Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
поможіть настроїти мережу
- byte
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
В мене виникло два дууужеее важливі питання, хто має досвід/уяву/поняття поясніть будь ласка!
1.
Маю вдома комп і ноутбук з’єднані через д-лінк свіч в мережу. В той же свіч втикнутий і АДСЛ модем Callisto 821+. Мережа паше нормально, але як зробити так, щоб інет був і на ноуті і на компі одночасно? Думаю що це можливо, може хтось вміє, поясніть, плззз!!!
2.
Маю в офісі два компа і ноут. Задача полягає в тому, щоб створити між цими трьома машинами мережу, але щоб ноут був втикнутий через Ві-Фі. Для цього тре точку доступу, от пропонують мені на ТДБ D-Link DWL-2100AP. То тре буде ше шось до неї, чи вона може бути як свіч?Як той вайфай налаштувати?
Може є якісь ссилки, якщо це казково довго і складно?
всім наперед вдячний!
1.
Маю вдома комп і ноутбук з’єднані через д-лінк свіч в мережу. В той же свіч втикнутий і АДСЛ модем Callisto 821+. Мережа паше нормально, але як зробити так, щоб інет був і на ноуті і на компі одночасно? Думаю що це можливо, може хтось вміє, поясніть, плззз!!!
2.
Маю в офісі два компа і ноут. Задача полягає в тому, щоб створити між цими трьома машинами мережу, але щоб ноут був втикнутий через Ві-Фі. Для цього тре точку доступу, от пропонують мені на ТДБ D-Link DWL-2100AP. То тре буде ше шось до неї, чи вона може бути як свіч?Як той вайфай налаштувати?
Може є якісь ссилки, якщо це казково довго і складно?
всім наперед вдячний!
- weber
- Стать:чоловік
Re: поможіть настроїти мережу
1. якщо модем не у режимі бріджа, а схоже в режимі, то всьо і так має робити. На обох компах ставиш гейт - ІР модема.
Якщо модем у режимі бріджа, то подивись чи можна ppp з'єднання робити з модема і перевести його у режим роутера. Тоді написане вище буде в силі.
Якщо ти ніц не поняв, тоді скажи як ти конектишся в нет через модем.
2. так требе точку доступу і все. Більшість точок мають і свіч в собі. Бери з ним, щоб підключити комп і нет туди.
Якщо модем у режимі бріджа, то подивись чи можна ppp з'єднання робити з модема і перевести його у режим роутера. Тоді написане вище буде в силі.
Якщо ти ніц не поняв, тоді скажи як ти конектишся в нет через модем.
2. так требе точку доступу і все. Більшість точок мають і свіч в собі. Бери з ним, щоб підключити комп і нет туди.
- Just be
1. Той модем не є роутером, якщо ти його втикнеш в світч то нічо від нього не доб"єшся. Треба щоб ним хтось керував. Варіант, або ставити сервак з двома мережевими картами, в одну втикати модем, іншу в світч, і щоб він займався тим всім. Або купувати адсл-роутер, який має в собі світч, вміє сам конектитись і роздавати траф.
2. В мене такі 2 точки, якість зв"язку на відстані не фонтан ... але то таке, для офіса вистарчить. Втикаєш в світч, настроюєш секюріті, і рубишся в кантру з ноута =)
2. В мене такі 2 точки, якість зв"язку на відстані не фонтан ... але то таке, для офіса вистарчить. Втикаєш в світч, настроюєш секюріті, і рубишся в кантру з ноута =)
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
1 незнаю на рахунок того як сказав вебер, але якщо нічого не піде то зроби шоб інет ішов з одного компа на другий...
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Just be, по першому пункту: ха-ха!
Треба вміти конфігати просто
weber,
byte, зайди у форум сайта ixbt.com, пошукай по ОГО і АДСЛ, там є тема десь на більше 30 сторінок з описом як наконфігати твою першу проблему. Десь так так на сторінці 5ій чуваки кинули лінк на доку по цьому
Успіхів у мучєніях 
Треба вміти конфігати просто

weber,
якраз схоже що якраз не в режимі... Треба помудохатись з настройками..weber писав:, а схоже в режимі,
byte, зайди у форум сайта ixbt.com, пошукай по ОГО і АДСЛ, там є тема десь на більше 30 сторінок з описом як наконфігати твою першу проблему. Десь так так на сторінці 5ій чуваки кинули лінк на доку по цьому

- Just be
Дай лінк, на опис як той модем настроювати і використовувати не через пряме з"єднання.pikach00 писав:Треба вміти конфігати просто
- Denja
- Тюнінг клуб
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
pikach00, +1, штук 5 роутерами вже настроїв - все ідеально.
2. 624, або 524 длінк тобі поможе.
2. 624, або 524 длінк тобі поможе.
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...
- Denja
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
Just be, Гугли-інфи море.
- byte
- Контактна інформація:
weber,
шось троха поняв.
навіть вже пробував: в свойствах прописував ІР адреси, основний шлюз(тіпа ІР модема), DNS адреси укртелекома. Мережа не впала але інет не роздаєтся. До інета я конекчуся через логін/пароль(тіпа стандартна прога віндовса для конекту).
Модем не є роутером, але адмін з укртелекому бився в груди шо може його прописати як роутер.певно дам хай попробує.
От я власне і хотів, щоб на компі я законектився, а ноут з компа черпає. Так можна?
Ще чув про прогу Юзергейт(то якийсь проксі сервер), але я не по тем делам мастер, і того особливо нічо не хотів ламати. Just be,
Just be, маєш на увазі, що до тої точки тре ще купувати свіч?
а,ще одне,та точка доступу як тяне через стіни? Наприклад, вдома на другий поверх потяне з першого?
шось троха поняв.
навіть вже пробував: в свойствах прописував ІР адреси, основний шлюз(тіпа ІР модема), DNS адреси укртелекома. Мережа не впала але інет не роздаєтся. До інета я конекчуся через логін/пароль(тіпа стандартна прога віндовса для конекту).
Модем не є роутером, але адмін з укртелекому бився в груди шо може його прописати як роутер.певно дам хай попробує.
От я власне і хотів, щоб на компі я законектився, а ноут з компа черпає. Так можна?
Ще чув про прогу Юзергейт(то якийсь проксі сервер), але я не по тем делам мастер, і того особливо нічо не хотів ламати. Just be,
Just be, маєш на увазі, що до тої точки тре ще купувати свіч?
а,ще одне,та точка доступу як тяне через стіни? Наприклад, вдома на другий поверх потяне з першого?
- pikach00
Во-во.. Тим більше я прямо вказав у якому форумі і по яких словах шукатиDenja писав:Just be, Гугли-інфи море.

-
- Ім'я:Андрій
маньяки)))
читаю то всьо як блондінка про будову карбюратора
читаю то всьо як блондінка про будову карбюратора

ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...
- Dark Wind
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Тарас
- Номер:не модний
- Контактна інформація:
1. А не простіше замісь того калісто поставити адсл маршрутизатор за 34 долара, і не парити собі мозги?
2. треба ту точку і модем, і паро хвилин шоб настроїти.
свіч заканає 5 портовий, 1 порт в один комп, 2 порт в 2 комп, 3 порт в вайфайку.
2. треба ту точку і модем, і паро хвилин шоб настроїти.
свіч заканає 5 портовий, 1 порт в один комп, 2 порт в 2 комп, 3 порт в вайфайку.
Путін [цензура].
- Just be
Якщо ти настроїв 5 таких модемів, то напиши в двох словах як ти його настроював.Denja писав:Гугли-інфи море.
Воно мені особо не треба, просто цікаво, не знаєш як то не пиши. Тільки вмієш всяку х.н. писати тіпа "гугл".pikach00 писав:Во-во.. Тим більше я прямо вказав у якому форумі і по яких словах шукати
byte, той 2100АР є тільки wi-fi, для використання його в мережі треба втикати в світч.
Вона в мене тяне між двома будинками, відстань в районі 50 метрів, але швмдкість не дуже ..byte писав:а,ще одне,та точка доступу як тяне через стіни? Наприклад, вдома на другий поверх потяне з першого?
- pikach00
Just be, В мене зараз такий же можем в режимі моста. Вчитель з мене хрєновий шоб докладно розказувати тому сказав де можна знайти доку в якій розписано по пунктах.
Ше питання будуть?
Ше питання будуть?
- Denja
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
Just be, стукни в аську...
- byte
- Контактна інформація:
pikach00,
Буде. Одне.
З вайфайом розібралися.
Маючи ноут+комп+калісто+свіч можна настроїти то шо я хочу пофіг як? шоб я дурно не мучив ноги...
Буде. Одне.
З вайфайом розібралися.
Маючи ноут+комп+калісто+свіч можна настроїти то шо я хочу пофіг як? шоб я дурно не мучив ноги...
- *Lesyk*
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Олександр
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
Він якраз є роутером,просто в настройках складний.Just be писав:1. Той модем не є роутером, якщо ти його втикнеш в світч то нічо від нього не доб"єшся. Треба щоб ним хтось керував. Варіант, або ставити сервак з двома мережевими картами, в одну втикати модем, іншу в світч, і щоб він займався тим всім. Або купувати адсл-роутер, який має в собі світч, вміє сам конектитись і роздавати траф.
byte, Колись такий підключали,тільки не пам"ятаю як, Babak завтра буде Стрию казав шо може помогти, так шо звони 80979359656.
- Denja
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
http://forum.ru-board.com/topic.cgi?forum=8&topic=17363
Тема модема калісто розкрита.
Тема модема калісто розкрита.
- byte
- Контактна інформація:
нууу, якщо днів зо п’ять ніц не пишу, значить всьо запоров:)
Можете побажати мені успіху:)
Можете побажати мені успіху:)
- Just be
Не знав, шо він є роутером, буде час побавлюсь шо він вміє :)
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей