то зовн діаметр чи внутрішній?Mu$daY писав: мідною трубкою 8мм.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
E30 КОр4
- AntikvAr
- Ім'я:Микола Миколайович
- Стать:чоловік
- Номер:И8935ЛВ
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Mu$daY
- Ім'я:Вова
- Номер:ВС7779СТ
Re: E30 КОр4
Діаметр зовнішній, трубка італійська чищена азотом не від ГБО. Внутрішній діаметр не змінився думаю, так як в 34й входила така ж трубка в патрубки від двигуна;)
Drifthooift
- z@k
- Ім'я:Олег
- Номер:ВС6904АА
- Контактна інформація:
Mu$daY, Познімайте матриці обвісу
Про всяк випадок (не дай Бог звичайно) !

- Danko
- Ім'я:Danko
- Контактна інформація:

А немає альтернативи як відсунути ступицю, щоб не робити проставок в 10см? Бо так як ми розумієм, 30ка буде катати по місту, то па-ходу пєрєборчик получиться з проставками в 10см катати весь час...

NISMO DRIFT TEAM///
- Mu$daY
Ті випадки ніхто не виключаєz@k писав: Познімайте матриці обвісуПро всяк випадок (не дай Бог звичайно) !

Є але, нажаль, на 1-2см. і то під питанням. Пункт з установкою задніх койлів це не виключає, проблема в тому що кріплення стойки дуже близько до арки. Ну і каркас з салону завязаний на стакан по лінії її кріплення, тому думаю не айс виносити їх в боки так як койл і так буде створювати нереальний тиск на нього, якщо зробити там плече то ніяке усилення нам не допоможе.Danko писав: А немає альтернативи як відсунути ступицю, щоб не робити проставок в 10см?
10см. це товщина болванки, пардон. -1см на проточку під ЦО. + 2см. запасу так як під той обвіс вимагається проставка на 7см, а примірки вимагають більшого) Тобто ми спеціально вирішили зробити її більшою, поки. + отвори під болти і шпильки робляться на координатному станку, тому дисбалансу-резонансу бути не повинно навіть на тій товщині.
Незнаю з чого ви це зрозуміли, але 30ка по-суті "лаветний проект"Danko писав: Бо так як ми розумієм, 30ка буде катати по місту

- проставки не єдина незручність є ще алюмінєві сайленти, пачка резинок strong-flex, звук вихлопа який ніхто глушити не збирається, а він навіть на холостих він може викликати заікання у дітей і інфаркт у бабусь, шолом в місті Я особисто не одягну, а каркас з середини с46а висажує.
- кількість проробленої роботи не дозволить нашій совісті беззмістовно використовувати ресурс проекту

- в нас тепер "нова країна" в яку ми ввійшли з лишніми два з копійками літрами під капотом і кліткою в салоні котра, доречі, заборонена у місті

Та й взагалі зміст пересування по місту, як і можливість розчинилась в повітрі разом з країною 90х

Danko,
Ти сам по тому місту давно їздив? В мене в 36й розхід в два рази впав, а ти кажеш корч по місту

Drifthooift
- hrdrive
- Контактна інформація:
я поражуюся з вашої наполегливвості в кастомі...може якшовсе піде добре то потім запустите завод та в серію?
INTE®©ULLE®™
- Danko
- Контактна інформація:
Mu$daY, по проставках панятно...
А по корчі - незнав, що це не буде Daily drift взагалі...Планувався вроді проект для Удовольствія та развлєкух, так сказать...
Ну точно не лафетний проект...і не для участі у Дріфт етапах(ти так говорив), а переріс так якби в нього
...х.з. чи то добре, чи погано...Зустріти ексклюзівний корчік тепер можна тільки на Арені Львів...а це скучновато трохи буде...
, Люди хочуть свято кожний день
Їздив в суботу по місту...у мене все норм... на Спор розхід 11літрів може бути... навалювати можна тільки при умові сухої погоди, інакше Опасно, тому рухаюсь у таку погоду зі швидкістю 40км/год... В сочних поворотах навертаю боком, поки ніхто не насваривсі...
по доках у мене все ОК, RPS 2.0, болтовий каркас дозволений у місті... У мене Все норм
, все під це і розраховувалось щоб 200SX був Daily Drift, Drift for Fun 
А по корчі - незнав, що це не буде Daily drift взагалі...Планувався вроді проект для Удовольствія та развлєкух, так сказать...

Їздив в суботу по місту...у мене все норм... на Спор розхід 11літрів може бути... навалювати можна тільки при умові сухої погоди, інакше Опасно, тому рухаюсь у таку погоду зі швидкістю 40км/год... В сочних поворотах навертаю боком, поки ніхто не насваривсі...

NISMO DRIFT TEAM///
- Mu$daY
Якшо все буде добре куплю собі віртальотhrdrive писав: якшовсе піде добре то потім запустите завод та в серію?

По темі казали, вийшло, буде і т.д. Думав впринципі всім зрозуміло, що ситуація в суспільстві і країні м"яко кажучи перевернута. Тому публічно не маю права висловлювати свої плани на будь-які протиправні дії, а виїзд даного ТЗ на дорогу загального користування є порушенням ПДР, якого ми дотримуємось. Чого і всім бажаємо

Свята вистарчить на всіх повірте. Життя в 30ки буде дуже веселе і яскраве. То шо воно Ареною-Львів не обмежиться то факт. Питання етапів, змагань і т.п. думаю зараз обговорювати не варто, шось не той час, впринципі.
Ну так Я з самого початку кажу тобі шо в нас реально корчDanko писав: все під це і розраховувалось щоб 200SX був Daily Drift

Drifthooift
- _Ramp_
- Дякував (ла): 14 рази
Mu$daY, Вова коли морду будете збирати?
„Борітеся – поборете!
Вам Бог помагає!
За вас правда, за вас слава
І воля святая!”
Вам Бог помагає!
І воля святая!”
- Danko
- Контактна інформація:
То вже лишнє булоMu$daY писав:Ну так Я з самого початку кажу тобі шо в нас реально корчDanko писав: все під це і розраховувалось щоб 200SX був Daily DriftА корч не розраховується під місто, так як костюм адідас під весілля не шиють
Ми по принципу або робим добре, або не робим ніяк намагаємось жити

NISMO DRIFT TEAM///
- Mu$daY
Danko,
Я тебе ображати не збирався, якшо ти про то. Я виклав своє бачення поняття, яке вважаю вірним. То шо Нісан і Беха різні тож і так ясно, нє?) Я ж не просив тебе Нісан корчом називати і на озеро на ньому ганяти?
Такшо місьє піс-пардон удачі
І давай краще шось робити, а не вбивати час один- одного.
Я тебе ображати не збирався, якшо ти про то. Я виклав своє бачення поняття, яке вважаю вірним. То шо Нісан і Беха різні тож і так ясно, нє?) Я ж не просив тебе Нісан корчом називати і на озеро на ньому ганяти?
Такшо місьє піс-пардон удачі

І давай краще шось робити, а не вбивати час один- одного.
Drifthooift
- Konsperant
- Ім'я:Богдан
- Контактна інформація:
Mu$daY, задній бампер в арку буде врізатися? чи плавний перехід буде?
They can't stop us
Let 'em try
For heavy metal
We will die!
We will die!
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
а можна "не в двох словах" ???
і ззаду я б відрізав ту частину арки шо біля бампера, шоб народ ззаду закидувало кавалками резини
і ззаду я б відрізав ту частину арки шо біля бампера, шоб народ ззаду закидувало кавалками резини

Хондоводи настільки сурові....
- Ім'я:Олег
- Номер:ВС6904АА
- Контактна інформація:
А пороги?
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
Mu$daY писав: Ми по принципу або робим добре, або не робим ніяк намагаємось жити

Тимбільше "дейлі райд" в тебе є

Гарно виходить.. вже реально просвічується фінішна пряма.
Шо з спідометром?
- _Ramp_
- Дякував (ла): 14 рази
Mu$daY, Вовка всі прегради важкі подолені,лишились останні деталі довести і все буде пучком,Бабасік,Ти,Радуга Тім зтим всі справиться не Ачкуй 

„Борітеся – поборете!
Вам Бог помагає!
І воля святая!”
Вам Бог помагає!
І воля святая!”
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей