".. и эти люди запрещают нам ковыряться пальцем в носу... "rubilnik писав: заберу мінус за якість відео, то просто об"єктив був грязний

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
".. и эти люди запрещают нам ковыряться пальцем в носу... "rubilnik писав: заберу мінус за якість відео, то просто об"єктив був грязний
я, але вже давненько продав.Bugs_bunny писав: Genius DVR-590
Бери любий, який з вигляду більше подобається і зручніше встановлюється в авто. ІМХО, за ті гроші всі реєстратори однакові.(це про нові). Може продавці щось порадять толковіше ще.Igor2011 писав: ціна орієнтовно 250-300 грн
Приблизно так само думаю, але може хто користувався такими і щось скаже стосовно їх реальної роботи.Bohdan писав:Бери любий, який з вигляду більше подобається і зручніше встановлюється в авто. ІМХО, за ті гроші всі реєстратори однакові.(це про нові). Може продавці щось порадять толковіше ще.Igor2011 писав: ціна орієнтовно 250-300 грн
За той можу сказати тільки що він в спеку гріється і може підвисати час від часу, а так загалом на свої гроші того вартуєIgor2011 писав: 3) DVR Vehickle Blackbox
Дякую. В тих реєстраторах непогані для таких цін характеристики. Тільки якщо будуть якісь глюки, то вже будуть мої проблеми, бо гарантії нема, продавців не знаю.Jarevych писав: За той можу сказати тільки що він в спеку гріється і може підвисати час від часу, а так загалом на свої гроші того вартує
юзаю Qstar A5city, всі заявлені функції працюють, тоньший від того, що по ссилці, розміри десь 6,5х,6,5х1,5 , де обєктив може до 2см має. З плюсів ще виділю обєктив в нижній частині корпуса, тобто регік можна максимально вверх на скло вчіпити (в мене за джеркалом майже не видно)axel писав: Якість зйомки тільки HD.
І щоб був якнайменшим.
axel писав:Короче, треба реєстратор.
Є 2 критерії:
Якість зйомки тільки HD.
І щоб був якнайменшим.
Найменше що знайшов це X-Digital AVR-FHD-501 Mini.
http://avtozvuk.ua/info/31612
Хтось мав досвід користування цією технікою?
він змахує на копію Genius 590 тільки без написів і ФХД, навіть кольорова гама та сама)))) по розмірам вони майже ідентичні з HP F200, Qstar A5sapphir писав: Подивись на G3W Super mini. Novatek 96650 + WDR + 0330
Ніхто і не претендує на оригінальність ( варіантів корпусів є щтук 20 і всі їх використовуюють ). Просто за ті гроші він дуже непоганий апарат з сучасним залізомMAGYLA писав:він змахує на копію Genius 590 тільки без написів і ФХД, навіть кольорова гама та сама)))) по розмірам вони майже ідентичні з HP F200, Qstar A5sapphir писав: Подивись на G3W Super mini. Novatek 96650 + WDR + 0330
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей