Та катерина як на мене не дуже вдало зроблена ... заднє крило задуте наверх аж занадто ... і ще біда в тому пафосному власнику ... колись з ним розмовляв, рівень самооцінки зашкалює ... домовлялись з ним що я заберу хром диски в нього і домовились, а він на наступний день їх продав якомусь пєтуху ... так що той тіп не людина слова це точно.
Доречі є веселе відео де він в передачі розказував про свою машину, ще в першому її обличчі, коли вона була червона розказував що це 65 рік випуску пацан любітєль патриндєть
І забув дописати, твій форд вигляжає краще. Просто зараз ще помітно, що він геть свіженький, після малярки і т.д. з часом все доведеться і він набуде цілісного образу чи лібшн сказати довершеності...
Не викладав інфи останнім часом у зв'язку з подіями в країні ... було не до того...
Отже ... ще 6-го числа було замовлено передню губу від гольфа мк1 ... все приїхало але ще не примірялось. Чує моє серце що прийдеться різати посередині і допаювати щоб досягнути потрібної довжини.
Також два тижні тому мені подзвонили з сервісу де малювався капрі і сказали фразу: "Орест, а тепер починай стрибати!". Діло в тому що вони під час генерального прибирання знайшли невеличкий ящик з запчастинами від мого капрі який в них залишився після того як я забрав машину.
Частина запчастин дуже важлива для мене оскільки їх практично нереально знайти і купити. Короче кажучи радості моїй не було меж!
Серед знайденого були:
1. Оригінальний клаксон (в принципі я взамін поставив італійський звичайний але оригінал крутіше звучить) - відразу ж розібрав компресор бо він не працював і привів до робочого стану.
2. Направляючі ременів безпеки (нереально знайти оригінал тому тішусь що знайшлись) ті що кріпляться біля направляючих передніх сидінь.
3. Оригінальні хромовані ручки опускання скла. Нарешті! Хоч і знайшов заміну але ці прикольніші.
4. Лампочки підсвітки заднього реєстраційного номерного знаку. (до цього там просто висіли 2 дроти ) ... Ну і трохи вбитий корпус тих лампочок (зберігся тільки один) ... прийшлось підпаяти ... треба буде робити дві копії щоб було все ідельно.
5. купу кріплень і всяких болтіків/шурупів.
Також буду щось хімічити з годинником в панелі бо не працює механізм. Ну і висить питання датчику бензини в баці. Треба знімати його.
Отже ... Нарешті я взяв собі трохи відпустки на роботі і зайнявся машиною. Добрався цього разу я до датчика рівня пального (той що знаходиться в баку), бо він не реагував ні на що
За допомогою молока, долота і "какой та матери" я демонтував датчик з баку. Побачене шокувало трохи (сам датчик і всі його компоненти були покриті товстим шаром корозії, підозрюю це через те що машина 9 років стояла з пустим баком ). Фоток процесу демонтажу нема бо не було фотіка під рукою. Отже відразу демонтувавни я зачистив всю корозію (ту до якої міг долізти), вскив релешку і побачив що дріт по якому "бігав" контакт обірваний в шести місцях. Це в принципі прирьодньо, 34 роки машині як не як
Далі демонтував з тої релешки кузок дроту і заміряв його опір тестером. !Для тих хто не в курсі справи, то такі релешки обмотуються "ніхромовим" дротом!
Звірив по таблиці ніхромових дротів у відповідності до опору на 1м погонний і визначив що товщина дроту 0,15 мм. Побіг на "Торпедо" і купив 2 метри того дроту (вийшло 5 грн ) . Думав купити в неті, але там продають катушками по 100500 метрів і ціна 500 грн .
Далі взявся за перемотку. Почав з кінця (де щільніша намотка). Саме перемотування здійснював по принципу "одине коло відмотав - інше намотав" щоб не промахнутись не тільки з кількістю намотувань але й з місцем посадки кожного витка (мікроскопічна ямка там присутня). Короче з тим ділом треба бути дуже обережним бо мотати треба з натяжкою а сам дріт тоненький і легко рветься. В мене на щастя все пройшло вдало.
Далі зборка і встановлення назад в бак
Під шумок того всього замінив трос спідометра (бо попередній, теж новий, мені "майстри" поставили криво і він тріснув), а також помалював номерні знаки по приколу бо мої були в жахливому стані а нові не хотів замовляти бо і так треба перереєстровувати.
Vanjabest, бляха, провтикав
Дякую! Постійні думки про перешивку салону мене переслідують
-------------------
п.с. Доречі перемотував бо новий такий датчик коштує 1000 грн + доставка з Німетчини
zinkevych, та вроді би так те що в баку нема бензи показує чітко ... тепер треба залити пального і побачу але мало б бути чьотко, перевіряв тестером - зміна опору така як має бути
Якщо хто не в курсі то у Львові з'явилась ще одна капрі і теж червона
Вчора познайомився з власником і сьогодні оглянув апарат Дуже достойна машинка і має неабиякий потенціал