Dikiy-Derskiy писав: Машина не моя, знайомого
???Dikiy-Derskiy писав: це просто репост я в ВК побачив
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Dikiy-Derskiy писав: Машина не моя, знайомого
???Dikiy-Derskiy писав: це просто репост я в ВК побачив
Лікар б.., можеш допомогти? дзвони на номер! а ці пусті балачки мені не потрібні не для цього темаDexter писав:мій діагноз - історія видумана, автор хоче шось продавати на форумі!
Яка різниця? Вже знайомий, спілкувався з ним, знаю деталі ситуаціїJarevych писав:Dikiy-Derskiy, так то твый друг чи просто хтось з ВК?Dikiy-Derskiy писав: Машина не моя, знайомого???Dikiy-Derskiy писав: це просто репост я в ВК побачив
люди різні бувають, в такі ситуації не попадають, можливо зворнутись за допомогою немають докого... от і получається.. він надіявся на краще...Ramon писав:Це анріалПацики ви шо там курите? Як так можна було? віддавати гроші кому попало ше й не запамятати машини і номерів
![]()
долярів 100, якшо взагалі шось дававveresen писав: Вніманіє вапрос: скільки власник міг б дати шахраю грошей?
Dikiy-Derskiy писав:вмене аналогічна версія була! це просто репост я в ВК побачив таке оголошення поспілкувався з власником розбрався детальніше зрозумів історія дуже, дуже не проста! вирішив тут попросити допомоги, бо ситуація неприємна, і думаю ніхто б не хотів буди на місці власника..Dexter писав:історія нереальна
ладно твій друг, лаханувся кілька раз підряд
але, як може викрадач так себе підставляти, прийти на зустріч, забрати гроші, не ховаючи лиця. а потім на своїй машині і з своїми номерами втікати від вас.
нагадую шо за таке від 4 до 8 років. а вартість вашій бесі 600 баксів, не більше.
мій діагноз - історія видумана, автор хоче шось продавати на форумі!
в тебе шо роздвоєнна особистості?? нашо двічі і по різному відповідати на мою фразу?Dikiy-Derskiy писав:Лікар б.., можеш допомогти? дзвони на номер! а ці пусті балачки мені не потрібні не для цього темаDexter писав:мій діагноз - історія видумана, автор хоче шось продавати на форумі!
все правильно... є ще можливість відстежити тел. але немає змоги добряче притиснути злочинця..ostin777powers писав:брате машина вже скоріш за все розібрана(розбирається), документів фактично нема...мілія тобі не вигідна по причині вартості авто, проблем більше....а вони просто ше трішки бабла зрубали на авто вокзалі...
А ті шо кажуть шо вони б так відверто не палились....ну-ну...не відомо чи то злочинці були чи доблесні бійці з ними![]()
будеш ти чи твій знайомий мати життявий досвід безцінний
Dexter, Легким движением руки машина стаэ на нашы номераDexter писав: то твоя машина?
але він уточнивМiсце роботи:СБУ Відділ боротьби з корупцією
колишнє місце роботи і то в Кийві
бо бісить! тому 2чі, ок???Dexter писав:Dikiy-Derskiy писав:вмене аналогічна версія була! це просто репост я в ВК побачив таке оголошення поспілкувався з власником розбрався детальніше зрозумів історія дуже, дуже не проста! вирішив тут попросити допомоги, бо ситуація неприємна, і думаю ніхто б не хотів буди на місці власника..Dexter писав:історія нереальна
ладно твій друг, лаханувся кілька раз підряд
але, як може викрадач так себе підставляти, прийти на зустріч, забрати гроші, не ховаючи лиця. а потім на своїй машині і з своїми номерами втікати від вас.
нагадую шо за таке від 4 до 8 років. а вартість вашій бесі 600 баксів, не більше.
мій діагноз - історія видумана, автор хоче шось продавати на форумі!в тебе шо роздвоєнна особистості?? нашо двічі і по різному відповідати на мою фразу?Dikiy-Derskiy писав:Лікар б.., можеш допомогти? дзвони на номер! а ці пусті балачки мені не потрібні не для цього темаDexter писав:мій діагноз - історія видумана, автор хоче шось продавати на форумі!
на рахунок "лікаря б." слова підбирай.то твоя машина?
стосується. шоб я знав куда звертатить в разі хамства з твого бокуDikiy-Derskiy писав: це не стосується теми!
і можеDexter писав: але він уточнив
Цитата:
колишнє місце роботи і то в Кийві
іDikiy-Derskiy писав: є ще можливість відстежити тел
ну якщо вже сбу не може, то фінішDikiy-Derskiy писав: немає змоги добряче притиснути злочинця..
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей