Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Я їздив на німцях і японцяхcdrom писав:Viza, купиш німця, поговоримо![]()
Окcdrom писав:ай, молодець. Трохи подорослішаєш, купиш, тоді і поговоримо. І більше не пиши тут не по темі. Велосипед ще дешевше обслуговувати, ніж ваз. А можна ще пішки ходити. тема не про то. Тут німецький і японо автопром пісочать
Viza писав: За одне ТО японця чи німця можна 5 років ваз обслуговувати
:santaa) Мені страшно :santaa) Народ такий дивний, купили японський шлако пром і думають, що всіх наіпалиAnGeL писав:Viza, аргументуй :santaa) ти ще такий зелений, і незнаєш шо за такі слова тебе тут можуть зжерти з потрохами... правда зараз не час, але всетаки, май на увазі
Всі ці параметри у Ваза на дуже хорошому рівні, не потрібно вводити людей в омануAnGeL писав: я вже не говорю про двигуни, динамічні характеристики, комфорт, безпеку, керованість, т:facepalm
Ти краще свій Сівік помий, може знайдеш нові вмятини, адже він зроблений з крила КрАЗуStuff писав: ти ножки помив? Мама сказала пора спатки
Viza писав: А Китайці це взагалі жах, ціна як в німця, а якість як в японця
AnGeL писав: я вже не говорю про двигуни, динамічні характеристики, комфорт, безпеку, керованість
це у вазах безпека присутня ?Viza писав: Всі ці параметри у Ваза на дуже хорошому рівні, не потрібно вводити людей в оману
Ні, в мене німець :santaa)Dexter писав: в тебе часом не ваз 2107 чорна??
Я просто вас тролю, а ви ведетесь.AnGeL писав: Пацани!!! в хоть шарите, шо в нас живий тазодрочер???
2108 німецької зборки?Viza писав: Ні, в мене німець
то ти так думаєш...настравді ти сам себе тролиш, сам на то ведешсяViza писав: Я просто вас тролю, а ви ведетесь.![]()
![]()
![]()
Саме так!!!Dexter писав: 2108 німецької зборки?
Dexter писав: то ти так думаєш...настравді ти сам себе тролиш, сам на то ведешся
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей