Опрацьовується в комітетіKELEVRA писав:Шота я не шарю ! То коли будуть голосувати ?! Чи вже проголосували ?!![]()
Останній етап проходження: Надано для ознайомлення (06.03.2014)
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Опрацьовується в комітетіKELEVRA писав:Шота я не шарю ! То коли будуть голосувати ?! Чи вже проголосували ?!![]()
Самі ярі з піною на роті будуть доказувати, шо "нове то є нове", "не треба мені європейського шроту", "ту шарашкіну контору прикриють" і купуватиvovazilvova писав:та я шось недумаю шо за то проголосують....
то дійсно то саме шо розтаможку відмінити.... люди перестануть форзи купляти...![]()
Та навряд чи тільки для прикордонної зони зроблять. Принаймі, в законопроекті йдеться просто про зміну строків транзиту до 100 днів. Тай таки дійсно, якшо шо, то мене, наприклад, колєга в Володимирі-Волинському не проти прописатище якщо людям що живуть в прикордонній зоні то пів біди....
ну але в нас люди масово почнуть приписуватися в прикордонну зону і за 3 роки всі поїдуть за самоходами в Польщу...![]()
Dexter писав: резидент, нерезидент. тотільки для нас таке щастя в 5 днів
всюди де нема васадзе, ціни демократичніSpeedo писав: навіть в тій самій Грузії ціни на б.у. іномарки - дещо демократичніші
я так розумію це сам Васадзе має одобрити закон про 100 днів?Таріе́л Ша́крович Васа́дзе (*15 вересня 1947, Супса, Ланчхутський район, Грузія) — народний депутат Верховної Ради, президент ВАТ «Українська автомобільна корпорація». Член Фракції Партії Регіонів, Голова підкомітету з питань тарифного та нетарифного регулювання зовнішньої торгівлі (включаючи питання антидемпінгових розслідувань) Комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики
Ну і я про то. Лиш, якщо приймуть, то не раз місцяць, а раз в триSpeedo писав: Ну ясно, напевно закон "імені Васадзе", інакше не будуть всякі-там "таврії"-"ланоси"-"віди" купувати... а вся Західна Україна буде "раз в місяць" кататися![]()
І то правда. Там приблизно 30% (а не 300%) від вартості машини розмитнення коштує.Speedo писав: Сподіваюся, що тепер вже щось зміниться, бо, кажуть, що навіть в тій самій Грузії ціни на б.у. іномарки - дещо демократичніші
поки не подорожали вдвічіSt-ART писав: зразу їду по новий самохуд, поки ще ажіотажу нема
Теоретично - при правильно оформлених документах можна. Але поки такий період, що ще нічого не ясно. Десь там вже проходять чутки, що знову на рік впускають комерційні авто. Але наразі краще почекати поки все стане на свої місця, і тоді вже щось вирішувати. Он, може зроблять транзит 100 днів, і ніяких фірм не треба буде.vovik писав: Фірма в Україні на 95% належить пшецькій фірмі. Чи можливе виористання їхнього авто в службових цілях на Україні? ну і само собою якщо так, то які коридори?
Вже майже рік поляки можуть вигнати не більше 2х машин в рікdudich писав: так як на поляку 600 машин висить
закон ще не прийняли..... а вже є бажаючі за енну суму прописати в себе.rubilnik писав: та ніхто не захоче когось до себе приписувати
??????? особисто на мому більше 10, це тількі ті що я приганяв і помагав оформляти в цьому роціMu$daY писав: Вже майже рік поляки можуть вигнати не більше 2х машин в рік Можливо трохи помилився, але якось так.
St-ART писав:17000 грн. На жаль. Треба було завчасно продумати, що робити. Якщо б машина була не на шроті, можна було би заплатити 8500 грн штафу і виїхати (якщо там, звичайно, було ще на чому виїжджати). Так само можна було зробити довідку про ДТП і повне знищення авто, з цією довідкою - на митницю, і вони б зняли машину з бази. А так - навряд чи щось тут можна зробити. Фіктивний виїзд без авто зараз організвувати майже неможливо. Співчуваю.nata писав:SOS!!!Підкажіть, будьласка,що зробити в такій ситуації: син вїхав,як співвласник на Україну на пол.реєст. в 01.12.2013. -розбив машину,здав на шрот,в Польщі оформив,що продав 10.12.2013 на Україні(зареєстрована умова 16.12.2013).Довідки зі шроту немає.В даний час прийшло повідомлення зявитись на митний пост для вияснення ситуації,так як він був транзитом і не виїхав з України. Чи потрібні якісь додаткові документи?.Чи вліплять штраф?і скільки?
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 27 гостей