+100500 підтримую бо схарили маршрутки шо там стоють!Vexler писав: треба зробити кишеню.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
+100500 підтримую бо схарили маршрутки шо там стоють!Vexler писав: треба зробити кишеню.
А ти сумніваєшся? Подивись на їхні фейси і всі сумніви відпадуть-Driver- писав: В мене взалі таке враження, шо всі маршрутчики з комбайнів/тракторів попересідали.
Справедливости ради, часто в карман заехать нельзя, потому что там стоят пассажиры (при попытке сделать им замечания, они тоже быкуют).-Driver- писав: та маршрутки часто взагалі в кишені не заїжджають
да.... іпп ала в них шо надаTAXI писав: -Driver- написав:
В мене взалі таке враження, шо всі маршрутчики з комбайнів/тракторів попересідали.
А ти сумніваєшся? Подивись на їхні фейси і всі сумніви відпадуть
то ти тіпа хотів просто тіпа с асобінним мнєнієм виступити? ну счітай шо тобі зачот - но мнєніє не вєрнеDexter писав: маршрутчики не їдуть в карман, тому шо бидло-водії їх не випускають з карману! ше й сигналять коли маршрутка пробує з марману вибратись.
так шо починати треба з себе а потім вже інших судити
в першому пості уже аписано а абасновано шо теорія дарвіна достовірна і іменно наші маршрутчики її аканчатільно доказалиtopper писав:
вони заїжджають в кишеню вже з увімкнутим ЛІВИМ поворотом!!! Кого пропускати як вони в той час висаджують/засаджують пасажирів ?! А то шо не випускають - ну хай виїжджають в наглу, як підрізати так вони перші )
десь я вже бачив аналогічну ситуаціюrubilnik писав: ваділа автобуса навіть в сторону не подивися, чи хтось їде
А от звідси конкретніше: тобто їхати справа - це заважати чи підрізати когось хто їде зліва?! Сільнєйша логіка рівня таксистів з закінченими 9 класамиrubilnik писав: ід когось виїжав справа?
100%rubilnik писав: навіть нічо сказати нема більше
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 31 гостей