Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
LEgEnDA писав: а ремонт мотоцикла в разі чого також оплатиш, чи пивом?
На ровері вміюandriy320e30 писав: OnePro, спочатку на ровері треба вчитись принцип похожий
Оплачу. Але надіюсь нічого такого не станетьсяLEgEnDA писав: OnePro, а ремонт мотоцикла в разі чого також оплатиш, чи пивом?
Хочу купувати. Доречі, порадьте якийсь стрітовий не дуже дорогий мотоцикл(бажано високий, бо в мене ріст 187)Dexter писав: OnePro, купи собі мот і тоді на ньому хай вчать.
чи ти хочеш просто навчитися їздити і в майбутньому не будеш купляти мот?
є Suzuki Bandit 250, якраз для навчання, більшого і не потрібно.OnePro писав:Хочу купувати. Доречі, порадьте якийсь стрітовий не дуже дорогий мотоцикл(бажано високий, бо в мене ріст 187)Dexter писав: OnePro, купи собі мот і тоді на ньому хай вчать.
чи ти хочеш просто навчитися їздити і в майбутньому не будеш купляти мот?
знов сі продає?DaimlerBenzE500 писав: є Suzuki Bandit 250, якраз для навчання, більшого і не потрібно.
скут та мот зовсім інші параметри,якшо вчитись то тре починати з 125 кубіків,на власному досвіді знаю(бо теж вчуся)myzikk писав: Може вартує взяти скутер в оренду? а потім пробувати на мотоцикл сідати?
чьот я не бачив щоб ти касу з блонд і брюнеток за таке бравLEgEnDA писав: OnePro, а ремонт мотоцикла в разі чого також оплатиш, чи пивом?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 22 гостей