Нормальный нетошнот. А вот все остальные в видео - типичные тошноты.
Еще пару правок пацану сделать надо - он зачем-то пропускал пешеходов и стоял на красный (мог бы по бордюру проехать). В общем ему есть еще куда расти.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
цікаво, що б ти сказав якби тобі вилетів такий "красавец" як на відео починаючи з 1-10 секунди і до 1-20.Stuff писав: Називати лошарою людину яку не знаєш і бажати йому камаза...нуу, це більше оприділяє автора поста...може і його афганський смертник теж десь поруч...
ну тоді вибачай. Думаю як би будь-хто був за рулем і в лоб летів такий льотчик, то побажав би не тільки "лучей поноса" )))))Stuff писав: xxfOxx, я не за таку ізду, я проти таких постів!
люто плюсуюmikenat писав:Да ладно вам собачится.![]()
Нормальный нетошнот. А вот все остальные в видео - типичные тошноты.
Еще пару правок пацану сделать надо - он зачем-то пропускал пешеходов и стоял на красный (мог бы по бордюру проехать). В общем ему есть еще куда расти.
Мені не потрібно його знати. Я все вже побачив + чувак тим явно гордиться. Всіляке в житті буває і часом дійсно треба, але вивалювати свій кал на ютюб і ордитися цим...Stuff писав:Називати лошарою людину яку не знаєш і бажати йому камаза...нуу, це більше оприділяє автора поста...
Це явно не наш випадокAnGeL писав: а якшо хтось їде швидше потоку, при тому не створюючи аварійних ситуацій, то нехай собі їде.
красавчік навєрно реальнийStuff писав: Felix, є такий парень
Скажену собаку лікувати недоцільно. Простіше усипити :santaa)Stuff писав:AndrewK, тобі про штани а ти про футболку
+1Felix писав: а то на перехрестку липинського-замарстинівська він стартував слабше, ніж я в супер-пенсіонному режимі
То є Я, так розумію:D купе 7779СТFelix писав: до речі, а хтось знає такого собі чувачка на бімері тройці (вроді купе чи то кінця 90-х чи трошка свіжіше), який інакше як дв дріфті їздти не може?
і номера в нього вроді чи з трьома 7-ками чи трьома 9-ками, а?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 27 гостей