а аккорд таки накручений, там супорта червоні стоять і гайки колісні титанові

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
другий раз тобі пишу - не позорсяCAT писав: давайте хай акорд зімною поїде! в мене 2.0 на автоматі
по потужності різниці немає.T5-R писав: поясніть мені в чому різниця 2.4 від 2.4 тайп ес? на папері потужність однакова чи я зле дивлюсь
немає різкого старту і передаточні числа в коробці зле підібрані, на ручці це лічиться, на автоматі - ні. Доречі в ручному режимі веселіше їдеться, або на Д3.Stuff писав: Хер знає як там на ручці але на автоматі 7ий аккорд 2,4, суб'єктивно, по жопоміру,, не їде взагалі
всі сучасні Хонди придушені зеленими, та й не тільки Хонди.AnGeL писав: А1 мене поправить, але в 8 там вже зовсім гинча система управління двигуном, і він напевно трохи придушений нормами
за рахунок обвісу, візуальноStuff писав: вроді тайп ес виглядає нижчим, може ходовка інша або обвіс робить ілюзію...
готовий за 10% від вартості авто злити ПікачуBabak писав: коли гонка?)
я шось не бачив де ти мені писав... я готовий їхати будь коли, головне шоб дорога суха була..A1 писав: другий раз тобі пишу - не позорся
з ким ти готовий їхати ?CAT писав: . я готовий їхати будь коли, головне шоб дорога суха була..
комплексуєш, що купив не достаньо швидку тачку і хочеш самоствердитись за рахунок завідомо слабшого автомобіля?CAT писав: з хондою)
Твоя логіка, нагадує мені одну учасницю цього форуму з голубою машинкою на аватарі.CAT писав: а шо всі стокові хонди завідомо слабші за нещасний GTI? тоді сорі.. чекаєм поки буде достойна
я би мав їхати з CAT, але морожусьBOXER писав: так хто з ким буде їхати?
печалькаCAT писав: зайшов на сайт хонди, ніодна з представлених машин на нашому ринку не виїзджає з 7 секунд до 100 (причому там є машини з 3.5 літровим двиглом), про який спорт можна говорити
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей