Ні мої нерви витримують тільки Жешув Плазу_Ramp_ писав: ти був міленіум холі в Жешуві?які там ціни,шо па чьом,великий асортимент?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ні мої нерви витримують тільки Жешув Плазу_Ramp_ писав: ти був міленіум холі в Жешуві?які там ціни,шо па чьом,великий асортимент?
розпродажів немає, народу мало._Ramp_ писав: ти був міленіум холі в Жешуві?які там ціни,шо па чьом,великий асортимент?
Дякую Ваня,але сьогодні ніяк.Шкода що не пізніше, маю ще тут справи, бо їду туди на довго,мушу тут все своє вирішити, не швидше вівторка поїду._Ramp_ писав:В ПеремишліYelik писав: В якому місті?я завтра виїзджаю,лишилось одне місцеAknod писав: Посеред тижня вівторок середа ніхто в варшаву не їде? Підсів би!
ап.Just be писав: Може хтось буде їхати серед тижня в якийсь маркет або мол на 1 день, треба прокатати візи мені та дружині.
Та хотів жеби дружина до Вас підсіла на цих вихідних. Проте дитина захворіла. Тож ця моя пропозиція наразі під питаннямYelik писав: . Є якісь пропозиції з місцем?
на Краківці можна проскочитиJust be писав: але здирати тонування на вікнах якось не дуже тягне...
тільки на краківці? Як та процедура виглядає, якщо я відмовляюсь здирати, то можу розвернутись і пробувати через інший ПП проїхати? Як реагують на фокус з опущеними вікнами?A1 писав: на Краківці можна проскочити
я не спеціаліст з проїзду з тонованим вікнами, але з порад на форумах 100% не варто їхати тонованим на Шегиніigorok писав: тільки на краківці? Як та процедура виглядає, якщо я відмовляюсь здирати, то можу розвернутись і пробувати через інший ПП проїхати? Як реагують на фокус з опущеними вікнами?
не хочеш то їдеш додому,або на інший ПП,на фокус репгують просьбою підеяти склоigorok писав:тільки на краківці? Як та процедура виглядає, якщо я відмовляюсь здирати, то можу розвернутись і пробувати через інший ПП проїхати? Як реагують на фокус з опущеними вікнами?A1 писав: на Краківці можна проскочити
в суботу проїхав, вікна були опущеніJust be писав: Чув від багатьох людей що їхати з тонування не варто, пофіг який пункт. Бо дуже великий шанс що завернуть.
хз, мене не рухали за тонування, хоча раз опускав коли було -5))).A1 писав: в суботу проїхав, вікна були опущені
ну трошка брехня,бо не завертають нікого,а дають вибір,або здирай,або додомуJust be писав:Чув від багатьох людей що їхати з тонування не варто, пофіг який пункт. Бо дуже великий шанс що завернуть.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей