Є проблема, яка виражається в тому, що насос гідропідсилювача починає "зудіти" після прогріву, руль на місці крутиться туговато, обороти після початку крутіння рульом "просажуються" і так далі... коротше всі симптоми бага в системі рульвого управління.
Вхідні дані:
- насос ZF-parts (Чехія) брав в поважаємого тут форумчанина, пробігу фігня з хвостиком (з часу заміни).
- трубки всі нові і оригінал.
- бачок новий оригінал.
- рульова рейка реставрована тисяч 30 назад, не гримить не соплить і так далі...
- жужа зелена також оригінал
- коли всьо мінялось - все промивалось тим же оригіналом, благо ціна дозволяє таку шалость...
- жужа в бачку не пузириться і не бурлить, рівень не падає, в нормі і нічо ніде не тече..
Перед тим як лізти в джунглі Ауді-клуба держави агресора, хочу запитатись тут, може хто вже мав такий квест від ауді на теренах Львівщини? Якщо мав, як вирішив то питання... Варіанти продати і "покрасити і викинути" не пишіть...
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
дайте хтось консультацію по гідравліці AUDI
- VIK17
- Ім'я:Віктор
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: дайте хтось консультацію по гідравліці AUDI
Думаю що кольца пішли спати....тиск в насосі зменшився і тому туго крутиться..моя думка
Ремкомплект г/у - 30$
Ремкомплект г/у - 30$
- baramelik
- Ім'я:Володя
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: дайте хтось консультацію по гідравліці AUDI
то може бути таке в свіжому насосі?
задаю це питання бо походу той насос за partnumber'ом йде як деталь відновлена на заводі виробнику...
задаю це питання бо походу той насос за partnumber'ом йде як деталь відновлена на заводі виробнику...

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість