Не подобаеться то шо там задній привід і АКПП
Які +/- в цього авто.як воно в обслуговуванні

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
після пріори отетерієш від цінVIK17 писав: як воно в обслуговуванні
тоже розглядав цей варіантT5-R писав: 320цді
+1Konsperant писав: автомати то без коментарів, а от чим ЗП не влаштував?
у Львові на нього ГБО не поставлятьasteroid писав: S63amg треба радити
привик до передньопривідних...може то з часом пройдеKonsperant писав: чим ЗП не влаштував?
Рома як вступим в ЄС то можна буде подумати...коли ціни будуть як в нихasteroid писав: S63amg треба радити
нє нє, таке як в пріори тільки в баксах може стосуватись БМВ Е-30, Е-34, МВ 124. 220 на декілька рівнів вищеVIK17 писав: напевно обслуговування так як в пріори тільки в $)
T5-R писав: нє нє, таке як в пріори тільки в баксах може стосуватись БМВ Е-30, Е-34, МВ 124. 220 на декілька рівнів вище
я б не радив, розхід в них відрізняється (порівнюю з 5л.) в 2літри а вот мощності набагато більше чується.T5-R писав: радив би 320цді
крім розходу є ще багато показниківSlim_1 писав: я б не радив, розхід в них відрізняється (порівнюю з 5л.) в 2літри а вот мощності набагато більше чується.
на s500 гідро-пневматичний елемент 20.000 грн. коштував років зо два наздasteroid писав: а і ще пневмостойки не дешеві, зато комфортно їздити
сусід має S500...як підїхав під гараж то думав що грузовик приїхав...двигун там сила..аж мурахи по шкірі бігаютьSlim_1 писав:я б не радив, розхід в них відрізняється (порівнюю з 5л.) в 2літри а вот мощності набагато більше чується.T5-R писав: радив би 320цді
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей