чьо морозишся?A1 писав: я би мав їхати з CAT, але морожусь

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
чьо морозишся?A1 писав: я би мав їхати з CAT, але морожусь
бо в мене немає равликаBOXER писав: чьо морозишся?
сучасна хонда вже робить авто для пенсіонерів. ні на ЮСА ні на європейському ринку немає R-версій, тай на сайтах компанії ніде намає вказано динамічних характеристик, а є тільки паливна економічність, опції, розміри багажника, кількість підстаканників і т.д.vovka писав:я знаю одну хонду атмосферну 1.8 яка думаю може трохи дати жару ГТІ, ну принаймні ганебно не злиє :) +- сток, просто не строго заводська оригінальна JDM ))
а шо хонда навіть під заказ не возить у Львів якісь заряжені версії ?
new CTR and NSX are coming...RULES писав: сучасна хонда вже робить авто для пенсіонерів. ні на ЮСА ні на європейському ринку немає R-версій, тай на сайтах компанії ніде намає вказано динамічних характеристик, а є тільки паливна економічність, опції, розміри багажника, кількість підстаканників і т.д.
ще нема)A1 писав:new CTR and NSX are coming...RULES писав: сучасна хонда вже робить авто для пенсіонерів. ні на ЮСА ні на європейському ринку немає R-версій, тай на сайтах компанії ніде намає вказано динамічних характеристик, а є тільки паливна економічність, опції, розміри багажника, кількість підстаканників і т.д.
або пацюки в гаражі поласують тими дротикамиHacK писав: а якщо десь дріт прогниє чи обірветься, тоді тапки?
В мерса такі гальми на 211 кузові до рестайлінгу. Є певна кількість спрацювання і вуаляAnGeL писав:цікаво як там буде з зворотнім звязком і інформативністю. думаю шось таке наближене мусить бути, але то десь так як електронна педаль газу. в мерседеса електронна педаль гальм вроді. короче ше трошки, і всі засоби керування будуть електронними, і тоді можна спокійно буде керувати автомобілем дистанційно.
Ну хіба що на презентації вражаюче, максимум поки авто на гарантії. А потім починаються попандоси...AnGeL писав:pavlo09, ну я не знав толком про то нічо, просто знав шо таке є. на презентації виглядало вражаюче
так я власне порівняв порівнювальні мотори, не рівняв ж з 1.9TDI))Stuff писав: RULES, ти про різницю в суті того мотора взагалі читав?
то одні з найкрутіших моторів .тримають більше 1000 конів. там і турбіни 300к лєгко виходжують . про субару тоже чув шо вкладиші провертає часто .Навіть на турбогаражі говорили що мотори Г-но .краще вже еволюшн братиRULES писав: S6 - 2.2 230
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей