Рекомендації та дискусії щодо вибору авто(комплектації, +/-)

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Opel omega b чи пассат б4
sashanova
Ім'я:Sasha
Стать:чоловік
Дякував (ла): 99 рази
Подякували: 156 рази
Re: Opel omega b чи пассат б4

Повідомлення sashanova » Сер, 19 березня 2014, 10:26

Я особисто їздив і на тому і на другому, в принципі як сказав zelja
омега, карщі комплекатації,карщий комфот, цікавіший салон і сам дизайн
, погоджуюсь лише з деякими нюансами :oops , комфорт в омезі бомбезний –особливо для задніх пасажирів (я їхав на ній на море, була купа часу то оцінити :-) ), але як тільки я пересів на водійське сидіння і поїхав…більшого розчарування від авто (іменно від керуванням ним) навіть важко пригадати :facepalm .. чомусь зразу виникли асоціації за Волгою –важка, велика не дуже маневрена задньоприводна баржа та ше й невеликим дорожнім просвітом (а під колесами дорога Львів-Хмельницьк) :cry , короче в тому авто їхати заднім пасажиром з лічним ваділою – бомба, їхати замість ваділи –ну нафіг, тепер Пасат, на перший суб’єктивний погляд програє Омезі у всьому, дизайн зовні, простовато-древнюватий салончик, короче не очікуєш віт тої машинки нічо такого :sing , н-но сівши за руль і поїхавши –відчуття кардинально міняються очікуванням, підвіска «сбита», рулиться чудово (проходження поворотів на швидкості з Омегою не порівняти), по тій же дорозі (Львів-Хмельницьк) їде так, ніби німці її для таких доріг і створювали, короче добротна машина на якій приємно їхати іменно водію, пасажиром тоже нічо но якшо пасажиром то в Омезі –комфортніше. Ну і відповідно резюме, якби брав би авто їздити пасажиром брав би – Омегу, якшо самому за кермом –однозначно Пасат. :-)

gribkoff777
Ім'я:Тарас
Стать:чоловік
Номер:BC ☻ AA
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:

Re: Opel omega b чи пассат б4

Повідомлення gribkoff777 » Сер, 19 березня 2014, 10:27

BOXER писав: знов порівнюють яблука з кавунами

:D :thumbup :teach
Хочеш миру - готуй Parabellum