Минулої весни виклав на авторіа, вже майже продав, але дещо помінялось і дав задню.-Driver- писав: продаєш? можу розглянути як варіант...
Зараз впринципі розглядаю варіант продажу.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Минулої весни виклав на авторіа, вже майже продав, але дещо помінялось і дав задню.-Driver- писав: продаєш? можу розглянути як варіант...
не розглядаю. Розхід - космос, комфорт - 0, вигляд - ригательнийAnGeL писав: ланос
не геть-суто. І для роботи, і для себе. Я по роботі не вожу нічого, крім себе. Машинка буде проїжджати по 500-700 км в тиждень. Оскільки їздити буду по західні Україні здебільшого (рідше - в Київ) - то потрібно машину з надійною ходовою. Наскільки знаю, в сівіках ходова хоч дорога, зато витривала.AnGeL писав: якшо геть-геть суто для роботи
AnGeL писав: 5 сівік
то такий?AnGeL писав: по суті то той самий 6 (ек)
такий сівік теж розглядається до покупкиAnGeL писав: так, такий мене ті 2 кузова в хетчі пруть капєц, але обидва дефіцит, більшість всі ушатані. ходова там ну дуже подібна, якшо не ідентична.
буду знати. Значить неспішно шукається EG або EK в доброму стані.AnGeL писав: -Driver-, так. в народі той що по ссилці то йожик, EG, а наступний то ЕК. ну то образно.
айнепиздиStuff писав: йожик кузов самий крутий в цицика
теж так думаю. Поможи знайти живого. З менеStuff писав: йожик кузов самий крутий в цицика
ну дик, я ж не писав, що дешева, писав, що файна :)andriy320e30 писав: зато там майже 170 конів .то не шутки на таку массуале там ціна напевно космос
я так і казав, що в бюджет нікак не влезіт )AnGeL писав: xxfOxx, тоі вітяй певно цінять як рідну маму, в18, рекаро, короче капєц![]()
ходова походу різна нє? то ж якраз фішка, що ходову переробити трохи, на англійках лишилась майже така як була, а на японках переробили.AnGeL писав: шо для таких потреб візьму 5 сівік, їх живих ше так в кілька разів менше, по суті то той самий 6 (ек)
та я в принципі теж за нього, але ше грошей на руках не маю. А так вже би брав. З вигляду - стан гудxxfOxx писав: я всетаки за той синій цівік 1.5 походу ековтек, суперекономний і 115 коняк :) вроді і люк і кліма є, що ше тре
аргументуй плзStuff писав: супердибілізм той ековтек
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість