про те саме подумавz@k писав: Поправву перший і самий досвідчений як на мене у Львові То Льошка Виговський він практик а не теоретик як Ви :) Не дивлячись що він слаломіст і в нього не 300+ !!! Моя особиста думка :)

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
про те саме подумавz@k писав: Поправву перший і самий досвідчений як на мене у Львові То Льошка Виговський він практик а не теоретик як Ви :) Не дивлячись що він слаломіст і в нього не 300+ !!! Моя особиста думка :)
то не херня, діалог породжує істинуDanko писав: а Babak хай потре ту фігню...
а чиї це слова:Danko писав: TIGER-NIGER, Я взагаліто в Льоші уроки беру...і ніколи не кричу в його сторону...
P.S. Написав не в тєму
Danko писав: AnGeL, слалом і дріфт різні дисципліни, я в майстерності Льоші і Фікуса не сумніваюсь.. але потрібно мати техніку, яка буде стягувати дріфтувати 60-120км/год...
TIGER-NIGER писав: давайте батл між Данком і Льошою)))) я б на це подивився)))
тільки різниця в тому, що цей корчик реально робиться з нуля і впевнено йде до цілі, може не кожен крок описується і не з притаманними деяким пафосом, типу безглуздих фотосетів і т.д.... але результат буде, я впевнений.Бан писав: Бля,такими темпами тут скоро буде тєма як в Данка на 100500 сторінок, а з них про машину 15
Спасибо что не забыли, что водитель всё же чего то стоитz@k писав: Поправву перший і самий досвідчений як на мене у Львові То Льошка Виговський він практик а не теоретик як Ви :) Не дивлячись що він слаломіст і в нього не 300+ !!! Моя особиста думка :)
Вже давно то говорю...Fest писав:Спасибо что не забыли, что водитель всё же чего то стоит![]()
а то все корчами меряются и забыли что еще ними управлять научиться нужно! Сказано не в обиду кому то, а так для размышления
![]()
А если по теме, то споры и конкуренция это хорошо оно даёт стимул к совершенству, но ваши обсирание друг друга не приятно читать! Вы не забывайте что вы в одной каше варитесь и на одной площадке тренироваться будетеВсем мир
Danko писав: taras_Rudno, Мажорам слова не давали! Твоє діло сидіти і спостерігати.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей