Бортовики наших автомобілів та мотоциклів

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
E30 КОр4
TOTAL_55
Ім'я:Рома
Стать:чоловік
Номер:9966
Дякував (ла): 0
Подякували: 4 рази
Контактна інформація:
Re: E30 КОр4

Повідомлення TOTAL_55 » Сер, 12 лютого 2014, 10:39

z@k писав: Поправву перший і самий досвідчений як на мене у Львові То Льошка Виговський він практик а не теоретик як Ви :) Не дивлячись що він слаломіст і в нього не 300+ !!! Моя особиста думка :)
про те саме подумав :sing

AnGeL
Ім'я:Остап
Дякував (ла): 28 рази
Подякували: 29 рази

Повідомлення AnGeL » Сер, 12 лютого 2014, 11:21

z@k, ну кактус походу недалеко втік :D але правда лишається одна: перші дріфтери то жигулісти :santaa)
Хондоводи настільки сурові....

Danko
Ім'я:Danko
Подякували: 0
Контактна інформація:

Повідомлення Danko » Сер, 12 лютого 2014, 11:25

AnGeL, слалом і дріфт різні дисципліни, я в майстерності Льоші і Фікуса не сумніваюсь.. але потрібно мати техніку, яка буде стягувати дріфтувати 60-120км/год...
Вот і Батл Нарісувався...Створюйте інакшу тему... а Babak хай потре ту фігню...
NISMO DRIFT TEAM///

TIGER-NIGER

Повідомлення TIGER-NIGER » Сер, 12 лютого 2014, 11:31

Danko, давайте батл між Данком і Льошою)))) я б на це подивився)))

Babak
Адміністратор
Ім'я:Андрій
Контактна інформація:

Повідомлення Babak » Сер, 12 лютого 2014, 11:35

всім дякую за підтримку теми :-) :-) :-) :facepalm
Danko писав: а Babak хай потре ту фігню...
то не херня, діалог породжує істину :D
Блекджек і все таке!)

Danko
Контактна інформація:

Повідомлення Danko » Сер, 12 лютого 2014, 11:36

TIGER-NIGER, Я взагаліто в Льоші уроки беру...і ніколи не кричу в його сторону...
P.S. Написав не в тєму :angry
NISMO DRIFT TEAM///

*Lesyk*
Тюнінг клуб
Ім'я:Олександр
Подякували: 2 рази
Контактна інформація:

Повідомлення *Lesyk* » Сер, 12 лютого 2014, 12:56

Danko писав: TIGER-NIGER, Я взагаліто в Льоші уроки беру...і ніколи не кричу в його сторону...
P.S. Написав не в тєму
а чиї це слова:
Danko писав: AnGeL, слалом і дріфт різні дисципліни, я в майстерності Льоші і Фікуса не сумніваюсь.. але потрібно мати техніку, яка буде стягувати дріфтувати 60-120км/год...
:facepalm

MAGYLA
Дякував (ла): 12 рази
Подякували: 4 рази

Повідомлення MAGYLA » Сер, 12 лютого 2014, 13:16

TIGER-NIGER писав: давайте батл між Данком і Льошою)))) я б на це подивився)))

негарно дивитись як дітей б'ють :ninja
знание законов позволяет нарушать их со знанием дела

Бан

Повідомлення Бан » Сер, 12 лютого 2014, 17:30

такими темпами тут скоро буде тєма як в Данка на 100500 сторінок, а з них про машину 15 :facepalm :D
Востаннє редагувалось Сер, 12 лютого 2014, 17:43 користувачем Бан, всього редагувалось 1 раз.

T5-R
Дякував (ла): 30 рази
Подякували: 23 рази
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » Сер, 12 лютого 2014, 17:38

Бан писав: Бля,такими темпами тут скоро буде тєма як в Данка на 100500 сторінок, а з них про машину 15
тільки різниця в тому, що цей корчик реально робиться з нуля і впевнено йде до цілі, може не кожен крок описується і не з притаманними деяким пафосом, типу безглуздих фотосетів і т.д.... але результат буде, я впевнений.
Impossible is Nothing

Fest
Ім'я:Лёша

Повідомлення Fest » Чет, 13 лютого 2014, 00:31

z@k писав: Поправву перший і самий досвідчений як на мене у Львові То Льошка Виговський він практик а не теоретик як Ви :) Не дивлячись що він слаломіст і в нього не 300+ !!! Моя особиста думка :)
Спасибо что не забыли, что водитель всё же чего то стоит :D :drive а то все корчами меряются и забыли что еще ними управлять научиться нужно! Сказано не в обиду кому то, а так для размышления ;)
А если по теме, то споры и конкуренция это хорошо оно даёт стимул к совершенству, но ваши обсирание друг друга не приятно читать! Вы не забывайте что вы в одной каше варитесь и на одной площадке тренироваться будете ;) Всем мир :-)
Тюнинг не бойся начинать, имей силу воли закончить
WEST MOTOR SPORT

Danko
Контактна інформація:

Повідомлення Danko » Чет, 13 лютого 2014, 12:25

Fest писав:Спасибо что не забыли, что водитель всё же чего то стоит :D :drive а то все корчами меряются и забыли что еще ними управлять научиться нужно! Сказано не в обиду кому то, а так для размышления ;)
А если по теме, то споры и конкуренция это хорошо оно даёт стимул к совершенству, но ваши обсирание друг друга не приятно читать! Вы не забывайте что вы в одной каше варитесь и на одной площадке тренироваться будете ;) Всем мир :-)
Вже давно то говорю...
NISMO DRIFT TEAM///

taras_Rudno
Ім'я:Тарас
Контактна інформація:

Повідомлення taras_Rudno » Чет, 13 лютого 2014, 13:19

Danko писав: taras_Rudno, Мажорам слова не давали! Твоє діло сидіти і спостерігати.

Якщо ти не памятаєш я починав із Таврії. Те що ти лох і копирсаєшся в гімні - ніхто тобі не винен. Це справа суто твоєї зависті і примітивності :roll

Це не має відношення до даної теми. Погоджуюся із всіма людьми які пробують пояснити що ти примітив. Розумію що це дарма. Бо ітак ніхто ніколи того не вкладе тобі в голову!

Маздай дійсно робить грамотно! і я вірю що буде хороший тазік і хороші результати! Успіху йому! 8-)
Shkirynets_TEAM

ospicx
Ім'я:Остап

Повідомлення ospicx » П'ят, 14 лютого 2014, 13:50

Маздай молодець підтримую проект bmw v8 і переконаний що нісан буде захльобуватись вихлопами V 8 :-) молодці хлопаки респект вам і bmw рулить!

Deutsch Autos sind die besten
Skirynets team

VAVAN
Номер:LVIVSKI
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 1 раз
Контактна інформація:

Повідомлення VAVAN » Чет, 13 березня 2014, 10:28

Babak, весна прийшла, ну то шо там е30самєц :D ?

Mu$daY
Ім'я:Вова
Номер:ВС7779СТ

Повідомлення Mu$daY » Чет, 13 березня 2014, 23:22

Звіт з мене на вихідних є шо розказати;) ше трошки зовсім...
Drifthooift

zEk
Ім'я:Роман

Повідомлення zEk » П'ят, 14 березня 2014, 09:50

вже навалює*? :D

Mu$daY

Повідомлення Mu$daY » Нед, 16 березня 2014, 13:34

Так для початку по темі намлер ван) Машина висипалась з фури без жодного елементу ходової, рульової, тормозної систем, проводки, підкапотного простору з ржавим в [цензура] кузовом і єдине що в нас було то +/- рівні відстані між ланжеронами. Кожна деталь даного проекту є кастумною, 90% відсотків запчастин не стають болт-он, кожен етап тяне за собою масу нюансів, які не видно на перший погляд, та для їх вирішення потрібен час. Тому Я не бачу жодної проблеми в тому що проект не вклався в терміни на рік, так як це свідчить про продуманість і рівень виконання робіт ;) І тому Я і надалі буду вважати цей проект першим +/- професійним, який побудувався з нуля в нашому місті :sing І танком мене переїдьте хоть ;)
Рівень водійської майстерності ЛЬоші, Тігера і Фікуса Я під сумнів і не смів ставити, пацики і так знають шо їм респект і уважуха і ми маємо чому в них повчитися ;)
Такшо просив би міжособні війни припинити і безглузді коментарі лишити при собі. Всім піс ;)
Drifthooift

z@k
Ім'я:Олег
Номер:ВС6904АА
Контактна інформація:

Повідомлення z@k » Нед, 16 березня 2014, 14:45

Mu$daY, Дайош фото обвісу і передніх крил !!! Ну і взагалі фото давай :)!!!

Mu$daY

Повідомлення Mu$daY » Нед, 16 березня 2014, 15:02

Фотозвіт буде трошки згодом, як тільки 30ка стане фотогігієнічною, а то вона ше не милася ні разу :oops
Тепер по машині. На 10й годині на автосервісі вчора прозвучала фраза:
"Куди ви зібралися, йдем Я його заведу". На яку 4 відморожених морди включили явно задню :D Я до сих пір в то не повірив, але емоцій на вчора і так забагато було. По темі готовності і коли виїде то ми розпакували 90% думаю 8-)
Короткий список того що проробили в останній +/- місяць:
Куплено спорт бак ATL RACELL, виносний бензонасос і фільтр під які вчора було породжене мега кріплення. Всю складність конструкції буквами описати важко, але результат просто на максимальному рівні, як тільки приїде з порошка будуть фото ;) Також до списку покупок ввійшли:
- M3 GTR DTM mega-body :D Розширення кузова просто я18Y виглядає поки дико і стає як і все решта в ту машину, але примірок ше з 50 і все буде як по заводу :D Радуга :sing До комплекту ввходять два передні крила, капот, бампер, пороги, розширювачі задніх арок на 10см :sing , задній бампер і забірник на дах. Вагу не переважили, але тонке аж страшно. Кріпитися буде так, щоб повністю цей пластик знімався за 5хв., бампер за 30 сек.
- ковшик Bimarco з емалгацією вже просто припилився в Андрія дома, тому з нетерпінням чекаєм коли нам приварять площадку під нього :sing
- руль Sparco з виносом
- два передні стакани від 09 :D Найвеселіша ідея проекту походу :sing Навіть не буду розказувати нашо бо в нас і так через них майже 1ша світова почалась в тімі :D
- Площадка під акум, яка буде просто в топ-сікрет місці...
Ніби так з грубшого по надбаннях, болтіків і планочок-ку8н040к на xз скільки грн не згадуєм.
Перейдемо то поверхневого огляду того що пророблено:
- маємо все моторне навісне котре встановленне/ приміряне, затримка як вчора виявилось в двох додаткових радіаторах (масла та гідропідсилювача) та додатковому вентиляторі. Закриє цю епопею розборний кастумс телевізор з трубок на який навішається модуль фар який буде зніматись одним елементом. Паралельно з цим в піддон в вварюємо перегородки і заливає бойове масло 8-)
- Тормозна система проведена, прокачана, і готова до бою :D Питання, як притерти колодки? :D
- Бензинова магістраль проведена, залишилось роздобути авіаційні муфти, прикріпити горловину (не забувши розробити її власноруч попередньо, далі буде)
і можна лити 100й в бак :-) Магістраль проведенна грубостінною мідною трубкою 8мм.
- Сашою створенно спеціально для е30 з 3х педальних вузлів один бойовий для нас. Так як особисто був присутній при розробці заявляю, що це воістину "чорний квадрат" автомобілебудування :D Скільки заклинань він прочитав над ним знає тільки сам вузол, але положення і хід педалей ми отримали просто перфектний.
- Куліса КП повністю перероблена з куліси е34. Заклинань як і над педальним вузлом, завдяки чому включення найкоротше яке я бачив, перемикати може 6ти річна дитина мізинцем :D
- Оскільки кузов в нас 1го переходу, а фари були другого ми просто взяли і перерізали кузов. Людина яка знає що таке е30 розуміє в чому відмінність. Дрібниця, а приємно.
- До інтерєру впишем монодворник, який там взагалі чудом зявився :D
- Очікуємо майже 10см. проставки ступиці на зад. По примірці визначимо на скільки розширити передню вісь.
- Маємо початок на роботою з проводкою. Є підозра, що робоча частина готова залишилось створити проводку навісного та окультури її під J додаток.
Значить попереду:
-робота на койловером ззаду над якою ми думаєм від початку самого :sing Думаю результат всіх задовільнить.
-фініталя проводка, прибори, розмикачі маси, тумблери, градусники і датчики :facepalm
- створення кастум телевізора, кріплень обвісу і реліз дверей які знімаються за 4 секунди %) . Реалізація обговореного дизайн-вінілу :ninja
- установка/ придбання радіаторів.
Одним словом кінець stage1 вже близько, дякуємо за увагу та тещо залишаєтесь з нами 8-) :beer
Drifthooift

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей