От і мовчить, водятли

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
як їде, так і далі поїде... Я, також, вже не кіпішую... - хіба нерви собі тріпати, а даунів все прибавляєтсяrubilnik писав: і то нічого не дає
рухатись у правій полосі для поворту направо це "виїхати під когось справа"?rubilnik писав: я під когось виїжав справа? не давав перестроїтись?
Слушай... А то нічо шо долбодятли весь тротуар коритами запаркували?R2-D2 писав: мені аж мову трохи відібрало на репліку чувіхи "тут закрита дорога!"
будеш платити по 2 євро за годину?pavlo09 писав: чому не будувати багатоповерхові паркінги як європі? Це ж постійний дохід і вихід у теперішній ситуації!
Если сделать штраф в 5 евро\час за неправильную парковку - то будут все платить.pikach00 писав: будеш платити по 2 євро за годину?
А воні то скільки буде уявляєш?Pashko писав:Если сделать штраф в 5 евро\час за неправильную парковку - то будут все платить.pikach00 писав: будеш платити по 2 євро за годину?
Зато не будет вони - "Сначала парковки сделайте" и т.д. и т.п.pikach00 писав: А воні то скільки буде уявляєш?
ого це космос для нас)) підійде і звичайна багатоповерхова парковка, їх і так нема.andrew писав: Але у всіх випадках парковка має бути як в Японії - один вїзд і ліфт розставляє машини.., бо зробити її із заїздами і т.д. не має місця.
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 21 гостей