ігор
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
telko, мова не тільки про місце де запаркуватись, але і про вже запарковані машини, які заважають проїзду.
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
нема логіки. була транспортна реформа. незовсім вдала з певних причин. але я думаю і це питання вирішиться рано чи пізно. там взагалі все треба міняти і ліквідувати таке поняття як оплата грошей в руки водію.bossjara писав: Стосовно громадського транспорту - а нафіга нам повний центр тих сараїв? Мова не йде про переформування мережі трамвай/тролейбус. Але оті автобуси нафіга? Певний час я дуже довго їздив автобусом з сихова. Коли запустили 5 маршрут(тепер 4а) він їхав тільки до короля данила. Зараз валить через весь центр на пл. Різні. Нафіга? Де логіка?
наприклад можна платити з бюджету міста перевізникам за пройдений кілометраж. і все. а збір грошей, контроль оплати за проїзд, схеми руку маршруток - то все має місто організовувати і динамічно змінювати як тарифи так і маршрути якщо є якась в тому потреба.
по моєму це дико що в нас ще досі немає ніяких абонементів на "маршрутки", немає єдиного квитка на маршрутко-трамвай-тролейбус, тяжко навіть квитки купити на зупинці , а не у водія.. не всюда є термінали.
але то окрема тема.
які засоби ? думаєш там кожен собі може легко дозволити приїхати в центр кожен день коли йому ся схоче ? для них то тоже недешево, адже крім в'їзду треба ще оплатити дуже недешеву парковку в тому центрі.topper писав: після цієї фрази давайте спочатку такі засоби на життя як в Лондоні !
зрозумій що плата за в'їзд має бути така , щоб це не було доступно всім кожен день, а тільки у разі нагальної потреби.Плата в размере 10 фунтов взимается каждый день с понедельника по пятницу с каждого автомобиля за въезд в платную зону с 7 утра до 6 вечера. Штраф за неуплату от 60 до 180 фунтов.
які проблеми запаркуватися за 1 кілометр від центр і проїхати за 3-4 гривні на трамваї наприклад під саму ратушу ? :)
доречі в Лондоні то все досить таки гнучко в плані тарифів:
http://en.wikipedia.org/wiki/London_con ... ge#Charges
штраф 130 фунтів, але якщо оплатиш за 14 днів тоді 65, а якщо пізніше 28, тоді 195.Failure to pay results in a fine of £130, reduced to £65 if paid within 14 days, but increased to £195 if unpaid after 28 days
так само є знижки:
для євро-5 автівок наприклад 100% знижка. я так розумію безкоштовно.Registered cars which emit 75g/km or less of carbon dioxide and meet the Euro 5 standard, vehicles with 9 or more seats, motor-tricycles, accredited breakdown companies and roadside recovery vehicles receive 100% discounts.[8]
для електрокарів і гібридів тоже 100% знижка.All-electric vehicles (BEVs) and eligible plug-in hybrid electric vehicles (PHEVs) qualify for a 100% congestion charge discount. Approved PHEVs include the Chevrolet Volt, Vauxhall Ampera, Toyota Prius Plug-in Hybrid and Volvo V60 Plug-in Hybrid.[9][10]
для мешканців які живуть дуже близько до центру - 90% знижка.Residents living within or very close to the zone are eligible for a 90% discount which is charged via CC Autopay.[12]
от стаття на по руски, там були ті самі проблеми що і у Львові, але багато років назад. Вони вже то всьо давно прохавали, нашим навіть нічого особо мудрого видумувати нетреба.
http://www.klaxon.ru/archivepaper/StatN ... T_ID=13123
оце сподобалося :) в нас треба таке вводити, щоби той ненависний водоканал, укртелеком і хто там ще любить перекопати дорогу - робили то швиденько, і акуратно :)Другое новшество от мэра Джонсона – введение арендной платы для компаний, которые намереваются раскапывать улицы для ремонта, прокладки различных коммуникаций и т.д. Эта схема называется “Lane Rental” (полоса внаем), и суть ее в том, что организация, проводящая какие-либо работы на городской улице, платит за “аренду” одной полосы примерно три тысячи фунтов в день. А поскольку это дополнительные расходы, то их стараются минимизировать и проводить ремонт как можно быстрее.
- R2-D2
перекрити центр для всіх ТЗ крім громадського транспорту.
мешканців і доставників товару пропускати згідно посвідчення на лобовому.
решта машин пустити навколо центра по Франка-Винниченка з одної сторони, Стефаника-Словацького з іншої.. ну якось так
але коню понятно, що там будуть нескінченні затори (через вузькість вуличок), тому перед ембарго на центр, потрібно навколишню інфраструктуру привести до ладу, а тоді вже можна перекривати і робити його пішохідним.
мічти мічти...
з наведеного, я за платний вїзд, який би давав можливість паркуватись на 5-6 год + по 3 грн за кожну наступну годину.
мешканців і доставників товару пропускати згідно посвідчення на лобовому.
решта машин пустити навколо центра по Франка-Винниченка з одної сторони, Стефаника-Словацького з іншої.. ну якось так
але коню понятно, що там будуть нескінченні затори (через вузькість вуличок), тому перед ембарго на центр, потрібно навколишню інфраструктуру привести до ладу, а тоді вже можна перекривати і робити його пішохідним.
мічти мічти...
з наведеного, я за платний вїзд, який би давав можливість паркуватись на 5-6 год + по 3 грн за кожну наступну годину.
- bossjara
- Контактна інформація:
і за 20-50-100 баксів таке посвідчення буде мати кожен бажаючийR2-D2 писав: мешканців і доставників товару пропускати згідно посвідчення на лобовому.
- R2-D2
ага, система бл*ть....bossjara писав:і за 20-50-100 баксів таке посвідчення буде мати кожен бажаючийR2-D2 писав: мешканців і доставників товару пропускати згідно посвідчення на лобовому.
але треба викорінювати її нхй!

- bossjara
- Контактна інформація:
зробити платний вїзд багато розуму не треба, тому знаючи нашого мера напевно так і зроблять. але проблеми це не вирішить. багато з тих, хто за платний вїзд, я так бачу не розуміють самої суті проблеми.
ну центр. ну пробки. ну криво припарковані. значить треба забрати криво припаркованих і зробити платним вїзд шоб менше їхали.
та фіг там.
а проблема глибша і вирішувати її треба в комплексі.
тих хто валить транзитом не так вже й багато. а от тих хто там працює, перевізників, доставщиків - набагато більше. і паркуються вони як попало. і от коли одне одоробло на "гєліку" встане поперек бо воно пуп землі( а таких не перевиховаєш), інше на бусі бо йому тре тут товар вигрузити і він на 5 хвилин а третє на сараї бо тут треба зупинитись пасажиру - отут і виникає транспортний колапс.
тому треба
-заставити "постійних" паркуватись нормально або не їхати взагалі. і платний вїзд тут нічо не рішає, бо куплять ксіву і всьо. просто хтось на тому заробить і навіть не місто. а якщо заставити такого на мерсі купити/взяти в оренду кусок землі за бабло, зробити там паркінг по правилам за власні кошти, то воно само почне там паркуватись нормально. бо поруч буде таке саме паркомісце такого самого одоробла. а за копійку вони самі один одного загризуть
-забрати зайвий і не потрібний громадський транспорт(про квитки і т.д. мова не йде) Але принаймні те що можна зробити зараз і без зайвих капіталовкладень, це обмежити рух "сараїв" до вїзду в центр. 3а, 4а до кн. романа, 1а до пл. різні, 5а до митної... більше маршруток не знаю. але це вже забере як мінімум 4 сараї за 10 хвилин які їдуть по центру один за одним. і паходу безтолку. для дуже лінивих можна пустити платну маршрутку(з пільгами для пенсіонерів, вагітних, з малими дітьми і т.д.) тупо по центру, наприклад від Ш.Руставелі до ПідДубом
-встановити великий штраф за неправильну парковку. Він повинен створюватись автоматизованою системою, але лише по рішенню суду. і нічого надзвичайно складного тут нема, крім того що вже писали - спишуть мільйони, а зробить студік за ніч за 100 баксів. ну але вже фіг з ним, інакше все одно не буде
-мудрі світлофори. а ще краще заставити десяток-другий тих бєздєльніків шо косять бабло на трасі, стояти з патиками і регулювати потік. Тільки ввести одне обмеження - в разі любого дтп - відповідальність несе інспектор що регулював дану ділянку дороги.
і вже в комплексі з цими заходами можна робити платний вїзд і парковку.
тоді буде результат.
або другий варіант, як в Луцьку - зробити центр тупо на 100% пішохідним, але тоді буде повна ДУПА
ну центр. ну пробки. ну криво припарковані. значить треба забрати криво припаркованих і зробити платним вїзд шоб менше їхали.
та фіг там.
а проблема глибша і вирішувати її треба в комплексі.
тих хто валить транзитом не так вже й багато. а от тих хто там працює, перевізників, доставщиків - набагато більше. і паркуються вони як попало. і от коли одне одоробло на "гєліку" встане поперек бо воно пуп землі( а таких не перевиховаєш), інше на бусі бо йому тре тут товар вигрузити і він на 5 хвилин а третє на сараї бо тут треба зупинитись пасажиру - отут і виникає транспортний колапс.
тому треба
-заставити "постійних" паркуватись нормально або не їхати взагалі. і платний вїзд тут нічо не рішає, бо куплять ксіву і всьо. просто хтось на тому заробить і навіть не місто. а якщо заставити такого на мерсі купити/взяти в оренду кусок землі за бабло, зробити там паркінг по правилам за власні кошти, то воно само почне там паркуватись нормально. бо поруч буде таке саме паркомісце такого самого одоробла. а за копійку вони самі один одного загризуть
-забрати зайвий і не потрібний громадський транспорт(про квитки і т.д. мова не йде) Але принаймні те що можна зробити зараз і без зайвих капіталовкладень, це обмежити рух "сараїв" до вїзду в центр. 3а, 4а до кн. романа, 1а до пл. різні, 5а до митної... більше маршруток не знаю. але це вже забере як мінімум 4 сараї за 10 хвилин які їдуть по центру один за одним. і паходу безтолку. для дуже лінивих можна пустити платну маршрутку(з пільгами для пенсіонерів, вагітних, з малими дітьми і т.д.) тупо по центру, наприклад від Ш.Руставелі до ПідДубом
-встановити великий штраф за неправильну парковку. Він повинен створюватись автоматизованою системою, але лише по рішенню суду. і нічого надзвичайно складного тут нема, крім того що вже писали - спишуть мільйони, а зробить студік за ніч за 100 баксів. ну але вже фіг з ним, інакше все одно не буде
-мудрі світлофори. а ще краще заставити десяток-другий тих бєздєльніків шо косять бабло на трасі, стояти з патиками і регулювати потік. Тільки ввести одне обмеження - в разі любого дтп - відповідальність несе інспектор що регулював дану ділянку дороги.
і вже в комплексі з цими заходами можна робити платний вїзд і парковку.
тоді буде результат.
або другий варіант, як в Луцьку - зробити центр тупо на 100% пішохідним, але тоді буде повна ДУПА

- ostin777powers
- Подякували: 1 раз
Я погоджуюсь з Антоном в думці про дармоїдів, були б мєнти там де мають бути....то і при тій схемі можна було б жити...коли б вони ходили як в європі і пхали корішки на лобове за неправильну парковку, регулювали рух і т\д..
Але їх в день з фонаріком не знайдеш..
І тут не схема винувата, а ми.....якшо б писали заяви, дзвонили куда тільки можна ...в них би свалу не було шось би думали...
От скажіть, чи багато з вас жалілись в ДАІ ?
Я працюї на вуд кониського і там одностороній рух, і мене [цензура] шо всякі дауни їдуть протів шерсті бо йому тре бачете...
І я систематично дзвоню в телефон довіри, вони мене кудась перенапрявля.ють і я їх тошнб там....
І не повірете, але надругий день чи через день на вулиці стоїть наряд...за поворотом...і рубає всіх розумних...
Не треба вигадувати ровер......, вийшли з роботи....хтось криво поставив машину ви не можете пройти? .... не можете проїхати....ДЗвоніть в міськ раду, і ДАІ...всюди дзвоніть...
ЯКШо хтось знає компетентні органи для скарг хай скине і будем починати з себе
тоді парковки зявляться, а поки ніхто не скаржиться значить все ок, нікому парковок не треба
А не водичку на форумі лити
Але їх в день з фонаріком не знайдеш..
І тут не схема винувата, а ми.....якшо б писали заяви, дзвонили куда тільки можна ...в них би свалу не було шось би думали...
От скажіть, чи багато з вас жалілись в ДАІ ?
Я працюї на вуд кониського і там одностороній рух, і мене [цензура] шо всякі дауни їдуть протів шерсті бо йому тре бачете...
І я систематично дзвоню в телефон довіри, вони мене кудась перенапрявля.ють і я їх тошнб там....
І не повірете, але надругий день чи через день на вулиці стоїть наряд...за поворотом...і рубає всіх розумних...
Не треба вигадувати ровер......, вийшли з роботи....хтось криво поставив машину ви не можете пройти? .... не можете проїхати....ДЗвоніть в міськ раду, і ДАІ...всюди дзвоніть...
ЯКШо хтось знає компетентні органи для скарг хай скине і будем починати з себе

тоді парковки зявляться, а поки ніхто не скаржиться значить все ок, нікому парковок не треба
А не водичку на форумі лити

Ми мусимо визнати очевидне: тебе зрозуміє лише той, хто хоче зрозуміти.
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
зараз так роблять бо нема відповідальності! небояться штрафів бо в ДАІ зв'язані руки, без присутності власника ніяк його не штрафанеш.bossjara писав: а от тих хто там працює, перевізників, доставщиків - набагато більше. і паркуються вони як попало. і от коли одне одоробло на "гєліку" встане поперек бо воно пуп землі( а таких не перевиховаєш), інше на бусі бо йому тре тут товар вигрузити і він на 5 хвилин а третє на сараї бо тут треба зупинитись пасажиру - отут і виникає транспортний колапс.
то ж не тільки гєліки тим грішать.. то всі паркуються як небудь і як хочуть. взяти хоча б виділену полосу для громадського транспорту по Крушельницької вниз - там за день можна зібрати немеряно штрафів в казну міста

але це все вирішується змінами в законодавство. якщо дати можливість даішникам виписувати квитанції і сунути за лобове (ну і паралельно потім поштою без всяких рішень судів, кому треба той хай оскаржує) , тоді цей весь контингент дуже швидко почне паркуватися правильно.
заодно можливо варто повернутися до досвіду ссср. шось типу 3 порушення в рік - забираєм права на якийсь термін і перездача екзаменів за гроші.
так само зі службами доставки в магазини які приїжджають не в той час (дати їм вікно зранку, скажімо з 7 до 9 і ввечері) боротися штрафами. тим більше то юридичні особи, там і штрафи можна покручє поставити.
нераз бачив як на городоцькій біля церкви Анни тупо в час пік стає газель в лівому ряді включає аварійку і вигружає всяку пепсіколу, горілку і іншу фігню яка сміло почекає до ранку

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей